- شروع کننده موضوع
shatoonak
Tulip
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ن.ج.ب.ا.د
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : خلبانی بانوان،درست یا غلط؟
خب مشکلو بحث ما هم سر همین بود
همکار؟
درسته که منبع نداره ولی الکی نمیان یه حرفی رو بزنن که!! ولی بهتره با منبع پست بدن خب یه سری هم آشناهاشون خلبانن که اومدن اینجا بحث کردن در موردش والا من بی گناهم این وسط...
ولی به نظرم همشون میگفتن اگه بتونی مرحله مدیکالو اینا رو با موفقیت رد کنی موشکلی نیس دیگه که خب هرکسی نمیتونی این مرحله رو پشت سر بذاره
این همه ما در مورد محدودیتایی که وجود داره صحبت کردیم بعد شما میگی متقاضی کمه؟به نقل از mahsa ஐ :من فکر میکنم وجود نداشتن اموزش خلبانی برای بانوان به خاطر تعداد متقاضی های کمه
به نقل از Internal Server Error 500 :ثمین جان ما همه پشتتیم بری خلبان شیا منم میام کمک خلبانت!
مســافرت رایگان با خلبان ثمین!
خودکـــشی بدون درد و عذاب وجدان با خلبان ثمین!
اصن کلن با خلبان ثمین!
من اعتراض دارم این جا یه سری دارن به من حسودی میکنن +من از خدامه که خلبان شم شما رو بفرسم اون دنیا خودم اینجا یه نفس راحت بکشمبه نقل از شهاب الـدین :دقیقا خودکشی بدون درد با ثمین یمین!
خلاصه اگه خواستین خودکشی کنین خبر بدین دست جمعی سوار هواپیما ثمین بشیم!
اون که قطعابه نقل از sepide98 :باید خیلی پرفکت باشی تا بتونی خلبان اصلی باشی (منظورم با خانوماس)
ولی بدون شک اگه مشکلی تو مدیکال نداشته باشی میتونی کمک خلبان بشی
بزن قدش همکار
خب مشکلو بحث ما هم سر همین بود
همکار؟
نه اختیار دارین به نظرم خوبه عنوانش بقیه نظری ندارن در مورد عنوان تاپیک؟به نقل از آیدا-ق :البته هر جور خودتون میخواین ولی عنوان تاپیک اصلا درست نیست. مثلا میتونه باشه: محدودیت های خلبانی بانوان در ایران
نتیجه خاصی ندیدم همین در باره فیزیک بدنی و اینا بود که هیچ کودوم هم منبع نداشت و اصولا هر کی یه حرفی میزد
درسته که منبع نداره ولی الکی نمیان یه حرفی رو بزنن که!! ولی بهتره با منبع پست بدن خب یه سری هم آشناهاشون خلبانن که اومدن اینجا بحث کردن در موردش والا من بی گناهم این وسط...
ولی به نظرم همشون میگفتن اگه بتونی مرحله مدیکالو اینا رو با موفقیت رد کنی موشکلی نیس دیگه که خب هرکسی نمیتونی این مرحله رو پشت سر بذاره