- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
پاسخ : اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟
بعدش هم حالا که من حرفی برای گفتن ندارم...شما بیا تحلیل کن مساله رو ما هم یاد بگیریم...
من نمیدونم این افرادی که ازشون نام بردین چه ربطی به شما دارن که بهشون افتخار میکنین؟؟یعنی اگه شخص موفقی تصادفن توی همون کشوری باشه که شما هستین باید به تبعه اون کشور بودن افتخار کنین؟؟؟؟؟؟؟/تاثیر شما در موفقیت های دکتر حسابی چقدر بوده؟به نقل از Panah :من افتخار میکنم ک زاده ی کوروش ام.
با پروفسور دکتر حسابی،دکتر سمیعی(ک کشور ها التماسشون میکنن واسه شهروند افتخاری شدن.حتی برای ی روز...)دکتر رفیعیان،دکتر صفایی،دکتر نادری ،دکتر وثوق و...کلی ادمایی ک ن تنها من و یا ایران بلکه دنیا بهشون افتخار میکنه...اگه کمه بازم بگم...
بهتون توصیه میکنم اول برین تعریف سفسطه ومغلطه رو بخونین...هر بحثی که ایجاد میشه شما نقل قول پستای طرف مقابل جای جواب دادن به پستش این عبارتهارو به کار میبرین...به نقل از rreezzaa :من موندم اگه سفسطه وجود نداشت شما حرفی برا گفتن داشتین؟؟؟
بعدش هم حالا که من حرفی برای گفتن ندارم...شما بیا تحلیل کن مساله رو ما هم یاد بگیریم...
اگه کسایی نبودن که بگن جانم فدای ایران،الان اینجا نبودیم. من به مذهب،به قومیت و به هیچ چیز دیگه ای فکر نمی کنم،به این فکر می کنم اونایی که تو جنگ شرکت کردن،فارغ از اعتقاداتشون برای کشورشون جنگیدن. وقتی انقدر قطعی میگین چیزی برای افتخار نیست،تعجب می کنم. من نمیگم به این نتیجه برسید که باید به ایرانی بودنمون افتخار کنیم، خیلی ایرادات هستن،بعضی چیزا تو کشورمون نقض میشن،و خیلی نکات منفی ِ دیگه،ولی هیچ جای دنیا انقدر خوب نیست که ما شرمسار باشیم از ملیتمون!
من میگم به ایرانی بودنم افتخار نمیکنم...معنیش این نیست که ازش خجالت میکشم...خیلی سادست قضیه...چون من نقشی توی این روند نداشتم..نه بهش افتخار میکنم.نه خجالت میکشم..فقط میتونم ناراحت باشم که چرا کشور پیشرفته تری به دنیا نیومدم تا زندگی بهتری داشته باشم...
درسته از نظر شما احمقانه ست،ولی انقدر جدی هست که کشور هایی مثل آذربایجان از غفلت ما نسبت به مشاهیرمون استفاده می کنن و اونا رو به نام خودشون ثبت می کنن. حتما چیزی هست که نمایشگاه هایی برگزار میشه برای نشون دادن آداب و رسوم کشور ها.
اگه سودی نداشته باشه یه کار...خود به خود حذف میشه از چرخه جامعه....جذب توریست وگسترش ملیت پرستی سود بزرگی محسوب میشن برای یه کشور....
مثلن این افرادی که بدون هیچ حقوقی رفتن جبهه یه سرمایه هستن برای اونایی که راس قدرت نشستن...
وضرر این کارشون به زندگی خودشون وخانوادشون رسید..این هم بماند که هدف جنگ عاقلانه بود یا نه...
اندازه ی بینی متناسبه با طبع و نژاد آدما! بینی بزرگ داشتن خاص شرقی ها نیست. ویژگی های دیگه ای هست که مختص زنان ِ شرقی باشه. و این کاااملا بی ربطه به ب اندازه ی بینی و اینکه اولین دانشگاه به دستور کی ساخته شده،باعث میشه شما بگین من به ایرانی بودنم افتخار نمی کنم؟ حث ما!
چرا اتفاقن..کاملن ربط داره...مثل اینکه من یه تاپیک بزنم...عنوانش این باشه:ایا به بزرگ بودن بینیتون افتخار میکنین؟
ومن بینی بزرگ رو برای ملموس کردن موضوع مثال اوردم...بینی خودم هیچ ربطی به پستم نداشت...
ببینین..اصلن اگه من زیباترین دختر دنیا هم بشم....چهره من چیزی نیست که بشه بهش افتخار کرد...چون دخالتی توش نداشتم...