• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چقدربه اخبارِ صداوسیمایِ ایران اعتماد دارید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیزیف
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چقدربه اخبارِ صداوسیمایِ ایران اعتماد دارید؟

به نقل از NT :
من فک میکنم همه ی شبکه های خبری در بهترین حالت ـ که یعنی اگر دروغ نگن ـ باز هم همه ی واقعیت رو نمیگن....
اخبار ایران هم همینطور...شاید دروغ نباشه ولی همه ی واقعیت نیست........

هیچ جایی حقیقت محض رو نمیگه !

خب سلام من رفتم این موضوع رو از فردی پرسیدم که تو خبر کار میکنه ادم صادقی هست هیچ چیز هم از نظر منافعی واینا براش مهم نیس

دقیقا دارم حرف های ایشون رو میگم گفت دروغ نمیگیم اما همه چیز هم نمیگیم هرچی به نفع سیاست هامون باشه میگیم همه همین کار رو میکنند حتی همین بی بی سی یا خیلی جاهای دیگه همه هرچی به نفع سیاستهاشون میگن شاید اون ها دروغ بگن اما ما تو خبر ها دروغ نمیگیم فقط هرچی لازم باشه میگیم وبه ضرر باشه نمیگیم

بعد دوتا مثال زد گفت مثلا همین احمدی نژاد رو اخر های ریاست جمهوریش یه سری از سخنرانی هاش هم پخش نکردن

یکی دیگه هم که گفت گفت وقتی میگم دروغ نمیگیم وهمه چیز هم نمیگیم میگفت فیلمی بود از چین که مسلمون ها رو به حد مرگ میزدند که طرف نای بلند شدن نداشت بعد زنده زنده اتیشش میزدند برای کشور چین بود یعنی چین این کار رو میکرد اما بخاطر روابط ایران با چین هیچ وقت این خبر پخش نشد اما اگه کوچکترین کاری رو اسرائیل یا امریکا که مقابل ما هستن انجام بدن اونقدر سعی میکنیم بزرگش کنیم وجلوه اش بدیم

دقیقا سعی کردم حرف های خود ایشون رو بنویسم تنها تفاوتش فکر میکنم توی جمله بندی هاش بود

همین.

• لایک
امتیازات: ALA73

به نقل از نـاطـــق :
اگر دقت کنید چند پست قبل موضع من کامل مشخص بود و گفتم ایران دروغ نمیگه
ولی اگر دوستان میگن همه دروغ میگن باشه پس با این فرض بهتره همون دروغگوی داخلی انتخاب بشه
شما چرا اینجوری بحث می کنید؟
تا به چی بگید دروغ... :) مثلا وقتی شبه نمیگن روزه اگر منظورتون از دروغ این بود.
اما ناقص و تیکه تیکه گفتن خبر چندان با دروغ فرقی نداره چون می تونه بازتابی کاملا متفاوت از حقیقت قضیه داشته باشه.
که به عنوان رسانه ی ملی حق چنین کاری رو ندارن چون این توهین به شعور مردم هست.

به نقل از Bahar_R :
تا به چی بگید دروغ... :) مثلا وقتی شبه نمیگن روزه اگر منظورتون از دروغ این بود.
اما ناقص و تیکه تیکه گفتن خبر چندان با دروغ فرقی نداره چون می تونه بازتابی کاملا متفاوت از حقیقت قضیه داشته باشه.
که به عنوان رسانه ی ملی حق چنین کاری رو ندارن چون این توهین به شعور مردم هست.

می شه یه رسانه راستگو نام ببرید ؟

______
با این تعریف شما از دروغ باز هم صداو سیما دروغگو حساب نمیشه ( البته مطلق صحبت نمی کنم . بله ممکنه چندتا خبر تیکه تیکه و ... داشته باشه نمونش پرتاب کفش ... . اما به رسانه ای می گیم دروغگو که اکثر اخباری که میده اینطور باشه .)

