omid.hpour omid فارغالتحصیل ارسالها 69 امتیاز 525 نام مرکز سمپاد میرزاکوچک خان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 1399 دانشگاه علوم پزشکی کردستان رشته دانشگاه پزشکی عمومی توئیتر 2021/6/10 #91 به نقل از mung : من اصلا اجازه نگرفتم رفتم ثبت نام کردم بعد یهویی رفتم کارت رو چاپ کردم نشون مامانم دادم بهش گفتم واسه تو هم بگیرم؟ گفت بگیر*-* کلیک کنید تا باز شود... عجیب بود کارت
به نقل از mung : من اصلا اجازه نگرفتم رفتم ثبت نام کردم بعد یهویی رفتم کارت رو چاپ کردم نشون مامانم دادم بهش گفتم واسه تو هم بگیرم؟ گفت بگیر*-* کلیک کنید تا باز شود... عجیب بود کارت
omid.hpour omid فارغالتحصیل ارسالها 69 امتیاز 525 نام مرکز سمپاد میرزاکوچک خان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 1399 دانشگاه علوم پزشکی کردستان رشته دانشگاه پزشکی عمومی توئیتر 2021/6/10 #92 به نقل از Nzr_ : به این صورت: اجازه نگیر فقط کافی هست کد ملیت رو به ٣۴٣٢ پیامک کنی کلیک کنید تا باز شود... واقعا به نظرم بی احترامیه بدون اینکه راضی باشن اینکارو کنم وگرنه حتما انجام میدادم
به نقل از Nzr_ : به این صورت: اجازه نگیر فقط کافی هست کد ملیت رو به ٣۴٣٢ پیامک کنی کلیک کنید تا باز شود... واقعا به نظرم بی احترامیه بدون اینکه راضی باشن اینکارو کنم وگرنه حتما انجام میدادم
*100RA* لنگر انداخته عضو مدیران انجمن فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 4,888 امتیاز 28,686 نام مرکز سمپاد Oxford شهر Texas سال فارغ التحصیلی 1404 2023/7/18 #93 من کارت اهدای عضو دارم هیشکی نمیدونه
*100RA* لنگر انداخته عضو مدیران انجمن فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 4,888 امتیاز 28,686 نام مرکز سمپاد Oxford شهر Texas سال فارغ التحصیلی 1404 2023/9/7 #94 به نقل از *100RA* : من کارت اهدای عضو دارم هیشکی نمیدونه کلیک کنید تا باز شود...