• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سطح کنکور1401

امروز یکی رو سر جلسه بخاطر تقلب بیرون انداختن خیلی گریه میکرد گوشی برده بود سر جلسه من مامانم بیرون منتظر من بود گفت این دختره رو سر جلسه کشیدن بیرون به خاطر داشتن گوشی منم دیدم یهو مراقبت پچ دو کردن و رفتن ته سالن چون مقنعمو کشیده بودم جلو زیاد توجه نکردم دختره وقتی می‌ره داخل میگردنش بعد دوباره برمیگرده یواشکی گوشی و از خواهرش میگیره و میگه منو گشتین قبلا مراقبام دیگ نمیگردنش .
خلاصه ک سه سال محروم شد الکی میگفت هواسش نبود.

یه چن نفرم سوالا زیست و شیمی و دیدن از استرس می چی میلرزیدن اورژانس اومد یکم آمپول زدشون😂😂😂
اص ی وعضی
وای دو نفر جلو چشام غش کردن! یه نفر حالش خیلی بد شد و بدبختی این که اتاقی که اینا رو میبردن که خوب شن بغل گوش من بوووود:///

زیست و شیمیش :\\\\ پدسگااا
واقعا ....
الان استرس گرفتم مث چی که برم چک کنم جوابا رو یا نه:)) بچه ها شما میرین چک کنید ؟!
به نظرتون زیر ۲۰۰۰ زیست چند میخواد ؟!:)) ( آستانه اهدافمم تغییر کرده) ریاشی فیزیکو خوب زدم و شیمی رو ایده ای ندارم :-″

واقعا ....
الان استرس گرفتم مث چی که برم چک کنم جوابا رو یا نه:)) بچه ها شما میرین چک کنید ؟!
به نظرتون زیر ۲۰۰۰ زیست چند میخواد ؟!:)) ( آستانه اهدافمم تغییر کرده) ریاشی فیزیکو خوب زدم و شیمی رو ایده ای ندارم :-″
منم نمیرم چک کنم چون درصدا رو میبینم و استرس میگیرم و کلش بستگی به این داره که بقیه چیکار کردن ولی درصدخالی بهم استرس میده پس نمیبینم:))

منم نمیرم چک کنم چون درصدا رو میبینم و استرس میگیرم و کلش بستگی به این داره که بقیه چیکار کردن ولی درصدخالی بهم استرس میده پس نمیبینم:))
:)) منممم
عاقا داداش من ۹۵ با ۴۲ درصد زیست ۱۳۰۰ شد ((: تازه سخت نبوده ، یعنی ما الان با اینقد سختی ۴۰ هم نمیزنیم ؟!:))

واقعا ....
آخه الان چک کنی بد زده باشی یه ماه آیندت خراب میشه
و بعیدم میدونم کسی درصد بگیره به این نتیجه برسه خوب زده :)

آخه الان چک کنی بد زده باشی یه ماه آیندت خراب میشه
و بعیدم میدونم کسی درصد بگیره به این نتیجه برسه خوب زده :)
اره حداقل بخوام چکم کنم صبر میکنم این دو هفته با ارامش زندگی کنم:))

بچه‌ها اینجا فقط از سطح سوالا و مقایسه‌هاتون بگید
اسپم ندین
مرسی.

خب من سوالای ریاضی رشته‌ی ریاضی رو به طور کامل مرور کردم، اگر بخوام موردی بررسیشون کنم و به هر سوال یه درجه سختی از A تا D بدم، به این صورت می‌تونم تحلیل کنم:

