• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

از تحصیل در سمپاد راضی هستین یا نه؟چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : از اومدن به سمپاد راضی هستین؟چرا؟

من راضیم به سه دلیل:
1- چون امکاناتش به نسبت مدارس دیگه خیلی بهتره.
2- بنظرم چیزی که بیشتر از همه مسائل مهمه، دبیران این مراکز هستش. دبیران واقعا عالی هستن.
3- سطح علمی دانش آموز های مدارس سمپاد خیلی از مدارس دیگه بالاتره و این موضوع باعث میشه رقابت بیشتری بین بچه ها وجود داشته باشه. رقابت بیشتر هم پیشرفت بیشتر رو به همراه داره.

من که راضیم..چون هم مدرسه خوبی داریم هم بیشتر معلم هامون عالین هم بچه های باحال و پایه ای داریم...البته اون کلاسی ها کلا موجودات خرخون و پاچه خواری هستن منظورم کلاس خودمونه... ;D

آرررررررررررررررررره...خیلیـــــــــــــــــــــــــــــ... :x
چون بچه هاش با همه ی مدرسه ها فرق دارن..هم درس هم شیطونی های گاه و بیگاه و البته خیلی خلاقانه!!!!
کلاس ما که امسال اینطوری بود!!!! ;D
همینکه هر روز یه روش جدید تقلب ابداع میشه کافیه تا خسته نشی از این مدرسه ها!... ;D ;D ;D

راضیم ولی باید بسوزیم و بسازیم با این امکانات عالی ... 8-}

از جو مدرسه و بچه هامون که اره خیلی راضیم به خصوص بچه های کلاسمون (ریاضیا) چون واقعن یه جو باحال مثبتیم
ولی از این نظر که کادر آموزشی عوض شده و همه خوبا رفتن خیلی ناراحتم! :-<

پاسخ : از تحصیل در سمپاد راضی هستین یا نه؟چرا؟

اوفـــــــــــــــــ چه جوورم که راضیم ... چون واقعا دارم زندگی میکنم تووش و واقعا دوسش دارمو با هیــــــــــــــچی , بوودن تو این مدرسه رو عوض نمیکنم,و واقعا دوســــــــــــــــــــــــــــــــــش دارم >:D< :x

نه! چون دوره ی مدیریت اژه ای رو ،هرچند که آخرش، دیدم و از اعتبار گفتن اینکه سمپاد می رم لذت بردم.

.

اره خیلی !
خوب من اگه قبول نمیشدم میرفتم همون مدرسه دوستم و الان وقتی مدرسمو با مدرسه اون مقایسه میکنم میبینم از همه نظر بهتره
هم جو هم از لحاظ درسی هم امکانات و کلا همه چی

Back
بالا