از تحصیل در سمپاد راضی هستین یا نه؟چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : از اومدن به سمپاد راضی هستین؟چرا؟

به نظر من که تنها مزییتش شهریه پایینش هشست :| همینو بس

فک نکنیم کسی ناراضی باشه...
این ک حد اقل ادم تو ی جوی قرار میگیره ک براش ی تفاوتی ب نسبت استعدادش قائل میشن خیلی خوبه!

بعله بعله؛

دوســ ـتایی که "خنگ" نیــستن بزرگ ترین مزّیتــ ـشه >:D<

حالا درسته که امکاناتش در حد مدارس عادیه ولی خب دبیرای خوبی داره و جو مدرسه هم جوریه که تقریبا همه یه دستیم....
همین که جو خوبی داشته باشه و آدم راحت درس بخونه خودش نعمتیه....
همین اسم سمپاد هم اعتماد به نفسی می ده هاااااااا ;D

من واقعا فک میکنم اگه اینجا نبودم به کل شخصیت ِخیلی متفاوتی داشتم؛
و واقعا خوشحالم که اینجام،
خیلی آدماش خوبن..!:)

راضی بودن به قول تزار کسی ناراضی باشه از سمپادی بودنش
ما با ورودمون تو سمپاد شخصیتمون رفتارمون کلن زندگیمون تحت شعاع قرار گرفت تغییر کردیم
از مزیتاش اینه که با همه آدمایی مثه خودت در ارتباطی....رقابت بین بچه ها بیشتر...استعدادها بهتر پرورش داده میشه
بچه ها آگاه ترن...توجه بچه ها زیاد رو حاشیه نیست

کلن همه چی عالی ؛؛)

راسش اوایل که اومده بودم سمپاد بچه هایی که از راهنمایی تو سمپاد بودن خیلی رفتارای بدو زشتی بام داشتن و سال اول دبیرستان بم خیلی سخت گذش.اما سال دوم رفته رفته اوضا بهتر شد.اما از یه چیز دیگه خیلی ناراحتم اینکه همه برا نبودن سمپادو سمپادی کمر بستن.از یک تا N شعبه مث قارچ مرکز سمپاد سبز شده!!!! افسوس... :-<

من که راضیم بابایکم بایدسطح توقعاتمون روبیاریم پایینا.همین که معلمایی داره که براش ارزش قاعلن خودش خیلیه ولی من راضی بودنم بیشتربخاطره دوستایی که پیداکردم واقعاعالین :x

کلا باید نظر خودمو عوض کنم واقعا تحت تاثیر حرفاتون قرار گرفتم و قدر مدرسه خودمو میدونم و دیگه ناشکری نمی کنم انگار باید پست اولو هم عوض کنم ;D

نه همه بهم میگم خرخون بوخدا من کمتر از بچه ها مدرسه معمولی درس میخونم :(( :(( :(( :(( :(( :((

.. من اصن به جنبه درسی ش کار نـدارم ؛ چون برای مواردی مثل کنکور عملا بیشتر خود فرد بستگی داره وقتی طرف از روستای جوانرود میاد تو دو دوره 3 تا رتبه تک و یک دو رقمی میاره!!

درباره المپیادم هست امثال انرژی اتمی که اصن از جو بد و تک بعدی ش متنفر بوده و هستم!!

_ _ _

بهترین چیزی که از سمپاد برام میمونه، طرز تفکر و نگرشه! 8-^ .. اونم باز بخصوص در راهنمایی و دبیرانی که رفیق بودن ؛ همه جوون و دانشجو و زیر 30 سال .. و کارها و برنامه هامون => چون شخصیت آدم بیشتر تو اون دوران راهنمایی شکل می گیره!

خداروشکر برای همینا. [-o< :)

حقیقتا خیلی راضی نیستم به دو دلیل:
1-سختگیری بدون دلیل
2-رها شدن بعد از دیپلم. اصلا کسی سراغ ما رو نگرفت که چی شدید؟ دانشگاه رفتید؟ نرفتید؟ مشکل دارید ندارید؟ خلاصه از دل برفت هر آنکه از دیده رفت.
اما به یک دلیل همه نابسامانیهاشو میشه نادیده گرفت:
دوستان بسیار خوب. من 13 ساله از سمپاد خارج شدم اما از دوستان سمپادیم هرگز خارج نشدم و فکر نکنم خارج بشم دلیلشم همین حضورم الان در این سایت خوبه

من ک راضیـم ! چـون یکی ار مهم ترین مشخصه ـای سمپاد اینه ک علاوه بر کارای علمی ، پژوهشی و عملی ـم داره ! و این خیلی خوبه !
نمونش همین نمایشگاه ـایی ک برگزار میشه تو مراکز !
و این ک سطح علمیش هم بالاس ! معلماشم معلمای خوبی ـن !

بچـــه ـاشم ک عشــقن همشـــون ! :××× 8->>

هم آره هم نه
آره برا اینکه امکاناتش ازبقیه ی مدارس بهتره
نه برا اینکه فشار درسی خیلی زیاده

سمپاد ؛ مگه زنده ست؟! مراسم ختمش که 87 اینا بود برگزار شد یا شایدم احتضارش از اون موقع آغاز شده؟!! :-"

از راهنمایی ش راضی بودم که برام اثربخشی فوق العاده ای داشت و از کلیتش هم راضی م شدید!! تغییرات زیادی داد در من و دید جدیدی که بنظرم اغلبش در جهت مثبت بود! 8-^

اما از دبیرستان و بحثای درس و .. دگ نـمیگم!! همون کلیّت بسه دگ! .. آخه پشت سر مرده حرف زدن درست نـیس !! :| :-??

.

پ.ن : از تکرار بیزارم اما گاهی لازمه! مث پست دومم درین جا!!!

من دوس داشتم بیام و اومدم هم...(بسی سخت گفتم این جمله رو)
ولی الان می خوام از سمپاد برم ینی سال دیگه میرم دبیرستان غیر انتفاعی...
از لحاظ اینکه باعث شد پایم قوی بشه خوب بود...محیطش و بچه هاش رو هم دوست دارم و دوس می دارم و خواهم داشت و می داشتم :-" :-"
خلاصه.....

راضی هستم.چون واقعا امکانات ِ خوبی داره و شرایط ُ فراهم میکنه برای کساییکه واقعا میخوان پروژه های خوب و در حدِ خوارزمی بدن.اما خود ِ من اصلا از امکاناتش استفاده نکردم.فقط یه دانش آموزه عادی بودم و بس.جیدیدا هم سطح ِ علمیش یکم اومده پایین.معلمام دیگه دارن اعتراف میکنن.اما جوش رو واقعا دوس دارم و آدماشو.: )

نه واقعا ناراضی ام.ما باید این همه درس بخونیمُ این درسای سختُ باید با نمره بالای 15 پاس کنیم.اینم از بچه هاش.انگار بچه های فرزانگان از دنیا عقب موندنو کسی که تو همچین جوی قرار میگیره ناخودآگاه از دنیا عقب میمونه :-L

آره خیلی هم زیاد اما بیشتر از هرچی عاشق بچه هاشم!! ;D :x

Back
بالا