مصرف نداره واقعابچهها بچهها؛ تلویزیون یا پروجکتور؟
استیل کار باهاش سختهههاگر اهل آشپزی هستید، مستقیما بپرید و روی استیل سرمایه گذاری کنید. در طولانی مدت کیفیت زندگی رو خیلی بالا میبره. تفلون به شدت مضره و آلومینیوم مسموم کننده است. چدن واقعی در بازار خیلی سنگین و گرونه، ضمن این که میشکنه؛ همه قابلمه های چدنی هم روکش گرانیت یا تفلون دارن و بازم مضرن. استیل بی ضرره، مهارت آشپزی رو بیشتر میکنه و یکمی آهن بدن رو هم تامین میکنه.
پ.ن: چدن روسی شنیدید؟ چدن نیست. همون آلومینیومه.
باید خیلی داغ بشه. کم کم عادت میکنید. وقتی به استیل عادت کنید دیگه هیچوقت سراغ تفلون و... نمیرید.😁استیل کار باهاش سختههه
چجوری میتونید باهاش غذاها رو نسوزونید؟!
غذا میپزه، زیرش خاموش میکنی چند دقیقه بعد میای میبینی عههه خورشت سوختباید خیلی داغ بشه. کم کم عادت میکنید. وقتی به استیل عادت کنید دیگه هیچوقت سراغ تفلون و... نمیرید.😁

کسی که میخواد مولتی کوکر بخره تکلیف اش چیه ؟!....جدن الان یک تابه بزرگ و خوب خیلی کار راه اندازه؟! .... اینا که وسط اش گوده توی فیلمای اشپزی استفاده میکنن باحال تر نیست ؟! .....اگر اهل آشپزی هستید، مستقیما بپرید و روی استیل سرمایه گذاری کنید. در طولانی مدت کیفیت زندگی رو خیلی بالا میبره. تفلون به شدت مضره و آلومینیوم مسموم کننده است. چدن واقعی در بازار خیلی سنگین و گرونه، ضمن این که میشکنه؛ همه قابلمه های چدنی هم روکش گرانیت یا تفلون دارن و بازم مضرن. استیل بی ضرره، مهارت آشپزی رو بیشتر میکنه و یکمی آهن بدن رو هم تامین میکنه.
پ.ن: چدن روسی شنیدید؟ چدن نیست. همون آلومینیومه.
ویرایش: استیل خوب وی ام اف آلمان محسوب میشه که حدود ۲۰ تا ۳۰ه الان. اگر خواستید با یکیش شروع کنید از تابه شروع کنید. یک تابه خوب همه چیزیه که برای آشپزی نیاز دارید (به خصوص اگر فقط به غذای برنجی بسنده نمیکنید و در آشپزی تنوع دارید)
استیل ایرانی هم برند پارس استیله. که الان با پست داره میفرسته خونه ما. ذوق داریم 😁
اینا فکر کنم نیاز به شعله بزرگی داشته باشن و روی شعله گاز اصلا نشه نگهشون داشتاینا که وسط اش گوده توی فیلمای اشپزی استفاده میکنن باحال تر نیست ؟! .....
اگر میتونیم از لوازم یکم فاصله بگیریم چندتا توصیه بکنم. البته اینا همش شخصی و سلیقه ایه. ولی از بازار استفاده شده ها و دست دوم ها غافل نشید. مخصوصا در دیوار، وقتی نیاز داشته باشید چیزای خوبی پیدا میشه (گاها ممکنه چیزی پیدا کنید که واقعا سلیقتون باشه). نترسید از نو نخریدن، ممکنه هم به دنیا کمک کنید هم به خودتون. توی سمساری ها هم گاها چیزای بانمک و خوشگلی پیدا میشه.
مثلا، سعی کنید از تزئین خونتون غافل نشید. هرطور شده، سعی کنید سیم لخت و خالی توی خونه نداشته باشید. هرجا شد چیزی آویزون کنید و در نهایت، حتما حتما حتما آینه داشته باشید 😁
اخه نو یک چیز دیگه است ....ایرانیا هم تا چیزی خراب نشه نمیفروشنش من رو قانع کنید که به صرفه است خرید دست دوم .....اینا فکر کنم نیاز به شعله بزرگی داشته باشن و روی شعله گاز اصلا نشه نگهشون داشت
معمولا زیرش هیزم میذارن اصلا
برای مصارف خیلی زیاد استفاده میشن اون حجم رو هر سری بخوای برداری بشوری اینا(تو ماشین جا نمیشه) خسته کنندست یکم
زن عموی من روی گاز معمولی استفاده میکرد ولی اونقدرا بزرگ نبودا ....
