• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لطفا با فرهنگ باشیم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nastaran17
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لطفا با فرهنگ باشیم!

وقتی بدون توجه به بقیه توی پیاده رو راه میریم و به یکی میخوریم برگردیم و ی عذر خواهی ساده بکنیم!

پاسخ : لطفا با فرهنگ باشیم!

نیکوست وقتی لیوان چای رو روی مانتوی نوی یه بدبختی خالی کردیم حداقل یه معذرت خواهی خشک و خالی ازش بکنیم! :-"
نه همین طور مثل ... سرمون رو بندازیم پایین/فرار کنیم! :|

فرهنگ ها...

دوستان میخوایم اینجا یه لیستی در مورد فرهنگ های + و - جامعه کنونی ایران تهیه کنیم .

یعنی فرهنگ هایی که تقریبا تو تموم شهر ها و قومیت های ایران هست حالا + و - منفی باید در موردش بحث شه ..( تو این تاپیک نه ها)

اینجا فقط لیست و یه تعریف مختصر میخوایم ..

مثلا:

تف کردن تو خیابون: در اکثر شهر ها مشاهده میشه افرادی در اماکن عمومی و خیابون آب دهنشونو بیرون میندازن .

و...

فقط لطف کنید فراگیر باشه نه مثلا تو کوچه شما باشه فقط ;D

پاسخ : فرهنگ ها...

آشغال ريختن:هر كي هر جا دلش خواست آشغالشو ميريزه

نداشتن فرهنگ رعایت قوانین راهنمایی رانندگی

پارک کردن در 2 طرف خیابون ها با عرضِ کم . با اینکه فکر نمیکنم قانونی در موردش وجود داشته باشه ولی واقعاً ایجاد مزاحمت میکنه . :دی

ایجاد مزاحمت برای افراد توی خیابون که نمونه ی بارز و شایع بی فرهنگی و فقدان ِ شعوره .

زدن توی صف نون و غیره .

و ...

فعلاً همین ها رُ حضور ذهن دارم. :دی

بعد من یک سئوالی که دارم اینه که ؛ آیا فقط میخواید یک لیست ازش داشته باشید ؟ :-? یعنی هدف فقط تهیه ی لیسته یا قراره بحثی هم به تبعش صورت بگیره ؟ :-?

به نقل از سـحر :
بعد من یک سئوالی که دارم اینه که ؛ آیا فقط میخواید یک لیست ازش داشته باشید ؟ :-? یعنی هدف فقط تهیه ی لیسته یا قراره بحثی هم به تبعش صورت بگیره ؟ :-?

خیلی کار هست فعلا باید لیست تهیه شه حتما بعدا بحث هم صورت میگیره

دوستان فرهنگ + هم بگید خب

فرهنگ آداب معاشرت با مردم

تحمل شنیدن نظر مخالف و حرف جدید نداشتن (در تعداد بسیار زیادی از افراد ) : حتی اگر بخواید نظر جدید و متفاوتی رو براشون اثبات کنید توی بحث اکثرا حرفتونو درست گوش نمیدن با این قصد که شاید داره درست میگه فقط دنبال اثبات حرف خودشونن و نادرستی هستن . اگر هم حرفی که میزنید خیلی براشون عجیب باشه کلا دیگه میذارن کنار.

انتقاد ناپذیری : اگر ازشون انتقاد کنید یا ابراز ناراحتی می کنن اگر هم نشون ندن در بسیاری از موارد به صورت ذهنیت بد می مونه و ناراحت میشن پیش خودشون . (اینم تعداد زیادی اینطورن)

آسیب زدن فضای سبز: چیدن گل های توی باغچه ها و برگ ها تقریبا برای مردم عادی شده

Back
بالا