• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامتون کلا برای کنکور ۹۳ چیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برنامتون کلا برای کنکور ۹۳ چیه؟

به نقل از Eshraf :
ممنون از پویا جان؛واقعا استفاده کردم،ولی نکته ای به ذهنم رسید این هست که شما یک طوری در مورد تابستان حرف میزنید که انگار واقعا بی اثره!!! ولی خیلی از رتبه های برتر رو یه نگاهی به بیوگرافی یا مصاحبشون با مجلات مختلف بندازید میبینید که همشون کوشش در این فصل رو توصیه کردند و عامل موفقیت آن ها همین استفاده ی بهینه از تابستان است.
این برداشتی بود که شما کردی نه چیزی که من گفتم. منظور بنده از اینکه کسی رو جلو نمی‌اندازه این بود که شما رو "از کسی" جلو نمی‌اندازه. اینکه خیال کنید تابستون رو خوب کار کردید و الان از نصف کشور جلویید یک خیال باطل محضه. بدیهیه که تابستون زمان عالی‌ی برای جلو افتادن ( جلو افتادن از لحاظ مطالعه) هست. کدوم عقل سلیمی قبول می‌کنه که ۳ ماه وقت عالی بی‌فایده باشه؟ من منظورم این بود که تابستون برای شروع فراگیری مطالب خوبه ولی مثلا به چشم یک ابزار رتبه افزایش دهنده بهش نیگاه نکنید. امکان نداره در آینده شما دو نفر رو بعد از عید ببینید که تنها تفاوت‌شون مطالعه‌ی تابستان بوده باشه. تابستان باعث می‌شه که از مطالب درسی جلو بیوفتید و زودتر از بقیه به تسلط بریزید و در نتیجه مرورهاتون از بقیه بیشتر خواهد بود، خلاصه‌ش این می‌شه که با مطالعه‌ی خوب در تابستان، از فرصت برای افزایش تسلط و مطالعه‌ی بیشتر استفاده کردید. اگر کسی از تابستون خوب استفاده نکنه، کارش سخت‌تر شده. باید در پاییز مطالب خیلی بیشتری رو بخونه ولی خب نباید خیلی هم استرس بگیره و ناامید بشه چون فرصت جبران هست. منظورم در اصل این بود که استفاده‌ي خوب از تابستون باعث پیشرفتتون می‌شه ولی اگر به هر دلیلی از تابستون استفاده‌ي بهینه رو نبردید، نباید خیلی ناامید بشید، چون فرصت جبران دارید.

البته پویا اینی که تو گفتی قسمت زیادیش مربوط به دبیرستان حلی تهران میشه. متاسفانه اکثر شهرهای دیگه و مراکز سمپاد اصلا برنامه اونجوری ندارند و اتفاقا نباید به مدرسه تکیه کنن چون عقب میمونن. تو همون حلی هم رتبه خوب‌هاش خیلیهاشون جدای از مدرسه خیلی کارها کردند!

ولی در کل با این موضوع موافقم که تابستون برای جلو افتادن تو درس‌ها و سبک‌کردن بار پاییز و زمستون خیلی نقش موثری داره ولی خب نقش رتبه تعیین‌کن نداره مثل بعد عید.

مدرسه ی ما کلاساشو 2 تیر شروع میکنه درسای پایه رو کار میکنه اختصاصی با زبان و ادبیات من خودمم میخوام اختصاصیای پایه رو ببندم با زبان فارسی و عربی که مشکل دارم باهاش

ممنون آقا پویا ،واقعا مفید بود
ولی مدرسه ما نه آزمون داره نه برنامه خاصی مشخص کرده،نه معلمایی که میگیم رو میاره
اصلا نمیدونم که باید از کجا شروع کنم تا کی باید تموم کنم،آزمونم قلمچی ثبت نام کردم،ولی خوب قراره سوالایه گزینه 2 رو هم بگیرم
به نظرتون روزی چند ساعت تابستون باید بخونیم؟

برنامه من اينه كه برنامه كانون رو خوب اجرا كنم

جو کنکوری 93 کسی رو گرفته آیا ؟! :-/ :-"
هر کاری میکنم منو نمیگیره خب ! :-"
مدرسه شروع نشده هنوز ؛ اگه تغییری تو برنامه ایجاد نشه یه هفته دیگه کلاسامون شروع میشه !
برنامه خیلی فشرده ای گذاشتن ، از تابستون پیش رو شروع میکنن و کنارش مرور پایه ، این روند تا قبل عید ادامه داره ! ;D
بعد از عید هم نخود نخود هر که رود خانه ی خود و اینا ! :-"
از اول مهر هم آزمون های قلم چی ثبت ناممون کردن تابستونم آزمون نمیدم ! مگر اینکه برنامه مدرسه عوض شه تابستونشم ثبت نام کنه ! :-"
همینا دیگه ! :-"
البته این چیزی بوده که بهمون گفتن انجام میشه ! از حرف تا عمل خیلی فاصله س خب ! :-"
و کلمه ای هم درس نخوندم تو این مدت ! :-"

به نقل از ! luminous ! :
جو کنکوری 93 کسی رو گرفته آیا ؟! :-/ :-"
هر کاری میکنم منو نمیگیره خب ! :-"
مدرسه شروع نشده هنوز ؛ اگه تغییری تو برنامه ایجاد نشه یه هفته دیگه کلاسامون شروع میشه !
برنامه خیلی فشرده ای گذاشتن ، از تابستون پیش رو شروع میکنن و کنارش مرور پایه ، این روند تا قبل عید ادامه داره ! ;D
بعد از عید هم نخود نخود هر که رود خانه ی خود و اینا ! :-"
از اول مهر هم آزمون های قلم چی ثبت ناممون کردن تابستونم آزمون نمیدم ! مگر اینکه برنامه مدرسه عوض شه تابستونشم ثبت نام کنه ! :-"
همینا دیگه ! :-"
البته این چیزی بوده که بهمون گفتن انجام میشه ! از حرف تا عمل خیلی فاصله س خب ! :-"
و کلمه ای هم درس نخوندم تو این مدت ! :-"

مهسا جون مدرسه تابستون هم قلم چی ثبت نام کرده ...
فک کنم بیشتر پایه کار کنیم
البته با معلمایی ک خودشون میخواستن!

به نقل از smartgirl :
مهسا جون مدرسه تابستون هم قلم چی ثبت نام کرده ...
فک کنم بیشتر پایه کار کنیم
البته با معلمایی ک خودشون میخواستن!
جدا؟!
پس چرا چیزی نگفتن ؟! :-w
پس خودشونم برن سر کلاس معلماشون بشینن ! :-" والا! :-"
آقا خب این چه وضشه؟! اعتراض میکنیم میریم تو حیاط میشینیم اصن ! :-"

به نقل از ! luminous ! :
جدا؟!
پس چرا چیزی نگفتن ؟! :-w
پس خودشونم برن سر کلاس معلماشون بشینن ! :-" والا! :-"
آقا خب این چه وضشه؟! اعتراض میکنیم میریم تو حیاط میشینیم اصن ! :-"

حالا بحثای مدرسه رو ک نمیتونیم اینجا بکنیم!
لیلیخ جدید گفته اگه بد بودن عوض میکنم ولی اگه خودمون بگیم کی و بد باشه عوض نمیکنه!
تازه ی سری تحقیقات نشون میده خیلی هم داغون نیستن معلما!

Back
بالا