کنکور سطح کنکور1401

شیمی سوالات مفهومیش حس کردم بشتره و موردیا سالهای قبل 4تایی بودن این دفعه5 تاییی چقدر حریم می‌گرفت 4 مورد و صحیح غلط میکردم ب خاطر ی مورد جواب نمی‌دادم سوال رو .....

زیست واقعا ترکیبی و سخت بود بنظرم،شیمی اش هم مسعله دار تر و سخت تر از ۹۹درنظرم اومد ولی ریاضی فیزیک خوبی داشت
واقعا به این نتیجه میرسم که بعد آزمون واقعا آزمون یادم میره:)) من حس کردم مسئله هاش کمتره و بیشتر مفهومی شده:))
زیست هم از اونجا که هرچی میزدم شک داشتم و واقعا الکی گرفتم زدم و کلی غلط خواهم داشت نتیجه میگیرم سخت بوده پس:‌((((

نظرتون درباره ی اینکه دوباره کنکور شرکت کنم چیه بچه های تجربی ؟

واقعا به این نتیجه میرسم که بعد آزمون واقعا آزمون یادم میره:)) من حس کردم مسئله هاش کمتره و بیشتر مفهومی شده:))
زیست هم از اونجا که هرچی میزدم شک داشتم و واقعا الکی گرفتم زدم و کلی غلط خواهم داشت نتیجه میگیرم سخت بوده پس:‌((((
منم شنیدم میگن مسئله هاش کمتر شده بود

زیست خیلی ابهام داشت.
شیمی هم سنگین بود ولی نه مثل ۹۹.
۹۹ سخت تر بود و خیلی محاسباتی داشت. این سوالای شمارشیش مورداش زیاد و طولانی بود. مثلا سه چهارتا رو پیدا میکردم سر یه موردش سوالو نمیزدم-_-

برنده ازمون امروز اونی بود که سرعت عمل داشت!

زیستشم سخت بود
ترجمه های عربی هم برخلاف همیشه سخت بودن! یا مغز من گیر کرده بود نمی‌دونم

شیمی هم خیلی طولانی بودن مفهومی‌هاش ولی مسائلش به جز دوتاشون، خوب بودن!

ریاضی هم اوکی بود قابل حل بودن، ولی تایم بیشتری می‌خواست که با همچون زیستی قابل تامین(!) نبود!

دینی هم انتظار ایه‌ی بیشتری رو داشتم ولی متنش بیشتر بود!

فارسی هم نظر ندم بهتره

فیزیک هم برخلاف انتظار خوب بود!

ولی ریاضی و فیزیکش جدا اسون بود.
انقدری که من همش فشار میخوردم چرا درس نخوندم و یادم نیست

امروز یکی رو سر جلسه بخاطر تقلب بیرون انداختن خیلی گریه میکرد گوشی برده بود سر جلسه من مامانم بیرون منتظر من بود گفت این دختره رو سر جلسه کشیدن بیرون به خاطر داشتن گوشی منم دیدم یهو مراقبت پچ دو کردن و رفتن ته سالن چون مقنعمو کشیده بودم جلو زیاد توجه نکردم دختره وقتی می‌ره داخل میگردنش بعد دوباره برمیگرده یواشکی گوشی و از خواهرش میگیره و میگه منو گشتین قبلا مراقبام دیگ نمیگردنش .
خلاصه ک سه سال محروم شد الکی میگفت هواسش نبود.

یه چن نفرم سوالا زیست و شیمی و دیدن از استرس می چی میلرزیدن اورژانس اومد یکم آمپول زدشون😂😂😂
اص ی وعضی

اینایی که معتقدن شیمی 99 تجربی سخت‌تر از 1400 بوده، پس چرا من ترازش رو محاسبه می‌کنم تراز درصد 100 واسه شیمی 1400 بیشتر درمیاد؟

stats_6k6.png

مطابق چیزی که من حساب کردم، تقریباً تمام دروس بجز عربی و زبان و فیزیک واسه 1400 سخت‌تر از 99 بوده.
درس‌هایی هم که هایلایت زرد کردم رو کسی موفق نشد 100% بزنه.

دلم میخواد واسه لو رفتن سوالا ناراحت باشم ولی یادم میفته سوالای مرحله دو ما علنی لو رفت و هیچ گهی نتونستیم بخوریم و تصمیم میگیرم اهمیت ندهم

دوستم میگه تلویزیونم نشون داده .-.
واقعا؟؟
پس کاش حداقل به جای اینکه این چند روز بشینم مثل چی دوره کنم تلوزیون نگاه میکردم
خب الان چیکار میخوان بکنن؟؟

موندم چجوری میخوان این گندو جمعش کنن!

Back
بالا