- نام مرکز سمپاد
- ---
- شهر
- --
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
راهکارش مقداری پول در جیب کارکنان امورش به نیت کادوستشیراز بسیار سخت هم با مهمانی رفتن و هم اومدن موافقت میکنه.
راهکارش مقداری پول در جیب کارکنان امورش به نیت کادوستشیراز بسیار سخت هم با مهمانی رفتن و هم اومدن موافقت میکنه.
تا جایی که من اطلاع دارم اگر سهمیه نداشته باشید فقط دروس افتاده رو میتونید تابستون بردارید تا سقف ۶ واحدجز عمومی مگه میتونید بردارید؟ البته شنیدهم واسه سهمیهدارها شرایط متفاوتتره ولی واسه دانشجویان عادی نمیشد چیزی برداشت
نه ربطی ب سهمیه ندارهجز عمومی مگه میتونید بردارید؟ البته شنیدهم واسه سهمیهدارها شرایط متفاوتتره ولی واسه دانشجویان عادی نمیشد چیزی برداشت
یک بازه محدود دانشگاه ما برای یه سری دروس تخصصی علوم پایه برای مهمانی دانشگاه علوم پزشکی مجازی موافقت کرد. البته اون زمان کووید بود و آموزش خودمون هم مجازی بود. بعدش دیگه فکر نمیکنم اجازه داده باشن.جز عمومی مگه میتونید بردارید؟ البته شنیدهم واسه سهمیهدارها شرایط متفاوتتره ولی واسه دانشجویان عادی نمیشد چیزی برداشت
دانشگاه ما اینطوری نبود، ترم بعد باید برمیداشتی و فقط سهمیهایا شرایط برداشتن عمومی در تابستون رو داشتنتا جایی که من اطلاع دارم اگر سهمیه نداشته باشید فقط دروس افتاده رو میتونید تابستون بردارید تا سقف ۶ واحد
اگر سهمیه داشته باشید تا ۸ واحد هرچی بخواید میتونید بردارید بدون هزینه
نه داستانی با این سهمیه و این چیزا نیستتا جایی که من اطلاع دارم اگر سهمیه نداشته باشید فقط دروس افتاده رو میتونید تابستون بردارید تا سقف ۶ واحد
اگر سهمیه داشته باشید تا ۸ واحد هرچی بخواید میتونید بردارید بدون هزینه
ولی برای ما ترم تابستون کلا مجازیه تپ سایت دانشگاه هوشمند فقط امتحان رو حضوری میریمنه داستانی با این سهمیه و این چیزا نیست
بیشتر دلیل اذیت کردن شون نبودن استاد و نیومدن استاد و باز نگه نداشتن دانشگاه تو تابستانه
اخه دانشگاه هوشمنده اصلا تابستون. کلاسا انلاینن هر درسی یهو قرعهش میوفته به یه شهری-نه داستانی با این سهمیه و این چیزا نیست
بیشتر دلیل اذیت کردن شون نبودن استاد و نیومدن استاد و باز نگه نداشتن دانشگاه تو تابستانه