- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : برنامتون کلا برای کنکور ۹۳ چیه؟
این برداشتی بود که شما کردی نه چیزی که من گفتم. منظور بنده از اینکه کسی رو جلو نمیاندازه این بود که شما رو "از کسی" جلو نمیاندازه. اینکه خیال کنید تابستون رو خوب کار کردید و الان از نصف کشور جلویید یک خیال باطل محضه. بدیهیه که تابستون زمان عالیی برای جلو افتادن ( جلو افتادن از لحاظ مطالعه) هست. کدوم عقل سلیمی قبول میکنه که ۳ ماه وقت عالی بیفایده باشه؟ من منظورم این بود که تابستون برای شروع فراگیری مطالب خوبه ولی مثلا به چشم یک ابزار رتبه افزایش دهنده بهش نیگاه نکنید. امکان نداره در آینده شما دو نفر رو بعد از عید ببینید که تنها تفاوتشون مطالعهی تابستان بوده باشه. تابستان باعث میشه که از مطالب درسی جلو بیوفتید و زودتر از بقیه به تسلط بریزید و در نتیجه مرورهاتون از بقیه بیشتر خواهد بود، خلاصهش این میشه که با مطالعهی خوب در تابستان، از فرصت برای افزایش تسلط و مطالعهی بیشتر استفاده کردید. اگر کسی از تابستون خوب استفاده نکنه، کارش سختتر شده. باید در پاییز مطالب خیلی بیشتری رو بخونه ولی خب نباید خیلی هم استرس بگیره و ناامید بشه چون فرصت جبران هست. منظورم در اصل این بود که استفادهي خوب از تابستون باعث پیشرفتتون میشه ولی اگر به هر دلیلی از تابستون استفادهي بهینه رو نبردید، نباید خیلی ناامید بشید، چون فرصت جبران دارید.به نقل از Eshraf :ممنون از پویا جان؛واقعا استفاده کردم،ولی نکته ای به ذهنم رسید این هست که شما یک طوری در مورد تابستان حرف میزنید که انگار واقعا بی اثره!!! ولی خیلی از رتبه های برتر رو یه نگاهی به بیوگرافی یا مصاحبشون با مجلات مختلف بندازید میبینید که همشون کوشش در این فصل رو توصیه کردند و عامل موفقیت آن ها همین استفاده ی بهینه از تابستان است.