• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد وسایل خونه جهت مزدوج شدن/ مستقل شدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Skyblu.e
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها هواپز چی پیشنهاد میدید ؟ من شش ماهه دو به شکم که بخرم یا نه ؟ چیزی که دوام داشته باشه و کار باهاش راحت باشه و کریه المنظر هم نباشه و البته که شستتنش هم راحت باشه
نینجا

img_20260422_171637_1raa.jpg

برای امکانات تلویزیون خیلی هزینه‌های وحشتناک نکنید.
همین که تصویر نشون بده و کیفیتش خوب باشه کافیه.
به جاش یه اندروید باکس بگیرید بهش وصل کنید خیلی بصرفه‌تر در میاد.
اندروید باکس ساپورت فایل تایپ های مختلف و فلش و... اینا داره؟

اندروید باکس ساپورت فایل تایپ های مختلف و فلش و... اینا داره؟
آره از اون نظر مشکلی نداره. سیستم عاملشم اندرویده اگه برند معروف باشه مثل شیائومی حتی آپدیت هم میگیره.

آره از اون نظر مشکلی نداره. سیستم عاملشم اندرویده اگه برند معروف باشه مثل شیائومی حتی آپدیت هم میگیره.
عالیه برند خوب با قیمت مناسب معرفی میکنید؟

عالیه برند خوب با قیمت مناسب معرفی میکنید؟
تو ایران یه سری VODها مثل فیلیمو و نت باکس و اینا اندروید باکس اختصاصی خودشون رو میفروشن روش هم اشتراک رایگان میدن مثلا فک کنم فیلیمو روی اندروید باکسش اشتراک یکساله رایگان فیلیمو هم بده. ولی من اونا رو پیشنهاد نمیکنم چون معمولا قفل هستن و نمیذارن هر اپی بخوایم (مثلا اپ رقبا) روشون نصب کنیم.

بهترین برند که ثابت شده باشه شیائومی هست. یه سری ایرانی برند TSCO هم هست که خوبن ولی در درجه اول شیائومی.

اسنوا خیلی جدی بعضی وقت ها وسط پخش فیلم تبلیغ خودشو نشون میداد😂
اسنوا کیفیت تصویر و صدای چندان خوبی هم نداره ...هیچی به پای ال جی و سونی نمیرسه .....

چند قطعه فرش، یخچال فریزر،فر، اجاق گاز، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، تلویزیون، کتابخانه، اسپیلت(هم بخاریه هم کولر)، مبل راحتی و مبل پذیرایی، میز ناهارخوری،اتو، جاروبرقی، صندلی میز، سینک ظرفشویی، شیرآلات، توالت ایرانی-خارجی، بشقاب و قاشق و چنگال و چاقو آلاتتت، ماهی تابه و قابلمه، اف اف، تلفن بیسیم، چراغ/لوستر، کمد و کابینت و کشو، درب و پنجره، کتری برقی(چای دم کن برقی)، پکیج(رادیاتور)، پتو، تشک، لیوان.

من اگه بتونم اسمش رو زندگی مستقل بذارم، فقط با یه یخچال، یه فرش، یه گاز و چند قطعه ظرف (قابلمه و لیوان و بشقاب و قاشق و چنگال برای حداقل دو سه نفر) شروع شد.
چیزهایی که اضافه شد:
ماشین لباسشویی
ظرف‌های بیشتر
ایر فرایر
تخت

اتو و جاروبرقی هم خیلی لازم هستن که متاسفانه من نتونستم اضافه کنم فعلا.

Up ....نزارید خاک بخوووره :)) هرر از چندگاهی اپ میکنمش

جهت رفع اسپم : گاز صفحه ای بهتره یا از این معمولیا که فر هم داره؟! گاز صفحه ای جای کمتری میگیره قطعا ولی برای کیک پختن و شیرینی پختن به مشکل نمیخوریم؟!.....
گاز صفحه ای لمسی(؟!) چطوره ؟! زود خراب نمیشه ؟! ....برند خاصی مد نظرتون نیست از لحاظ خوب بودن/ بد بودن ؟!....

مثلا اگر کسی خیلی دوست خوبیم باشه براش قهوه ساز میگیرم هیچی مثه اینکه هر صبح طرف بهت فکر کنه و بگه دمش گرم نیست :دی

این اسپم بود؟

از وسایل برقی آرام پلوپز زودپز خیلی به درد میخوره

جاروبرقی روباتیک البته وقتی تنهایی و خونت کوچیک بهتر خودت یه تکونی به خودت بدی
ماشین ظرفشویی هم همینطور هم خوب هم میتونی بشوری چون ظرفا زیاد نیست

یه یخچال بالا پایین ساده یه گاز برقی فر دار

چند تا پتو و بالشت و یه تخت

یه میز ناهار خوری که میتونه میز مطالعه باشه با چند تا صندلی و یه مبل ال

خب خونم آماده است برای زندگی

Up ....نزارید خاک بخوووره :)) هرر از چندگاهی اپ میکنمش

جهت رفع اسپم : گاز صفحه ای بهتره یا از این معمولیا که فر هم داره؟! گاز صفحه ای جای کمتری میگیره قطعا ولی برای کیک پختن و شیرینی پختن به مشکل نمیخوریم؟!.....
گاز صفحه ای لمسی(؟!) چطوره ؟! زود خراب نمیشه ؟! ....برند خاصی مد نظرتون نیست از لحاظ خوب بودن/ بد بودن ؟!....
من ندیدم کسی معمولی بگیره دیگه،صفحه ای میزنن و روی خونست اصلا برای شیرینی و اینام فر توکار میزنن

من ندیدم کسی معمولی بگیره دیگه،صفحه ای میزنن و روی خونست اصلا برای شیرینی و اینام فر توکار میزنن
حقیقتاااا منم ندیدم ولی از این لمسیا میترسم انگار ممکنه اتصالی کنه برق بگیرتم ....اگر خونه از خودمون نباشه چی؟! به جای فر تو کار چی بخریم ؟! ممکنه صاحب خونه فر توکار نزده باشه 🥲💔

حقیقتاااا منم ندیدم ولی از این لمسیا میترسم انگار ممکنه اتصالی کنه برق بگیرتم ....اگر خونه از خودمون نباشه چی؟! به جای فر تو کار چی بخریم ؟! ممکنه صاحب خونه فر توکار نزده باشه 🥲💔
مال ما لمسی نیست،نمیدانم اصلا طاقت آشپزی سنگین رو داره یا نه،بیشتر تو اشپزخونه هایی دیدم که آشپزی نمیشه
نمیدونم ،اینجا همه زدن ولی فکر کنم سولاردام و توستر میگیرن

به تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

یه لیست از سه تا کالای اساسی هر خونه یخچال، تلویزیون، لباسشویی با برند های خارجی و داخلی

توجه: قیمت ها طبق متوسط ترب هستش
[قراره شیش ماه دیگه به همین قیمت ها بخندیم:)]

تلویزیون
تلویزیون سامسونگ مدل U8000F سایز ۵۵ اینچ
Ultra HD 4K
۷۲ میلیون

تلویزیون ال جی مدل UA8500 سایز ۵۵ اینچ Ultra HD 4K
۸۱ میلیون

تلویزیون دوو 55 اینچ ال ای دی هوشمند مدل DSL-55MS3100U
۷۲ میلیون

تلویزیون اسنوا 55 اینچ ال‌ای‌دی هوشمند مدل 55SA700 با کیفیت تصویر 4K
۷۴ میلیون