• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقادات و پیشنهادات انجمن کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به عملکرد انجمن کنکور امسال تا الان چه نمره ای میدهید؟

• 1

رای‌ها: 1 16.7%
  • 2

• 3

• 4

رای‌ها: 2 33.3%
  • 5

• رای‌دهندگان
    6
پاسخ : انتقادات و پیشنهادات انجمن کنکور

من عضو گروه کنکوری های 93 شدم اما زیر اسمم نمی نویسه کنکوری 93

چون عضو گروه مدیر انجمن هم هستی!

باید کنکوری 93 رُ گروه اصلی کنی فکر کنم

اون موقع مدیر انجمنو نشون نمیده انگار! :-?

خب واسه من هیچ گزینه ای برای انتخاب به عنوان گروه اصلی نداره

چرا دیگه؟! باید داشته باشه ها :-?

بعد از پیوستن به گروه ِ 93 یک جدول مانندی میاره که همه ی گروه هایی که عضو هستی ُ نشون میده. اون پایین یک چیزی هست نوشته انتخاب گروه اصلی یا یک همچین چیزی! :دی یادم نیس چی دقیقن :دی

با توجه به اینکه هنوز کنکوری ها برنگشتند به سایت ٬ ممکنه جواب های خوب و کاملی نگیرید. توصیه میکنم به انجمن کنکور ۹۲ هم سر بزنید و برخی مطالب قدیمی رو بخونید.

میشه دقیقا بگین این پشتیبان کنکور ها بر چ اساسی انتخاب شدن؟! (:|
4تا پشتیبان کنکور 93 داریم
یکی شون که خودش کنکوری 93 هست :-w
یکی شون که سال فارغ تحصیلیش 94 هست ینی میشه سال سوم! :-L ( این مورد گفتن که یوزر اصلیشون گویا مشکلی داره و کنکوری 92 هستن! :-" )
یکی شون هم اصن معلوم نیس سال فارغ تحصیلیش کی هست! #-o
فقط یکی شونه که سال 91 کنکور داده

×الان کسی نیس این پشتیبان ها رو رد یا تعیین صلاحیت کنه؟! ^-^

گروه کنکوری‌ها و پشتیبانان کنکوری ها هردوشون آزاد هستند و هر یوزری بخواد میتونه عضوش بشه. چیزی به اسم بررسی صلاحیت نداره و هرکس تو گروه پشتیبانا باشه که لزوما پشتیبانی قرار نیست بکنه که فرق بکنه که اوضاعش چجوریه. امکان ارسال پست تو انجمن کنکور هم برای جلوگیری از شلوغ شدن و مطرح‌شدن بحث‌های نامربوط محدود شده به کنکوری‌ها و پشتیبانا. خیلی سخت نگیرید.

من همچنان درگیرم با انتخاب پشتیبان ! :-" ;D
خب قبول کنید دیگه کاره سختیه !
اونم واسه کسی مثل من که هیچ ایده ای راجع به چ جوری کنکوری خوندن نداره ! و حتی کنکوری شدن ! :-"
یه پیشنهاد دارم !
یک یا چند نفر از پشتیبان های کنکوری های 93 یا یه نفر با تجربه تر ، مثلا میتونه از بچه های پشتیبان کنکوری های 92 باشه ، با نظر سنجی یا حتی نظر مدیر انجمن یا هر کس دیگه ای به عنوان سرپرست انتخاب شه ، اول با پشتیبان ها ، بعد با کنکوری ها صحبت کنه ، به صورت کاملا فردی !
بعد به بچه های کنکوری چند نفر رو برای پشتیبان شدن پیشنهاد بده !
اینجوری کسایی مثل من هم از سر درگمی در میان !
یا به جای تاپیک اعلام آمادگی برای پشتیبانی از کنکوری های 93 و درخواست پشتیبان کنکوری های 93 که بچه ها بیان بگن منم پشتیبان میخوام منم پشتیبان میخوام ، و پشتیبان ها هم بگن اعلام آمادگی میکنم واسه رشته فلان ، به یه سری سوال از قبل تعیین شده پاسخ بدن ، اون سرپرست هم بررسی کنه پست هارو و اونایی که شرایط شبیه تری نسبت به کنکوری ها دارن رو معرفی کنه بهشون !
هر چند اگه پشتیبان ها با اعلام آمادگیشون به سوال های مشخصی هم جواب بدن به سرپرست هم نیازی نیست !
یه فکری بکنید لطفا !
ممنون .

این چیزی که میخواهید یکم سنگینه !

بچه‌ها این انجمن رو به بقیه سمپادی‌ها هم معرفی کنید تا ازش استفاده کنن.

به نقل از محمّد :
این چیزی که میخواهید یکم سنگینه !

چرا سنگین ؟!
3 تا راه کار گفتم ، دو تای اول شاید ولی اینکه یک نفر که خودش پشتیبان بوده و یا پشتیبان داشته ، چیزایی که به نظرش اهمیت بیشتری دارن رو در قالب چند تا سوال تو تاپیک اعلام آمادگی مطرح کنه ، فکر نمیکنم خیلی سخت باشه !
به نظرم جز این راه دیگه ای که میمونه اینه که خودمون از کسایی که خواستن پشتیبان بشن شروع کنیم تک تک سوال پرسیدن و ...
صرف نظر از اینکه این کار زمان بره و هر دو گروه اذیت میشن ، یکم دقت کنید جلوه ی زیاد جالبی هم نداره !

Back
بالا