کلا اخبار ایرا ن و هیچ جای دیکه رو قبول ندارم به شخصه
باس نشست همه اخبارا رو گوش داد اخرش مخلوط کنی استنباط کنی بفهمی چی میشع
همه دروغ میگن و فکر مناقع خودشونن

• لایک
امتیازات: lys

من اعتماد نمی کنم و اساسا اگر اسمی جز "صدا و سیمای ایران" هم اون بالا بود باز هم می گفتم که نمی شه اعتماد کرد. هر خبر نگاری توی دنیا بسته به رویکرد خودش واقعیت طوری تنظیم یا دستکاری می کنه و مطلقا هیچ خبر گذاری نمی تونه رفتار کاملا صادقانه ای داشته باشه. وقتی آدم نمی تونه حتی به شهود و منطق خودش درباره تفسیر حوادث دنیا اعتماد کنه، اعتماد کردن به سایر ارگان ها حالا هر ارگانی که باشه کاری غیر منطقی و بی احتیاطیه.
چه برسه به اخبار صدا و سیما که رویکرد و منافعش در گرو خط مشی سیاسی یک حکومت و همه ی حکومت ها بدون استثنا ثابت کردند که رابطه ی خوبی با مفهوم حقیقت ندارند.

• لایک
امتیازات: lys

دقیقا دارم حرف های ایشون رو میگم گفت دروغ نمیگیم اما همه چیز هم نمیگیم هرچی به نفع سیاست هامون باشه میگیم همه همین کار رو میکنند حتی همین بی بی سی یا خیلی جاهای دیگه همه هرچی به نفع سیاستهاشون میگن شاید اون ها دروغ بگن اما ما تو خبر ها دروغ نمیگیم فقط هرچی لازم باشه میگیم وبه ضرر باشه نمیگیم

خب میدونید مشکل چیه ؟

نیازی نیست که آدم دروغ بگه!

شما فرض کن میخوای از یک دعوا یک گزارش تهیه کنی!!!

فرد A میزنه پای فرد B رو میشکنه!

فرد B هم شروع میکنه به فحش دادن به فرد A و اون رو تهدید میکنه!!!!

حالا بی طرفانه بخوایم نگاه کنیم :

دعوا رو فرد A شروع کرده و ضربه ی بزرگتر و مهمتری به B زده!!! B هم در مقابل این ضربه و تحت فشار روانی به فرد A فحش میده!!!

اما شما میای چی کار میکنی؟

میای توی روزنامه مینویسی فرد B موجب از بین رفتن حرمت فرد A شد

و با تهدید ها و فحش های پی در پی موجب خدشه دار کردن شخصیت و نا امنی اوضاع فرد A شد!!!

بله شما دروغ نگفتی!!!

من و هیچ کس دیگه نمیتونیم بگیم که شما به عنوان خبر نگار دروغ گفتید!!!

اما همه ی حقیقت رو هم نگفتید!

به طوری که با نگفتن کل ماجرا اوضاع رو طوری تغییر دادید که به کلی با واقعیت فاصله ی داره!!!

برعکس چیزی که شما گفتید!

"اغلب خبرگزاری ها کل ماجرا رو میگن اما طوری تحلیل میکنن که جهت گیریش به سمت منافع خودشون باشه!"

نه این که مثل خبرگزاری ایران یک قسمت هایی رو بگن یک قسمت هایی رو نگن!

و به شعور مخاطب هم احترام میذارن!

برای مثال شما میای باز هم به نفع فرد A مینویسی اما به این صورت که سعی میکنی کارهاش رو کم رنگ کنی یا دلیل براش بتراشی!

میای مینویسی :

طی دعوایی که بین فرد A و B آغاز شد که به دلایل X فرد A اومد زد پای فرد B رو شکوند و B هم فحشش داد و موجب تهدید و از بین رفتن آبروی فرد A شد!

× حالا این درگیری دو فرد رو در ابعاد بزرگتر میشه به روابط بین کشور ها و سیاست ها و ... بسط داد!

در این جا شما میای به نفع A تموم میکنی اما کل حقیقت رو میگی و دلایلت رو هم میگی!!!