۱۰۱- C
به عنوان اولین سوال دفترچه شاید یکم چون چهره‌ش جدید بود باعث میشد دانش‌آموز هول کنه ولی چندان دشوار نبود.
۱۰۲- A
خیلی آسون.
۱۰۳- B
فقط محاسبه داشت، چیز خاصی نداشت.
۱۰۴- A
داخل [ ] رو چشمی میشد فهمید B عه و بقیه‌ش هم حتی نیاز به کاغذم نداشت.
۱۰۵- ‌B
کمی دقت لازم داشت.
۱۰۶- C
اولین سوالِ جون‌دار. ایده‌ش این بود ضرایب ۳ و ۲ رو با کمک ۲.۵ و ۰.۵ و جمع و تفریق مجذورات ریشه‌ها از بین برد.
۱۰۷- B
محاسبه و اینکه بدونی مخرج رو مزدوج بزنی.
۱۰۸- B
ممکنه گول بزنه دانش‌آموزو. جواب بین گزینه‌ی ۲ و ۴ عه اما دامنه‌ی وارون بازه‌ی صفر تا مثبت بی‌نهایت میشه.
۱۰۹- A
هیچ قلقی نمی‌خواست. سوال straightforward عه.
۱۱۰- A
ای بابا :‌))
۱۱۱- C
همم. یکم تمرکز می‌طلبید برای حل. سوالش قشنگ بود.
۱۱۲- B
عددگذاری می‌کردی حتی A می‌تونست باشه :‌)) ولی حل معمولیش C بود واقعاً
۱۱۳- C
نمودارای مجهول اصولاً سوالای ساده‌ای نیستن.
۱۱۴- B
داد میزد که تقسیم بر ۲ نیاز داره :‌))
۱۱۵- A
هوپیتال، تامام تامام.
۱۱۶- C
یه ناپیوستگی که تو صفر داره، از ۱ به بعد و از -۱ به قبل هم مدام تو نقاط مثبت منفی رادیکال n ناپیوستگی داره. البته اگه n عدد مربع کامل باشه پیوسته میشه چون براکت دومی هم متأثر از همسایگی مقدارش تغییر می‌کنه و در نهایت حد چپ و راست یکی میشن.
۱۱۷- B
چیز پیچیده‌ای نداشت، فقط محاسبه داشت.
۱۱۸- B
گاددمیت. چند سالیه که طراحا پیله کردن به این قالب، همه‌ش هم تقصیر کنکور خارج از کشور ۹۴ یا ۹۵ عه که این نوعو باب کرد :‌)) البته این سوال کافی بود تعداد اعضای هر دسته رو کنار هم می‌نوشتی متوجه می‌شدی دنباله هندسیه و عدد شروع هر دسته، تعداد اون دسته علاوه یکه.
۱۱۹- B
حواسمون هست حین حد بی‌نهایت گرفتن a رو تو قدرمطلق نگه داریم. البته تهش هم تأثیری نداشت.
۱۲۰- B
واضح و استریت‌فوروارد.
۱۲۱- B
اف پریم ۴ همون اف پریم -۱ عه. نکته‌ش همین بود. چون تابع متناوب مشتقش هم دوره تناوبو حفظ می‌کنه.
۱۲۲- C
مسیر حلشو آدم بلده و حتی با هوپیتال هم میشه حلش کرد، ولی طولانیه.
۱۲۳- B
قدرمطلقو برداری بقیه‌ش راحته.
۱۲۴- B
مجانب عمودی هموگرافیکه طول اکسترمم چندجمله‌ای بود و مجانب افقیش عرض اون.
۱۲۵- A
ترکیبیات به این خوبی کی دیده هان کی دیده.
۱۲۶- B
تلفیق دنباله و قانون احتمال کل.
۱۲۷- B
به اندازه جمع اعداد ۱ تا ۱۵ حالت وجود داره که شماره گوی دومی از اولی کمتر باشه و ۱۵ حالتش مال وقتیه که اولی ۱۶ باشه.
۱۲۸- A
فرمول + جایگذاری.
۱۲۹- C
سوال جالبی بود. اینکه قدرمطلق a و b چی هستن که کار راحتیه، مشخصه یکیش ۱ و دیگری ۲ عه که جمع مجذورشون شده ۵ چون هر دو integer ان. ولی تعیین علامتشون مهمه.
۱۳۰- B
AN = BN نکته‌شه.
۱۳۱- A
Seriously ؟
۱۳۲- B
ارتفاع مثلثه رو پیدا می‌کردی حل میشد، ولی یافتن ایده‌ی حلش کمی زمان می‌برد.
۱۳۳- C
شکلش که یکم بد هست بماند ولی سوالش زمانی سخت میشه که می‌بینی کمان‌های مجهول اعشاری درمیان.
۱۳۴- B
فرمولش رو ممکن بود هرکسی ندونه.
۱۳۵- A
همه اطلاعاتشو سوال به ما داده فقط میگه اتحاد بزن.
۱۳۶- C
وقت‌گیر بود و تهشم اگه مثل من کسری حل می‌کردی ممکن بود جوابتو بین گزینه‌ها نیابی و مأیوس شی درحالی که معادل اعشاریش هست.
۱۳۷- B
وقتی زاویه میدن یعنی یا قضیه سینوس‌هاست یا کسینوس‌ها.
۱۳۸- C
زمان‌بر!
۱۳۹- B
دام‌دار! اگه -۱۵ رو بزنی عجله کردی، کوچک‌ترین درایه روی قطر اصلی رو خواست!
۱۴۰- A
دو عدد به m میدیم تموم.
۱۴۱- C
متوسط ولی زمان‌بر
۱۴۲- D
هم زمان‌بر بود هم مفهومش سخت بود.
۱۴۳- C
وقت‌گیر
۱۴۴- A
بعد از سوالای آزاردهنده‌ی بردار، بالأخره یه سوال آسون از نظریه اعداد به آدم می‌چسبه.
۱۴۵- B
کافی بود به جای a عدد ۱ بذاری، یکانشون صفر میشد!
۱۴۶- B
کمی زمان‌بر ولی ساده.
۱۴۷- B
از شما خواست معادله‌ای بر حسب P رو حل کنی.
۱۴۸- C
دونستنِ دو نکته که: ۱- مجموع درجات 2q عه و ۲- گراف همبند رأس درجه صفر نداره ما رو به جواب می‌رسوند. مجموعه‌ای ۳ عددی طبیعی که جمعشون ۸ بشه.
۱۴۹- C
نسبتاً مشکل ولی قشنگ بود.
۱۵۰- B
اینکه بدونی هر زیرمجموعه از یک مجموعه، قطعاً یک متممی داره که با اون اگر جمع بشه به خودِ مجموعه‌ی اصلی می‌رسه نکته‌ش بود.

۱۱ سوال A
۲۴ سوال B
۱۴ سوال C
۱ سوال D

در مجموع همون‌طور که بچه‌های این‌جا گفتن سطح آزمون متوسط رو به بالا بود.

برای اظهار نظر کردن این اصلا کافی نیست که شما از توی خونه پشت گوشی و کلر و هوای خنگ یه لیوای چایی اظهار نظر کنید
پشت جلسه و اون همه استرس و اضطراب که ۲۰ تا سوال باقی مونده ی ریاضی رو با چه روشی جواب بدم که بی دقتی نشه /اتلاف وقت نشه/ به جواب برسه و فلان.
اگر همون سوالارو به من و دوستامم بدین تو خونه مام می گیم همه سوالا اسونه

Back
بالا