• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامتون کلا برای کنکور ۹۳ چیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برنامتون کلا برای کنکور ۹۳ چیه؟

برنامه من برای تابستون همون جور که قبلا گفتم:
8 ساعت خواب
8 ساعت درس
8 ساعت کار های متفرقه

به نظرتون مشاور نیاز است؟

به نقل از Eshraf :
برنامه من برای تابستون همون جور که قبلا گفتم:
8 ساعت خواب
8 ساعت درس
8 ساعت کار های متفرقه

به نظرتون مشاور نیاز است؟

مدرسه نداری دیگه؟؟
8 ساعت درس عالیه کاملا برای تابستون.باشرط به طور ثابت 8ساعت باشه!

سلام به همه ي دوستان ِكنكوري!

دوستان كم كم بخونيد! تحت تاثير ِجو يه دفعه تصميم نگيريد كه بتركونيد. اين جو فقط تو تابستون هست. خيلي پشتكار به خرج بدينم تا قبل ِعيد ميخونيد! بعدش ديگه نميخونيد يا كم ميخونيد. كم بخونيد مثلا روزي 5 تا 7 ساعت و بعد از دو يا سه هفته كه به اين برنامه عادت كرديد نيم ساعت اضافه كنيد. اينجوري درس خوندن واستون ميشه عادت و ديگه خستتون نميكنه!

من ميخوام درس هاس پايه رو بخونم و احتمالا با برنامه ي گزينه 2 پيش ميرم. درس هاي پيش رو هم فقط در حدي كه تو مدرسه كار ميكنن ميخونم. و از مهر خيلي جدي تر ادامه ميدم!

به نظرم حداقل به يك هفته استراحتم نياز دارم!

بچه ها آهسته و پیوسته رفتن خیلی مهمه.....با کیفیت درس بخونید..البته کمیت هم مهمه...تست زیاد بزنید....مباحثی که قوی نیستید

آهسته کار کنید مثلا من از همون سال سوم مقاوتم بد بود..تست نمیتونستم حل کنم..تا هنوزم نمیتونم ...خودم میفهمیدم

جاهای دیگه مشکل چندانی ندارم اما مقاومت فیزیک و تا حدودی خازن واقعا هییییچی تست نمیتونستنم بزنم..دو هفته کانون هم حتی

جواب نمیداد..این طور درسا یا مبحثا رو روی کاغذ بنویسید و پیوسته روزی نیم ساعت بخونید..

مثلا مقاومت فیزیک زنتیک زیست اعلال عربی

به نقل از کهکشان -A.R :
مدرسه نداری دیگه؟؟
8 ساعت درس عالیه کاملا برای تابستون.باشرط به طور ثابت 8ساعت باشه!
اگه منظورتون از مدرسه کلاس هست،تو همون 8 ساعت متفرقه میگنجه!
در ضمن این برنامه ماله تابستونه!

به نقل از Eshraf :
اگه منظورتون از مدرسه کلاس هست،تو همون 8 ساعت متفرقه میگنجه!
در ضمن این برنامه ماله تابستونه!

مثلاً اگه مدرسه ۵ ساعت درس بخونی بعد بیای خونه ۸ ساعت می‌خونی؟ عَــه! :-" حتماً می‌خونی دیگه این چه سوالیه :-"
ولی آرمان‌گرایانه نگاه نکنین٬ ماه رمضون ٬ خواب جلو کولر و اینا رو هم در نظر بگیرین :دی آهسته و پیوسته زیادش کنین :دی

والا مدرسه ما از 8 تیر شروع می شه قراره پایه و پیش رو با هم پیش ببرن
خیــلی از کنکور می ترسم :-ss :((

آقا!!!! یکی بیاد به من یاد بده چه جور برنامه بریزیم!!!! X_X آآخه با پارسال فرق داره برنامه قلمچی چه جوری باید بخونم مثلا شیمی ها باهم؟یا نه سال به سال ؟ آقا کمک کننینننن 8-|

به نقل از manbikas :
آقا!!!! یکی بیاد به من یاد بده چه جور برنامه بریزیم!!!! X_X آآخه با پارسال فرق داره برنامه قلمچی چه جوری باید بخونم مثلا شیمی ها باهم؟یا نه سال به سال ؟ آقا کمک کننینننن 8-|

مگه امسال‌م مث پارسال زوج کتاب نیس که ۲ و ۳ رو با هم بخونه؟ پس چه‌جوریه؟

به نقل از manbikas :
من پشنهاد میکنم تا بیست و یکم تیر درس هایی که توش مشکل داری رو برو، از بیست و یکم دو هفته - دو هفته پیش برو

Back
بالا