- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تنکابن
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- زهی خیال باطل
- دانشگاه
- البرز
- رشته دانشگاه
- داروسازی
وای عالیه. تنها چیزی که باهاش شاید بتونم به YPT خیانت کنم 🎀
سلام سلام :)سلام تایماز🌹
یک سوالی داشتم
وقتی میخوام تسک اضافه کنم نمیشه یعنی میزنم رو گزینه اضافه کردن اتفاقی نمیوفته
ایا باگخ یا من اشتباه میکنم؟
خیلی ممنونمم. نظر لطفتونه :)مجدداً خیلی ممنون بابت این ابزار کاربردی، من مدتها دنبال چنین چیزی بودم 👌🏻👌🏻
یه آپشن هم میشه در بخش گزارشها اضافه کرد لطفا؟ آمار مطالعه روزانه رو میاره، مثلا ۲.۵ ساعت امروز، ولی کاش میشد وقتی روش میزنی با جزئیات بگه این ۲.۵ ساعت هر درسی چقدره 😬
یکی هم اگه میشد روی لوگوی همسو کلیک کردنی بره داشبورد، راحتتر بود تا از منوی کناری برگردیم به home
آخه گزارش کلی ه. یعنی من میدونم در سه روز گذشته جمعا چند ساعت مبحث جراحی خوندم، ولی به طور مجزا، آمار امروزم از جراحی رو نمیدونم.خیلی ممنونمم. نظر لطفتونه :)
در مورد اولی فک کنم همینطوریه دیگه حتی اگه کپی گزارش رو هم بزنید میاره هر درسی چقدر احتمالا.
بله دومی رو هم حتما تو آپدیت جدید انجام میدم. مرسی :)
نه توی بخش تقویما هست چیزی که میگم. گزارش روزآخه گزارش کلی ه. یعنی من میدونم در سه روز گذشته جمعا چند ساعت مبحث جراحی خوندم، ولی به طور مجزا، آمار امروزم از جراحی رو نمیدونم.
قربونتت :)خیلی چیز خفنی ساختی دمت گرممممم
چرا من عضویت میزنم برای سمپادیا کار نمیکنه؟
ایشالا درستش می کنم :)
راست میگه ، بیاین ، باگ تایم هم فیکس شدمدیریت از دستتون خیلی عصبانیه میگه هر کی از فردا ساعت مطالعهاش صفر باشه رو بیرون میکنیم. (دروغ میگم اصلا چنین قابلیتی نداره 😭 ولی شما لطفا بیاید)
عهه، چقدر جالب، تازه کشف کردم! حتا امکان تسکنویسی هم داره! دمت گرمنه توی بخش تقویما هست چیزی که میگم. گزارش روز

برای شکار این عکس خیلی زحمت کشیدمراست میگه ، بیاین ، باگ تایم هم فیکس شد

مرسیی @Ta44 گذاشته بود اون جمله رو واقعا باحال بود =)))روز اول استفاده از همسو عالییییی بودددد ، خسته نباشی
عاشق بخش جمله انگیزشی روز شدم😭💞
این سری اضافش می کنم حتما :)میشه یه کاری کرد تایم تعین کنی؟
مثلا بگی یک و نیم ساعت فلان درس؟
تو صفحهی اصلی (داشبورد) اون قسمت ساعت مطالعهی امروز که تایمر رو شروع میکنی و ... برای من بهجای ساعت مطالعهی همین امروز جمع کل رو نشون میده، این رو از جایی میتونم تنظیم کنم که عدد تایمر فقط مربوط به امروز باشه یا نه؟:<کلی ممنونمم :)سلام سلاممم^^ دوباره کلی خسته نباشی و تحسین فراوان همسو*---*
یهسوال داشتمتو صفحهی اصلی (داشبورد) اون قسمت ساعت مطالعهی امروز که تایمر رو شروع میکنی و ... برای من بهجای ساعت مطالعهی همین امروز جمع کل رو نشون میده، این رو از جایی میتونم تنظیم کنم که عدد تایمر فقط مربوط به امروز باشه یا نه؟:<
متوجه شدم ممنونمممکلی ممنونمم :)
فهمیدم منظورتونو این سری حتما یه کاری می کنم تایمر ریست بشه. ولی توی روم ها فقط میزان مطالعه روز رو میندازه برای هر فرد بخش گزارش هم میشه دید. یا توی بخش تقویم :)
وای جیغ؟؟؟"،*×#<)@٪"؛@&!# باعث افتخارمهههه😭💗💗راستی شما اولین کاربر همسو هستید :)