sana Golaby
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
پاسخ : با توهین و تهمت و مزاحمت و ... چطور برخورد میکنید
فش عدي: چيزي نميگم
فش خيلي بد: به نشونه تاسف براش سرتكون ميدم
تهمت: يه سيلي بهش ميزنم حتما خيلي بدم مياد بهم تهتت بزنن مخصوصا تهمت...
مزاحم تلفني : جواب نميدم اگه كنه بود دو حالت داره سعي ميكنم متقاعدش كنم بيخيال شه اگه نشه به مامان بابام ميگم البته در بيشتر مواقع خودم از پسش برميام
تيكه انداختن: خداييش بعضياشون تيكه هاي باحالي ميندازن آدم خنده ش ميگيره و متاسفانه منم سعي ميكنم كه جلوي خنده م رو بگيرم اما گاهي موفق نميشم كلا طوري برخورد ميكنم كه انگار نشنيدم
تعرض فيزيكي: پيش نيومده برام اما اگه كسي همچين غلطي بكنه اول خودم ميزنمش چندتا فش خوبم بارش ميكنم بهش لگدم ميزنم تو خيابونم آبروشو ميببرم خيلي رو اين مورد حساسم
من پيش نيومده زياد اما خب آمادگي ذهني شو دارم يني بهش فكر كردم:به نقل از محمّد :یکی بهتون فحش میده ... از فحش عادی تا فحش خیلی بد ....
یکی بهتون تهمت میزنه ... تهمت های نامربوط و نادرست ....
یکی براتون مزاحمت ایجاد میکنه از مزاحمت تلفنی تا تیکه انداختن تو خیابون و تعرض فیزیکی حتی ...
با اینگونه چیزها در شرایط مختلف چطور برخورد میکنید؟ لطفا کامل توضیح بدید با شرایط مختلف. مثلا اینکه طرفتون کی باشه و کجا باشین و چی بگه و چیکار بکنه و ...
فش عدي: چيزي نميگم
فش خيلي بد: به نشونه تاسف براش سرتكون ميدم
تهمت: يه سيلي بهش ميزنم حتما خيلي بدم مياد بهم تهتت بزنن مخصوصا تهمت...
مزاحم تلفني : جواب نميدم اگه كنه بود دو حالت داره سعي ميكنم متقاعدش كنم بيخيال شه اگه نشه به مامان بابام ميگم البته در بيشتر مواقع خودم از پسش برميام
تيكه انداختن: خداييش بعضياشون تيكه هاي باحالي ميندازن آدم خنده ش ميگيره و متاسفانه منم سعي ميكنم كه جلوي خنده م رو بگيرم اما گاهي موفق نميشم كلا طوري برخورد ميكنم كه انگار نشنيدم
تعرض فيزيكي: پيش نيومده برام اما اگه كسي همچين غلطي بكنه اول خودم ميزنمش چندتا فش خوبم بارش ميكنم بهش لگدم ميزنم تو خيابونم آبروشو ميببرم خيلي رو اين مورد حساسم