واقعا سخته ترجیح میدم فقط یک قابلمه و ماهیتابه بشورم تا کلی ظرف جمع شه مجبور شیم نونپنیر بخوریم....منظورتون واکه. واک چدنی برای سرخ کردن یک نوع و سبک خوراکی ها خیلی خوبه، از وقتی سیزن میکنید (روغن زده اش میکنید) دیگه تقریبا نچسب میشه و نیاز به شست و شو هم نداره. ولی میگم، بیشتر استفاده اش در یک نوع غذاهای سرخ کردنیه. من با واک فراید رایس یا سبزیجات درست میکنم. ولی همه کاره نیست. سنگینم هست و کار باهاش برای همه راحت نیست.کسی که میخواد مولتی کوکر بخره تکلیف اش چیه ؟!....جدن الان یک تابه بزرگ و خوب خیلی کار راه اندازه؟! .... اینا که وسط اش گوده توی فیلمای اشپزی استفاده میکنن باحال تر نیست ؟! .....
به عنوان کسی که دست دوم از دیوار خرید کرده میتونم بگم واقعا یه کتگوری هست به اسم مهاجرت کردن و نه اتفاقااخه نو یک چیز دیگه است ....ایرانیا هم تا چیزی خراب نشه نمیفروشنش من رو قانع کنید که به صرفه است خرید دست دوم .....
چه برندی پیشنهاد میدین؟من هر سری اومدم فلش وصل کنم به تلویزیونم نخوندفقط مطمئن باشبد تلویزیونتون جوریه که همه فرمت های فیلم هارو روی فلش میخونه. ترجیحا برند ایرانی نخرید چون سیستم عامل های خیلی خیلی ضعیفی دارن و اسپیکرهاشون هم افتضاحه. بازم ترجیحا، کوچیک بخرید و برند خوب.

سامسونگ و ال جی و سونی خب طبیعتا از همه بهترنچه برندی پیشنهاد میدین؟من هر سری اومدم فلش وصل کنم به تلویزیونم نخوند![]()
اخه نو یک چیز دیگه است ....ایرانیا هم تا چیزی خراب نشه نمیفروشنش من رو قانع کنید که به صرفه است خرید دست دوم .....
) زیر سیگاری برای مهمونمون، دوتا لیوان دانلد داک و گوفی (بانمکن)، آینه با طرح هاشور خورده اون خانوم بازیگر معروف قدیمیه، تابلو طرح قدیمی از شهری در آلمان، یه عاااااالمه ظرف شیشه ای آلمانی با درب چفت شو برای مربا و ترشی که خیلی خیلی دوسشون داریم، سامسونت چرمی، شلف دو متری تمام چوبی دیواری، ۱۲۳ مولینکس و تعداد زیادی چیزای دیگه (خاطرم نیست) صرفا چون ازمون خوشش اومد گفت هرچی دوست دارید بردارید... گاها آدم چیزای بانمکی اون لابلا پیدا میکنه، مثلا توی سمساری ما یه حباب لوستر پیدا کردیم که طرح گربه هایی داشت که ساز میزنن و خیلی بامزه بود و چند وقت بعدش توی یه سمساری دیگه، همون طرحو یه حباب متفاوت پیدا کردیم و ازس آباژور درست کردیم! یا مثلا یه تستر قدیمی دیزنی پیدا کردیم که صاحبش دیگه نمیخواستش و ۵۰۰ تومن میفروختش، و روی نوناش عکس میکیماوس میزنه 😁😁😁پیشنهاد شخصیم اینه که دست به کار باشید و برنامه تبدیل ویدیو داشته باشید روی سیستم یا لپ تاپتون 😁😁 بعد از اون، ال جی، سامسونگ، ته تهش اکس ویژنچه برندی پیشنهاد میدین؟من هر سری اومدم فلش وصل کنم به تلویزیونم نخوند![]()