از تحصیل در سمپاد راضی هستین یا نه؟چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : از تحصیل در سمپاد راضی هستین یا نه؟چرا؟

اره،مدرسه ماست،"مرکز سمپاد سید رضی" ! :)

به نقل از ایلیا :
اره،مدرسه ماست،"مرکز سمپاد سید رضی" ! :)
کدوم شهر؟من تا حالا چنین جایی ندیده بودم.خوب چرا رسیدگی نمیکنن؟
برید اداره شکایت کنین ;)

به نقل از ایلیا :
IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B2%DB%B2%DB%B3_%DB%B1%DB%B8%DB%B5%DB%B7%DB%B2%DB%B2.jpg

اینجا کجاست به نظرتون؟مدرسه سمپاد؟یا مرغدونی و طویله؟
+کاش میشد به دست مسئولا برسه.

برا مدرسه ما هم همینطور بود بابا :د
البته حیاط ما خیلی بزرگ بود بعد ی قسمتی از حیاط رو خونواده مستخدم مدرسه قرق کرده بودن :-" هم مرغ و اینا داشتن هم کلی گیاه و سبزی اینا میکاشتن :د
طبیعیه این چیزا ;;)

1-حیاطمون کوچیکه نسبتا
2-مرغا دایم ولن توی حیاط،فضله هاششون گوشه گوشه حیاط ریخته :| #جدی

ساختمون مدرسمون خوبه بزرگه و ازمدرسه های داخل شهر قشنگ تره...ولی مسئولین عزیز و گرامی چون دلشون میسوخت پولاشونو مصرف کنن رفتن توی روستا که یه زمین بی صاحاب افتاده بود مدرسه ساختن.مثلا توی شهر از صدای ماشینو بوی دودشون نمیشه درس خوند ولی ما از صدای تراکتور و بوی پهن گوسفند نمیتونیم درس بخونیم. :)) :)) :))(البته همیشگی نیس...)امکاناتمونم زیر خط فقره...ولی من عاشق جو دوستی خودمونم،عاشق شیطنتامون،عاشق تقلبامون،عاشق خرابکاریامون،عاشق خرخونیامون و... :D :D :Dحاضر نیستم مدرسمو با هیچی عوض کنم... =D> =D> =D>

سلام :)
من علامه حلي تهرانم ، از همه نظر هم مدرسمون عاليه :)
سايتش كه حرف نداره ، آزمايشگاهاش هم عالين در كل راضي ايم ديگه هم از مدرسمون هم از سمپادي بودنمون ;)

راضییییییی :-h
ولی اخرای ماه ک‌میشه فشار امتحانا بی نهایت زیاده :-"

راضی؟ به هیچ وجه... :|

جهت رفع خاک خوردگی

شاید از خود سمپاد و آموزش سمپادی خیلی راضی نباشم ولی از چیزایی که با سمپادی بودن یاد گرفتم و کسایی که باهاشون آشنا شدم (مثلا شما ها ^_^) راضیم.

کاملا راضی ام
چیزایی رو تجربه کردم برای سمپادی بودن که واقعا فوق العاده بودن
خیلی چیزا یادگرفتم خیلی چیزا رو راجب خودم فهمیدم که در شرایط دیگه اتفاق نمی افتاد
جو مدرسه هم درکل خوبه ولی امکانات مخصوصا این مدرسه دوره دوم خیلی خوب نیست
اما درصدی باعث نمیشه پشیمون شم از سمپادی شدن

من از اینکه سمپادی بودم و اون جو واسطه ای شد تا با خیلی از چیزهایی ک الان شخصیتمو شکل دادن آشنا بشم راضی ام.اما باید بگم که بابت مدرسه ای که توش بودم واقعا پشیمونم و صدمه های خیلی عمیقی به من زد که مدت زیادی طول کشید تا ترمیم بشن و اگر یکبار دیگه به عقب برگردم از صد فرسخی اون مدرسه رد هم نمیشم

Back
بالا