• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چقدربه اخبارِ صداوسیمایِ ایران اعتماد دارید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیزیف
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چقدربه اخبارِ صداوسیمایِ ایران اعتماد دارید؟

اصلا....
چرا؟چون تمام حرف هایی که خودشون رو بالا بکشه رو میگن
میگی اطلاعات زیادی راجبعش نداری:خب یکیش همین چند سال پیش بود که عده ای بقول خودشون تو خیابونا بر علیه نضام شعار میدادن
ولییییییی .......
الله و اعلم شایدم من اشتباه بگم

.. رسانه نـباید دورغگو باشه،

اما طبیعیه هر رسانه ای در راستای هدف و منافعش اخباری رو پر رنگ تر نشون بده و چیزهایی رو هم نگه!

حالا شرایط ویژه ایران هم هست ؛ خیلی چیزارو نمیشه گفت خب! کشوری که توسط زورگو های دنیا تحت فشاره و باید از خودش دفاع کنه.

البته همیشه نقص هایی هم هست .. نباید افراط و تفریط کنیم!

جز راست نباید گفت .. هر راست نـشاید گفت!

قطعا 100 درصد اخبار هیچ رسانه ای حتا کشور خودمو قبول ندارم .. مقایسه میکنم و کنار هم میذار خبرهارو تا درست شه!

اما اینکه بگیم 100 درصد قبول ندارم ؛ مسخره ست!! و دور از منطق!

چون مثلا بعضی از تحلیل ها و بخصوص مستندهاش که فیلم اند و دارای سند ، معتبر اند خب! و خیلی چیزای دگ ش.

:)

اخبار هر کشوری باید در راستای سایست های اون کشور فعالیت کنه خبر گزاری ها دروغ نمیگن ولی بزرگ نمایی و کوچیک نمایی رو انجام میدن که همه جا دنیا انجام میشه

کلا به هیچ رسانه ای اعتماد ندارم

اصلن به اخبار داخلی اعتماد ندارم ...مخصوصا اینکه کلی سوتی هم از توش دراومده و بازیگرایی که تابلو شدن ...کسی بود که یه بار پلیس بود دفعه بعد کارمند ثبت احوال :| به شعور ملت توهین میکنن :-w

کلا صداوسیما، نه تنها ایران بلکه همه جای دنیا خیلی قابل اطمینان نیست! تموم شد رفت! :|

تا حدودی!

بعضیاش خوب نسبتا قابلِ اعتمادن...
مثلا 20:30 از نظرِ من 80درصد قابلِ اعتمادِ...

اینکه سانسور باشه تو همه رسانه های دنیا هست

ولی چیزی که تو ایران هست و خیلی بده اینه که یه عده میرن فقط رسانه های خارجی رو میبینن و میخونن و ... و یه عده دیگه فقط رسانه های داخلی رو قبول دارن ، و هرگروه این اعتقادو داره که گروه مقابل شستشوی مغزی شده ؛ ینی تو ایران دو گروه شدیم هر کدوم به اون یکی میگه احمق ;D

هیچی بگودرحد1اپسیلون ;D

اپسیلون که سهله....
من روزایی که افسرده میشم میشینم یخو اخبار ایران رو گوش میدم تا بخندم و دلم وا شه!!!!!!!

Back
بالا