یکی بهتون فحش میده ... از فحش عادی تا فحش خیلی بد ....
فحش عادی که اصولا سعی میکنم کاری نکنم که کسی بهم فحش بده اما اگه یکی مرض داشته باشه بیخودی فحش عادی بده چیزی نمیگم اگه خودم قبلا فحش داده باشم خودم بهش
بعد اونم فحش بده بازم چیزی نمیگم... اما اگه فحش به خودم نده و به یکی از اعضای خانواده یا بستگان فحش بده اگه خودم باعثش شده باشم کلی خودمو سرزنش میکنم که چرا فلان کارو کردم که فحش داد اما اگه مرض داشته باشه و فحش بد بده برمیگردم یه نگاه بهش میکنم یه فحش بد دارم اونو بهش میدم B-) البته این درشرایطیه که خیلی بد باشه همه ی مراحل قبلی رو گذرونده باشه ...
یکی بهتون تهمت میزنه ... تهمت های نامربوط و نادرست ....
تهمت بستگی داره چی باشه اگه تهمت عادی باشه مث بچه بازیایی که بعضیا تو مدرسه در میارن اونموقع آروم میگم من این کارو نکردم اما اگه تهمت بدی باشه کاملا پیگیرش میشم تا حل بشه وطرف متوجه اشتباهش بشه
یکی براتون مزاحمت ایجاد میکنه از مزاحمت تلفنی تا تیکه انداختن تو خیابون و تعرض فیزیکی حتی ...
مزاحمت تلفنی چون اصولا همه شماره منو دارن ولی من شماره هیشکیو ندارم ابتدا یه دونه پیامک میدم که شما کی هستین متاسفانه شمارتون سیو نیس اگه مث آدم جواب داد که کیه که هیچی اما اگه شروع کرد به چرت وپرت گویی میگم من وقت ندارم بای. وبعد شماره اش رو میذارم توی بلک لیستم
درمورد مزاحمت درخیابان اگه تیکه بندازه حتی اگه خیلی خیلی بدم باشه خودمو به نشنیدن میزنم اما اگه یه جایی توقف کرده باشم وگیر بده اولش چیزی نمیگم اما اگه شورشو دربیاره خیلی جدی میرم جلو ومیگم لطفا بروید اما اگه نره وشروع به چرت گفتن بکنه منم خیلی شیک ضربه ی محمکی به پاش وارد میکنم اگه شدید تر شه مشت واینا واگه فایده نداشته باشه مکانمو تغییر میدم البته این وضع وقتی پیش میاد که خیلی جدی بشه و تنها نباشم مثلا بادوستان باشیم و اینا.
درمورد تعرض فیزیکی کاری به غیر از کتک کاری نمیکنم میزنم و فرار میکنم
من چون اصولا آدم نوع دوستی هستم اگه به کسی مزاحمت ایجاد شده باشه تو خیابون بی اهمیت نیستم مخصوصن اگه خودش نتونه ازخودش دفاع کنه وارد عمل میشم.
نوع دیگری از مزاحمتم وجود داره که مزاحمت مامورهای گشت ارشاد وخواهران وبرادران بسیجی هستش که دراین مورد فقط میگم لعنت به کسی که این وضع رو توی این مملکت ایجاد کرده وشمارو فرستاده توی خیابون