از تحصیل در سمپاد راضی هستین یا نه؟چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : از تحصیل در سمپاد راضی هستین یا نه؟چرا؟

واقعاعاليه چون حداقل ميدوني اون بغليتو بغليشو بغل دستيش همه همودرک ميکنيم وميدونيم اززندگيامون چي ميخوايم دبستان که افتضاح بود!

اره چرا که نه وقتی میدونم همه عین همیم و کسی به خاطر نمرهی بالا و یا حتی نمره ی پایین تحقیرت نمیکنه

خیلی ;)
این همه کندم اومدم تا سمپاد
چرا راضی نباشم :x

دوره راهنمايي عالي بود چون باهامون خيلي كار ميكردن،اما فكر نكنم دبيرستان هم اينطوري باشه =((

.

من تازه به سمپاد وارد شدم وامسال ششم ابتدایی روتموم کردم.

ازبچگی آرزو داشتم یه زمانی سمپادی بشم حالا هم شدم وهیچ وقت وهرگز نمی خوام بذارم کسی اونو از من بگیره.

ودرضمن به همه ی شماها می گم که:قدر سمپادرو بدونین عده ی زیادی هستن که آرزوشون اینه که به سمپاد بیان مثل من وحالا من به

آرزوم رسیدم.

درکل من از سمپاد راض هستم

پاسخ : کیا از ورود به سمپاد راضی و کیا ناراحت و ناراضین چ

به نقل از صـــدف :
به شدت راضی :x
گاهی مدارس دیگه هم سعی می کنن امکاناتشون رو ببرن بالا اما هیچ وقت سمپاد نمیشن چرا؟!! چون بچه های سمپاد رو ندارن >:D<
از سمپاد راضیم...به خاطر امکانات...( نه که خیلی زیاد باشه اما حداقل از بقیه مدارس شهرمون بهتره :-") جو فوق العاده خوبش...هم کلاسی های توووپ ;;) کسایی که باشون حرف می زنی بالا نمیاری! طرز تفکرشون هدفاشون ....با بقیه فرق داره! در کل اگه جای دیگه ای بودم روانی میشدم! همون اتفاقی که توی کلاس های کنکور بیرون میفتاد! :| مدیر و معاون و اینا هم...ممکنه ما ازشون چند تا خاطره بد داشته باشیم! اما حتی وضع اونا هم از بقیه مدیرا بهتره :>
معلما به جز بعضیاشون >:D<
مدرسه خوشگلمون! :x حیاطش :P
همین حس سمپادی محسوب شدن ;;)
همش خوبه! 8->
[/........

آخرین ویرایش:

من که راضیم! ;D
شاید سمپاد تو شهر ما خیلی امکانات نداشته باشه ولی همین بچه های سمپادی یه دنیا ارزش دارن :x
به نظرم این اتمسفری که تو سمپاد هست تو مدرسه های دیگه نیست!
به افتخار همه ی سمپادی ها! <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D>

اولش خیلی خوب بود.ولی رفته رفته بد شد من که اومدم تو سمپاد کلاسا همش 19 نفر بود ولی امسال شد 31 نفری.اول مدیر و معاونینش خیلی خوب بودن ولی الان هم مدیر عوض شده هم معاونا خدا امسال به خیر کنه با این کادر فقط تنها حسنش بچه هایه خیلی خوبه من خودم میان پایه آزمون دادم اومدم سمپاد ینی اول راهنمایی توی مدرسه عادی بودم جو سمپاد زمین تا آسمون با اون مدرسه فرق داره.ینی عالیه جو اینجا

من خیلی راضیم. چون محیط خیلی تاثیر داره و توی این مدارس بچه ها بیشتر به فکر درس خوندن هستند. درسته کمبود امکانات هم هست اما خدا وکیلی من راضیم.

