از همین تریبون میتونم تنها تجربهی نزدیک به کنکورم رو در اختیارتون بذارم که اصلا رو آزمون آزمایشی هیچ حسابی نکنید جز اینکه قراره آمادهتون کنه، وگرنه واسه من درصداش به قاپ سگ نیارزید و هر چی اونجا نقطه قوتم بود اینجا خراب کردم.
بعدشم که عربی امسال چرا کلا انقدر وحشیانه و وقتگیر بود؟ (هنر و زبان رو عرض میکنم.)
سالای قبل هم اینطور بوده؟
* تجربه شخصی منم ثابت کرده به آزمونای آزمایشی خصوصا قلمچی نمیشه اعتماد کرد
زیست اخر قلمچیو من ۷۰ زدم تراز ۷۶۰۰ ولی کو زیست ۷۰ کنکور ؟!
* استرس سر جلسه واقعا میتونه کار بده دستتون ، اگه حس میکنید استرس میگیرید حتما از دو سه هفته قبلش با پزشک مشورت کنید که یه قرصی چیزی بهتون بده
من سر جلسه پرانول بردم ، قبلا هم دو سه باری مصرف کردم ولی اینقد سر جلسه ترسیدم عوارضی بده حالت تهوعی چیزی مثلا بیخیالش شدم و واقعا استرس داشتم
* سر جلسه آزمون آزمایشی نشستن تنها کمکش مدیریت زمانه براتون ، ( یعنی بار علمیشو با برسی سوالا تو خونه هم میتونین بدست بیارین ) و اینکه فکر نکنید باید ۳۰ تا ازمون بدین تا اوکی شه ، من ۱۲ دوره کنکور گذشته + ۳ تا ازمون سنجش + همه ازمونای قلمچی رو شرکت کردم ، از بعد از عید کاملا زمان بندیم درست شده ولی تهش سر جلسه کنکور اون طوری که میخواستم زمان برگشتی نموند برام ! ( استرسته مهمه جدی !)
خب بذارین اسپم ندم دیگه تحلیل دقیق و کارشناسیمو اعلام کنم خدمتتون
کنکور تجربی
عمومی ها : سطح متوسط ، کمی دشوار تر از روتین کنکور
ادبیات : سطح متوسط کمی دشوار شبیه به کنکورهای ۹۹_۱۴۰۰
لغت و املا : آسون ، متوسط قابل حل بودن و میشد امتیازشونو گرفت
دستور زبان : متوسط و کمی وقت گیر تر از سالهای گذشته
آرایه : دشوار مشابه سالهای گذشته
قرابت : متوسط و کمی دشوار ، چالشی تر از سالهای گذشته بودن و گزینه ها خیلی نزدیک بودن
عربی : سطح متوسط ، کمی وقت گیر ، سخت تر از ۱۴۰۰
ترجمه : چالشی تر وقت گیر تر نیازمند دقت بیشتر
قواعد : متوسط حضور تیپ های تستی جدید ، پررنگ تر شدن لغات :-″(۴۰۲ ای ها حتما لغت رو بخونید )
درک مطلب : آسون ، متوسط
تحلیل صرفی : چون عین الخطا بود آسون تر بود و سریع تر به جواب میشد رسید
دینی : متوسط ، کمی چالشی
دینی امسال نشون داد میتونه گلابی نباشه
نیاز داره دقیق تر خونده بشه و تسلط روی آیات قطعا خیلی کمک کننده بود و باید ببن مفاهبم و آیات دروس مختلف ارتباط ایجاد میکردیم
زبان : متوسط
گرامر : سوالات روتین و پرتکرار نبودن اما قابل حل بودن
لغات : آسون
متن : متوسط ، تیپ سوالات دوباره داره از حالت گلابی بودن درمیاد
اختصاصی ها : به نظرم با توجه به تغیرات نمیشد اسم کنکور متعادلی روروش گذاشت !
ریاضی : متوسط ، شاید کمی دشوار
چیزی بین کنکور ۱۴۰۰_۹۹
میشد درصد مطلوبی ازش گرفت اما چون دفترچه ها جدا شدن و زیست سوالات نرمالی نداشت احتمالا اگه با زیست شروع کرده باشید درصد ریاضی رو هم از دست دادین
زیست :
دشوار
به نظرم بیشتر به درد یه آزمون آزمایشی کیخوردن که بار آموزشی برای بچه ها داشته باشه نه یه آزمون سنجشی
سوالات خیلی دو پهلو بودن و احتمالا نمره منفی که بچه ها از پاسخ های شکدارشون میگیرن زیاده
شباهتی از نظر سطح سوالی به کنکور های اخیر چندان نداشت
و به نظرم با نمره زیست به تنهایی یا ریاضی بخه تنهایی نمیتونید خیلی برآورد دقیقی از خودتون داشته باشید این دو کنار هم مهمن چون حتی بچه هایی که یکی از این دو تا رو خوب زدن اغلب اون یکی رو خراب کردن
فیزیک : آسون ، متوسط
اندازه فیزیک ریاضی و فیزیکای سنجش آسون نبود و اتفاقا سوالاتی داشت که تو ایبن مبحث جزو سوالات سخت بود ( کم البته)
در کل دوباره فکر نکنید همه بالا ۸۰_۹۰ زدن
، خیلی از بچه های تجربی حذفیاتی برای فیزیک داشتن که بی تاثیر نیست
شیمی :
دشوار
شیمی امسال به نظرم بین شیمی سه سال گذشته سخت تر از همیشه بود ، سوالات شمارشی خیلی زباد بودن و اغلب ۵ موردی
سوالات غلطی هم بیشنشون حضور داشت البته که میتآنیم دعا کنیم سنجش حذفشون کنه
شیمی ۹۹ واقعا استاندارد تر از این بود چون اغلب سوالاتش الف ب ، ب پ این سبکی بودن که خیلی راحت تر میشه حذف گزینه کرد
مجددا برای شیمی و فیزیک هم باید درکنار هم قضاوتشون کنید
دستم درد گرفت :\\