This is me
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان٢ :x
- شهر
- تهرانْ
- مدال المپیاد
- برنز زیست
پاسخ : زمین را نجات دهیم!
درباره بتد اول:تویکی از پست ها اشاره شد که برای تبلغات(چاپ پوستر و..)پول نیازه,بعد یکی گفت میتونیماین پول رو از مدارس جمع آوری منیم.بعد من گفتم الان نمیشه که!تعطیل اند,پس برای پول جمع کردن یه راه دیگه میخوایم که توپست قبل گفتم یه راه براش.نمیشه که بریم راه بیوفتیم بگیم ما میخوایم زمین رو نجات بدیم به ما پول بدید که بالا بری پایین بیای برای شروع پول نیازه..حتی خریدن کیسه زباله!خب؟!
درباره بند دوم هم من منظور رو از گروه اجرایی اشتباه برداشت کرده بودم..ممنون
به نقل از clever child :برای نمونه پست زهرا رو نقل قول کردم . چون فهمیدم هنوز بچه ها یه سری از مفاهیم رو درک نکردن و نظراتی هم که میدن کارآمد نیست چون هنوز کامل روند گروه رو درک نکردن . خب توضیحات :
این که الان داریم واسه گروه ها و ... تصمیم میگیریم به این معنی نیست که بقیه که قراره بعدن بیان هیچ میشن . در واقع ما الان میخوایم با همین افراد سازمان کاریمون رو تشکیل بدیم بعد بقیه بیان و عضو این سازمان بشن . خب پس نیاز نیست وایسیم امتحانا تموم بشه که همه بیان .
× نکته بعد هم این که اگه میگیم گروه تبلیغات به این معنی نیست که فقط افرادی که توی این گروه حضور دارند حق تبلیغ دارن . بلکه نحوه و شکل تبلیغ رو این گروه با مشارکت بچه ها و نظارت مسئول پروژه تعیین و تهیه میکنن بعد به همه میگن که برید به این شکل تبلیغ کنید . مثلا این گروه میاد با مشارکت بچه ها و نظارت مسئول یه پوستر میزنه و بعد به همه یه نمونشو میده میگه برید تو مدرستون و اینا بزنید . پس وقتی میگیم گروه اجرایی یعنی گروهی که تصمیم میگیره فلان موقع چه کار عملیی رو انجام بدیم . نه این که همین 2 3 نفر گروه اجرایی بیان و خودشون برن کار عملی انجام بدن . گروه ها فقط اهرم های نظم بچه ها هستند ، پس زهرا خانوم اشتباه نکن ، لازم نیست همه عضو گروه اجرایی باشند ...
درباره بتد اول:تویکی از پست ها اشاره شد که برای تبلغات(چاپ پوستر و..)پول نیازه,بعد یکی گفت میتونیماین پول رو از مدارس جمع آوری منیم.بعد من گفتم الان نمیشه که!تعطیل اند,پس برای پول جمع کردن یه راه دیگه میخوایم که توپست قبل گفتم یه راه براش.نمیشه که بریم راه بیوفتیم بگیم ما میخوایم زمین رو نجات بدیم به ما پول بدید که بالا بری پایین بیای برای شروع پول نیازه..حتی خریدن کیسه زباله!خب؟!
درباره بند دوم هم من منظور رو از گروه اجرایی اشتباه برداشت کرده بودم..ممنون