• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

از تحصیل در سمپاد راضی هستین یا نه؟چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : از تحصیل در سمپاد راضی هستین یا نه؟چرا؟

همگی باید از سمپاد راضی باشیم چون فرق زیادی با مدارس عادی داره و کلی به ما توجه می شه

به نقل از meysamasadi :
همگی باید از سمپاد راضی باشیم چون فرق زیادی با مدارس عادی داره و کلی به ما توجه می شه
با 11تا حلی که 12میش هم چند وقت پیش شرو کردن به ساختنش... X-( دقیقا فرق ما با سلام تو اون آرممونه... :( که اون آرمم دیگه ارزش خاصی نداره... :-<

به نقل از سَجاد :
با 11تا حلی که 12میش هم چند وقت پیش شرو کردن به ساختنش... X-( دقیقا فرق ما با سلام تو اون آرممونه... :( که اون آرمم دیگه ارزش خاصی نداره... :-<

ولی اگر خودمون بخوایم میتونیم !!! تک تک مون اگر بخوان ...

آره...خیلی
چون امکانات مون از بقیه مدارس بیشتره...استادامون از تهران میان و در کل از بقیه مدارس سطحش بالاتره
و از همه مهمتر: بچه های سمپادی همه پایه و درسخون و باحالن

مشخصا خوبه خب...معلماش،امکاناتش،دانش اموزاش و کلا خیلی چیزاش!
ولی اگه بخوام واقعا دقیق بررسی کنم فک میکنم بچه هایی که راهنماییشونو تو سمپاد نبودن اما تو مدارس خوب دیگه ای(مثل:نمونه و یقیّه مدارسی که تو هر شهر به عنوان مدارس خوب شناخته میشن) بودن وقتی دبیرستانو میان سمپاد موفق ترن!
علّتشَم فک میکنم تلاش خیلی زیادی که تو راهنمایی واسه ورود به سمپاد داشتن باشه!
البته همیشه اینجوری نیس...ولی خب خیلی اوقات دیدم اینو خودم!

من که اصلا رضی نیستم
امسال که شهسوار برف اومد سقف کلاسمون خراب شد و ما تو آزماشگاه مرکز درس خوندیم
این هم مدرک:
74_big.jpg

بچه ها سلام،میخواستم بدونم اگه یه نفر از سمپاد یه شهر دیگه بخواد بیاد تهران و بره یه مدرسه ای که به مسابقات و المپیاد ها بیشتر بها میده، چه مدرسه ای بهتره بین فرزانگان ها؟!!!
راستی بنظرتون دبیرستان های سلام چجورین؟!!فکر احمقانه ایه که بخوای از سمپاد بیای بیرون؟!!!
راستش تو دبیرستان ما بچه ها واقعا خرخونن و در نود درصد اوقات هیچ چیزی از چیزی که حفظ کردن رو نمی فهمن!!!دبیرستان های فرزانگان تهران هم همین جو رو دارن؟!!!

به نقل از Zahra D :
بچه ها سلام،میخواستم بدونم اگه یه نفر از سمپاد یه شهر دیگه بخواد بیاد تهران و بره یه مدرسه ای که به مسابقات و المپیاد ها بیشتر بها میده، چه مدرسه ای بهتره بین فرزانگان ها؟!!!
راستی بنظرتون دبیرستان های سلام چجورین؟!!فکر احمقانه ایه که بخوای از سمپاد بیای بیرون؟!!!
راستش تو دبیرستان ما بچه ها واقعا خرخونن و در نود درصد اوقات هیچ چیزی از چیزی که حفظ کردن رو نمی فهمن!!!دبیرستان های فرزانگان تهران هم همین جو رو دارن؟!!!
نه من یکی از دوستام توی فرزانگانه بدشم خیلی هم خوب میفهمه جو فهمیدنیه ن حفظ کردنی

شاید تو شهر شما...ولی ن میخوام بدونم کدوم یکی از فرزانگان ها؟!!
تهرانیا میشه یکم از مدارستون اطلاعات بدین لطفا؟!!!!

به نقل از Zahra D :
شاید تو شهر شما...ولی ن میخوام بدونم کدوم یکی از فرزانگان ها؟!!
تهرانیا میشه یکم از مدارستون اطلاعات بدین لطفا؟!!!!
خو منم تهرانیم دیگه فرزانگان 1 خوبه

Back
بالا