به نقل از Radikal :
خب میدونید مشکل چیه ؟

نیازی نیست که آدم دروغ بگه!

شما فرض کن میخوای از یک دعوا یک گزارش تهیه کنی!!!

فرد A میزنه پای فرد B رو میشکنه!

فرد B هم شروع میکنه به فحش دادن به فرد A و اون رو تهدید میکنه!!!!

حالا بی طرفانه بخوایم نگاه کنیم :

دعوا رو فرد A شروع کرده و ضربه ی بزرگتر و مهمتری به B زده!!! B هم در مقابل این ضربه و تحت فشار روانی به فرد A فحش میده!!!

اما شما میای چی کار میکنی؟

میای توی روزنامه مینویسی فرد B موجب از بین رفتن حرمت فرد A شد

و با تهدید ها و فحش های پی در پی موجب خدشه دار کردن شخصیت و نا امنی اوضاع فرد A شد!!!

بله شما دروغ نگفتی!!!

من و هیچ کس دیگه نمیتونیم بگیم که شما به عنوان خبر نگار دروغ گفتید!!!

اما همه ی حقیقت رو هم نگفتید!

به طوری که با نگفتن کل ماجرا اوضاع رو طوری تغییر دادید که به کلی با واقعیت فاصله ی داره!!!

برعکس چیزی که شما گفتید!

"اغلب خبرگزاری ها کل ماجرا رو میگن اما طوری تحلیل میکنن که جهت گیریش به سمت منافع خودشون باشه!"

نه این که مثل خبرگزاری ایران یک قسمت هایی رو بگن یک قسمت هایی رو نگن!

و به شعور مخاطب هم احترام میذارن!

برای مثال شما میای باز هم به نفع فرد A مینویسی اما به این صورت که سعی میکنی کارهاش رو کم رنگ کنی یا دلیل براش بتراشی!

میای مینویسی :

طی دعوایی که بین فرد A و B آغاز شد که به دلایل X فرد A اومد زد پای فرد B رو شکوند و B هم فحشش داد و موجب تهدید و از بین رفتن آبروی فرد A شد!

× حالا این درگیری دو فرد رو در ابعاد بزرگتر میشه به روابط بین کشور ها و سیاست ها و ... بسط داد!

در این جا شما میای به نفع A تموم میکنی اما کل حقیقت رو میگی و دلایلت رو هم میگی!!!
بله میتونیم قبول کنیم حرف شمارو
پس با این فرض به نظرم آدم باید منافع کشور خودشو ترجیح بده...
هیچوقت رسانه آمریکایی و غربی نمیاد به نفع ما چیزی بگه چون منفعت اونا با ما فرق داره...
میفهمید که چی میگم

به نقل از نـاطـــق :
بله میتونیم قبول کنیم حرف شمارو
پس با این فرض به نظرم آدم باید منافع کشور خودشو ترجیح بده...
هیچوقت رسانه آمریکایی و غربی نمیاد به نفع ما چیزی بگه چون منفعت اونا با ما فرق داره...
میفهمید که چی میگم
منافعی ک راست نباشه به چه درد میخوره ......؟؟؟؟
غیر از این ک فقط ب ادم یه دل گرمی بیخود میده و نطر تو راجع به مسائل مختلف اون طور ک به نفع خودشون باشه تغییر میده.......نطر شخضی ام اینه ک اگر ادم حقیقت تخ رو بدونه بهتر از اینه ک به دروغ زیبا دلش گرم باشه....... البته این کارو فقط اخبار ایران نمیکنه، اخبار همه جای دنیا همینطوره.....

بضی دوستان کلا میگن نباید به رسانه هایه خارجی گوش داد؟
حداقل ادم وقتی یک خبر رو در دو جا بصورت متفاوت میشنوه متوجه میشه حتما یکی از این دوتا خبر گزاری خبر درست رو نمیگن
یـک نکته اگه ما به یقین برسیم که اخبار کلا دوروغه دیگه گوش دادن ب اخبار چ داخلی و چه خارچی چه فایده ای داره؟

Back
بالا