همگی باید از سمپاد راضی باشیم چون فرق زیادی با مدارس عادی داره و کلی به ما توجه می شه

به نقل از meysamasadi :
همگی باید از سمپاد راضی باشیم چون فرق زیادی با مدارس عادی داره و کلی به ما توجه می شه
با 11تا حلی که 12میش هم چند وقت پیش شرو کردن به ساختنش... X-( دقیقا فرق ما با سلام تو اون آرممونه... :( که اون آرمم دیگه ارزش خاصی نداره... :-<

به نقل از سَجاد :
با 11تا حلی که 12میش هم چند وقت پیش شرو کردن به ساختنش... X-( دقیقا فرق ما با سلام تو اون آرممونه... :( که اون آرمم دیگه ارزش خاصی نداره... :-<

ولی اگر خودمون بخوایم میتونیم !!! تک تک مون اگر بخوان ...

آره...خیلی
چون امکانات مون از بقیه مدارس بیشتره...استادامون از تهران میان و در کل از بقیه مدارس سطحش بالاتره
و از همه مهمتر: بچه های سمپادی همه پایه و درسخون و باحالن

مشخصا خوبه خب...معلماش،امکاناتش،دانش اموزاش و کلا خیلی چیزاش!
ولی اگه بخوام واقعا دقیق بررسی کنم فک میکنم بچه هایی که راهنماییشونو تو سمپاد نبودن اما تو مدارس خوب دیگه ای(مثل:نمونه و یقیّه مدارسی که تو هر شهر به عنوان مدارس خوب شناخته میشن) بودن وقتی دبیرستانو میان سمپاد موفق ترن!
علّتشَم فک میکنم تلاش خیلی زیادی که تو راهنمایی واسه ورود به سمپاد داشتن باشه!
البته همیشه اینجوری نیس...ولی خب خیلی اوقات دیدم اینو خودم!

من که اصلا رضی نیستم
امسال که شهسوار برف اومد سقف کلاسمون خراب شد و ما تو آزماشگاه مرکز درس خوندیم
این هم مدرک:
74_big.jpg

بچه ها سلام،میخواستم بدونم اگه یه نفر از سمپاد یه شهر دیگه بخواد بیاد تهران و بره یه مدرسه ای که به مسابقات و المپیاد ها بیشتر بها میده، چه مدرسه ای بهتره بین فرزانگان ها؟!!!
راستی بنظرتون دبیرستان های سلام چجورین؟!!فکر احمقانه ایه که بخوای از سمپاد بیای بیرون؟!!!
راستش تو دبیرستان ما بچه ها واقعا خرخونن و در نود درصد اوقات هیچ چیزی از چیزی که حفظ کردن رو نمی فهمن!!!دبیرستان های فرزانگان تهران هم همین جو رو دارن؟!!!

به نقل از Zahra D :
بچه ها سلام،میخواستم بدونم اگه یه نفر از سمپاد یه شهر دیگه بخواد بیاد تهران و بره یه مدرسه ای که به مسابقات و المپیاد ها بیشتر بها میده، چه مدرسه ای بهتره بین فرزانگان ها؟!!!
راستی بنظرتون دبیرستان های سلام چجورین؟!!فکر احمقانه ایه که بخوای از سمپاد بیای بیرون؟!!!
راستش تو دبیرستان ما بچه ها واقعا خرخونن و در نود درصد اوقات هیچ چیزی از چیزی که حفظ کردن رو نمی فهمن!!!دبیرستان های فرزانگان تهران هم همین جو رو دارن؟!!!
نه من یکی از دوستام توی فرزانگانه بدشم خیلی هم خوب میفهمه جو فهمیدنیه ن حفظ کردنی

شاید تو شهر شما...ولی ن میخوام بدونم کدوم یکی از فرزانگان ها؟!!
تهرانیا میشه یکم از مدارستون اطلاعات بدین لطفا؟!!!!

به نقل از Zahra D :
شاید تو شهر شما...ولی ن میخوام بدونم کدوم یکی از فرزانگان ها؟!!
تهرانیا میشه یکم از مدارستون اطلاعات بدین لطفا؟!!!!
خو منم تهرانیم دیگه فرزانگان 1 خوبه

Back
بالا