• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد وسایل خونه جهت مزدوج شدن/ مستقل شدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Skyblu.e
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برند پیشنهادی ندارم ولی هر چی خریدید کارتنش رو نگه دارید، مخصوصا کارتن تلویزیون رو.
یه سال بعد موقع اسباب کشی اشکتون درمیاد
عالی خیلی مهم
کارتن همه چیو نگه دارید تا کنید بزارید انباری

توصیه اول تاپیک از @vauqef رو هم گرامی بدارید. عجله نکنید در خرید کردن. بگردید دنبال چیزهایی که نیاز دارید، چیزهایی که دوست دارید داشته باشید و ازشون استفاده کنید. خونه برای آدمایی که عاشق زندگی‌ کردنن، فقط یه چهاردیواری نیست، یه موجود زنده است، یه میزبان گرم و مهربون، که میتونه سال ها براتون خاطره بسازه. مهم نیست که پر باشه یا خالی، یک نفره یا چند نفره، مهم اینه که پر از عشق باشه ❤️

اخه ماشین هم فقط ظرفای کوچیک و ریز ریز میشه گذاشت...در نهایت دو سه نفر ادم اونقدری ظرف کثیف نمیکنن که هر روز بشه ماشین رو روشن کرد....
عمه ام دقیقا همین مشکلو داشت بعدش تصمیم گرفت از صبح هیچ ظرفی رو نشوره و شب یهو همه‌ی ظرفای ناهار و شام و صبحانه رو بذاره تو ماشین

بچه ها هر کاری می‌کنین فقط لطفاً صد دست بشقاب و پیش‌دستی و میوه‌خوری و آجیل‌خوری و... نخرین هم جا پیدا کردن براشون سخته هم موقع خونه‌تکونی و اسباب‌کشی پدرتون درمی‌یاد

اینا وسط اش گوده توی فیلمای اشپزی استفاده میکنن باحال تر نیست ؟! .....
مامان من یکی داره ببین واقعا برای یکسری چیزها عالیه ولی برای سرخ کردن افتضاحه قشنگ انرژیتو میگیره
مامانم توش مرغ هم میپزه و خبلی خوب میشه توش
ولی اگه گود میخوای بگیری به جاش تابه استیل بگیری بهتره
چون هم میشه توش غذا پخت هم میشه توش سرخ کرد کلا خیلی بهتره
درمورد مولتی کوکر هم به نظرم خیلی خوبه چون انگار چندتا دستگاه باهمه و برنامه هاش خوبه زود پز و بخار پز و ایناهمه رو داره

یکی از چیزایی ک توی خرید بشقاب و قاشق چنگال و ظرف میوه خوری و شیشه و کرستال و قابلمه و ماهیتابه و اینا برای من مهمه اینه ک‌سبک‌باشه سایزشم متوسط باشه چون هم شستنشون راحت تر بشه هم جا دادنشون .

به نظرم دو تا وسیله که برای خانمای شاغل یا کسایی که نمیرسن پیش گاز باشن ضروریه ۱.پلوپز دو نفره( در مورد برند های مختلف نظری ندارم برای من krypton) ۲. زودپز برقی جی پاس ( برای خورشت، اش ،سوپ حتی کله پاچه😂مناسبه)

یکی هم که خیلی ضروری نیست ولی کار راه بندازه هواپزه برای سرخ کردن😂هم رژیمیه هم اینکه خودش کارشو میکنه
من ماهی سیب زمینی مرغ میگو همه چی داخلش سرخ میکنم
اول مواد مرینیت میکنم روغن زیتون هم میریزم بعد میذارم داخل هواپز فقط باید یکبار برگردونینش

سبکی برای خونه دوست دارم، خونه عریان و تعداد وسایل کم
همه چیز مینیمال

اگه هر چقدر تعداد بشقاب و قاشق و چنگال در دسترس تون کمتر باشه، چالش ظرف شستن تون کمتره
دیگه داخل سینک یه عالمه ظرف جمع نمیشه،
وقت هم بخوای بزاری ۲۰ دقیقه نهایت جمع میشه کار

خودم اومدم همه بشقاب اضافی ها رو و قاشق چنگال ها رو جمع کردم تو کابینت راحت شدم واقعا

فرش قرمز (((((((:
به نظرم خونه لازمه روح داشته باشه، زندگی جریان داشته باشه♥️

فرش قرمز (((((((:
فرش قرمز عالیه کثیفی و لک روش دیده نمیشه
اما ما وقتی داشتم میخریدیم بهمون گفتن که اگه فرش رو قرمز خریدین مبل رو روشن (گفتن کرم) نخرید چون تا مدت‌‌ها پرز فرش قرمزتون روی مبل روشنتون میشینه و دیده میشه
ما به حرفشون گوش ندادیم و خریدیم (فرش قرمز و اتفاقا مبل کرم 😅)چون از نظرمون خیلی خوشگله نهایتا یه پرزگیر استفاده می‌کنیم دیگه ولی شاید شما گوش دادین :-“

