• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
جز عمومی مگه میتونید بردارید؟ البته شنیده‌م واسه سهمیه‌دارها شرایط متفاوت‌تره ولی واسه دانشجویان عادی نمیشد چیزی برداشت
تا جایی که من اطلاع دارم اگر سهمیه نداشته باشید فقط دروس افتاده رو میتونید تابستون بردارید تا سقف ۶ واحد
اگر سهمیه داشته باشید تا ۸ واحد هرچی بخواید میتونید بردارید بدون هزینه

جز عمومی مگه میتونید بردارید؟ البته شنیده‌م واسه سهمیه‌دارها شرایط متفاوت‌تره ولی واسه دانشجویان عادی نمیشد چیزی برداشت
نه ربطی ب سهمیه نداره
باید اون دانشگاه درس رو ارائه کنه تو ترم تابستان و استاد شو داشته باشه و تازه به تعداد حد نصاب برگزاری کلاس هم دانشجو داشته باشه
ولیکن عمومی های شناور دیگه تهش اینه خود دانشگاه هم نداشت نامه میگیری برای دانشگاه دولتی همون شهر و میری

یک بازه محدود دانشگاه ما برای یه سری دروس تخصصی علوم پایه برای مهمانی دانشگاه علوم پزشکی مجازی موافقت کرد. البته اون زمان کووید بود و آموزش خودمون هم مجازی بود. بعدش دیگه فکر نمیکنم اجازه داده باشن.

تا جایی که من اطلاع دارم اگر سهمیه نداشته باشید فقط دروس افتاده رو میتونید تابستون بردارید تا سقف ۶ واحد
دانشگاه ما اینطوری نبود، ترم بعد باید برمیداشتی و فقط سهمیه‌ایا شرایط برداشتن عمومی در تابستون رو داشتن

نه داستانی با این سهمیه و این چیزا نیست
بیشتر دلیل اذیت کردن شون نبودن استاد و نیومدن استاد و باز نگه نداشتن دانشگاه تو تابستانه

هیچ قانونی مبنی بر اینکه ترم تابستان منحصرا برای افراد دارای سهمیه یا افرادی که دروس افتاده داشتن وجود نداره
تعداد زیاد باشه با شکایت به دیوان عدالت هم میشه حلش کرد

بیشتر دلیل اذیت کردن شون نبودن استاد و نیومدن استاد و باز نگه نداشتن دانشگاه تو تابستانه
ولی برای ما ترم تابستون کلا مجازیه تپ سایت دانشگاه هوشمند فقط امتحان رو حضوری میریم
مجازی هم کلاس آنلاین نیست ویدیو ضبط شده گذاشتن

ننه من غریبم بازی کادر اموزش برای اینکه بگن ما هم آدمیم هست

اخه دانشگاه هوشمنده اصلا تابستون. کلاسا انلاینن هر درسی یهو قرعه‌ش میوفته به یه شهری-

Back
بالا