عمه ام دقیقا همین مشکلو داشت بعدش تصمیم گرفت از صبح هیچ ظرفی رو نشوره و شب یهو همه‌ی ظرفای ناهار و شام و صبحانه رو بذاره تو ماشین
واقعا تا شب هر چقدر هم بخوری پر نمیشه ...ما چهار نفریم خیلی زیاد بخوریم دو روز طول میکشه پر شه ...به جز لیوان خیلی بشقاب و اینا کثیف نمیشه
مامان من یکی داره ببین واقعا برای یکسری چیزها عالیه ولی برای سرخ کردن افتضاحه قشنگ انرژیتو میگیره
مامانم توش مرغ هم میپزه و خبلی خوب میشه توش
ولی اگه گود میخوای بگیری به جاش تابه استیل بگیری بهتره
چون هم میشه توش غذا پخت هم میشه توش سرخ کرد کلا خیلی بهتره
درمورد مولتی کوکر هم به نظرم خیلی خوبه چون انگار چندتا دستگاه باهمه و برنامه هاش خوبه زود پز و بخار پز و ایناهمه رو داره
جدی؟! ....من از دور دیدمش گفتم سرخ کردن راحت‌تره باهاش که ..... واقعا مولتی کوکر جزو لیستم هست احتمالا خیلی به کارم بیاد
فرش قرمز (((((((:
فرش قرمز عالیه کثیفی و لک روش دیده نمیشه
اما ما وقتی داشتم میخریدیم بهمون گفتن که اگه فرش رو قرمز خریدین مبل رو روشن (گفتن کرم) نخرید چون تا مدت‌‌ها پرز فرش قرمزتون روی مبل روشنتون میشینه و دیده میشه
ما به حرفشون گوش ندادیم و خریدیم (فرش قرمز و اتفاقا مبل کرم 😅)چون از نظرمون خیلی خوشگله نهایتا یه پرزگیر استفاده می‌کنیم دیگه ولی شاید شما گوش دادین :-“
شایعه اس میگن هرچی جارو بزنی بازم اشغال های کوچیک و ریز دیده میشه ؟! ....
کلا باگ فرش نو‌ پرز دادنشه....تا شش ماه حداقلش هرچی داری با چاشنیه پرزه:)) ...

بچه ها هر کاری می‌کنین فقط لطفاً صد دست بشقاب و پیش‌دستی و میوه‌خوری و آجیل‌خوری و... نخرین هم جا پیدا کردن براشون سخته هم موقع خونه‌تکونی و اسباب‌کشی پدرتون درمی‌یاد
همشم داخل کارتن میمونن
فقط موقع اسباب کشی بین خونه ها جابجا میشن

برای بشقاب و ظروفتون سفید بدون طرح بگیرید
اینطوری هم تو ظرفشویی در مدت زمان چیزیش نمیشه و هم برای خودتون و جلو یکی دیگه هم خوبه

برای گرم کردن سریع غذای فریز شده چی بگیریم؟

برای امکانات تلویزیون خیلی هزینه‌های وحشتناک نکنید.
همین که تصویر نشون بده و کیفیتش خوب باشه کافیه.
به جاش یه اندروید باکس بگیرید بهش وصل کنید خیلی بصرفه‌تر در میاد.

هر چیز رندومی یخ زدایی داره

از هواپز بگیر تا آون و ماکروویو

آون بین اینا اسکمه واقعیت چون گردونم نداره
ممنون، نظرم بیشتر رو ماکروویو/ماکروفره ولی نمیدونم چه برندی بگیرم:(

برای امکانات تلویزیون خیلی هزینه‌های وحشتناک نکنید.
همین که تصویر نشون بده و کیفیتش خوب باشه کافیه.
به جاش یه اندروید باکس بگیرید بهش وصل کنید خیلی بصرفه‌تر در میاد.
اسنوا خیلی جدی بعضی وقت ها وسط پخش فیلم تبلیغ خودشو نشون میداد😂

ممنون، نظرم بیشتر رو ماکروویو/ماکروفره ولی نمیدونم چه برندی بگیرم:(
پاناسونیک مال ما ۲۲ سال هست داره کار میکنه😁

بچه ها هواپز چی پیشنهاد میدید ؟ من شش ماهه دو به شکم که بخرم یا نه ؟ چیزی که دوام داشته باشه و کار باهاش راحت باشه و کریه المنظر هم نباشه و البته که شستتنش هم راحت باشه

Back
بالا