• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

وای عالیه. تنها چیزی که باهاش شاید بتونم به YPT خیانت کنم 🎀

سلام تایماز🌹
یک سوالی داشتم
وقتی میخوام تسک اضافه کنم نمیشه یعنی میزنم رو گزینه اضافه کردن اتفاقی نمیوفته
ایا باگخ یا من اشتباه میکنم؟

سلام تایماز🌹
یک سوالی داشتم
وقتی میخوام تسک اضافه کنم نمیشه یعنی میزنم رو گزینه اضافه کردن اتفاقی نمیوفته
ایا باگخ یا من اشتباه میکنم؟
سلام سلام :)
تسک توی درسا اضافه میشه ولی اونجایی که تو میگی آره مثل اینکه مشکل داره تا عصر حلش می کنم

• دابل‌لایک
امتیازات: ERFUN
مدیریت از دستتون خیلی عصبانیه می‌گه هر کی از فردا ساعت مطالعه‌اش صفر باشه رو بیرون می‌کنیم. (دروغ می‌گم اصلا چنین قابلیتی نداره 😭 ولی شما لطفا بیاید)

مجدداً خیلی ممنون بابت این ابزار کاربردی، من مدت‌ها دنبال چنین چیزی بودم 👌🏻👌🏻
یه آپشن هم می‌شه در بخش گزارش‌ها اضافه کرد لطفا؟ آمار مطالعه روزانه رو میاره، مثلا ۲.۵ ساعت امروز، ولی کاش می‌شد وقتی روش میزنی با جزئیات بگه این ۲.۵ ساعت هر درسی چقدره 😬
یکی هم اگه میشد روی لوگوی همسو کلیک کردنی بره داشبورد، راحت‌تر بود تا از منوی کناری برگردیم به home

مجدداً خیلی ممنون بابت این ابزار کاربردی، من مدت‌ها دنبال چنین چیزی بودم 👌🏻👌🏻
یه آپشن هم می‌شه در بخش گزارش‌ها اضافه کرد لطفا؟ آمار مطالعه روزانه رو میاره، مثلا ۲.۵ ساعت امروز، ولی کاش می‌شد وقتی روش میزنی با جزئیات بگه این ۲.۵ ساعت هر درسی چقدره 😬
یکی هم اگه میشد روی لوگوی همسو کلیک کردنی بره داشبورد، راحت‌تر بود تا از منوی کناری برگردیم به home
خیلی ممنونمم. نظر لطفتونه :)
در مورد اولی فک کنم همینطوریه دیگه حتی اگه کپی گزارش رو هم بزنید میاره هر درسی چقدر احتمالا.
بله دومی رو هم حتما تو آپدیت جدید انجام میدم. مرسی :)

خیلی ممنونمم. نظر لطفتونه :)
در مورد اولی فک کنم همینطوریه دیگه حتی اگه کپی گزارش رو هم بزنید میاره هر درسی چقدر احتمالا.
بله دومی رو هم حتما تو آپدیت جدید انجام میدم. مرسی :)
آخه گزارش کلی ه. یعنی من میدونم در سه روز گذشته جمعا چند ساعت مبحث جراحی خوندم، ولی به طور مجزا، آمار امروزم از جراحی رو نمی‌دونم.

آخه گزارش کلی ه. یعنی من میدونم در سه روز گذشته جمعا چند ساعت مبحث جراحی خوندم، ولی به طور مجزا، آمار امروزم از جراحی رو نمی‌دونم.
نه توی بخش تقویما هست چیزی که میگم. گزارش روز

خیلی چیز خفنی ساختی دمت گرممممم
چرا من عضویت میزنم برای سمپادیا کار نمیکنه؟

مدیریت از دستتون خیلی عصبانیه می‌گه هر کی از فردا ساعت مطالعه‌اش صفر باشه رو بیرون می‌کنیم. (دروغ می‌گم اصلا چنین قابلیتی نداره 😭 ولی شما لطفا بیاید)
راست میگه ، بیاین ، باگ تایم هم فیکس شد
حالا تو نیا ، من ضرر میکنم یا تو؟
IMG_۲۰۲۶۰۵۱۷_۱۷۴۳۳۰.jpg

روز اول استفاده از همسو عالییییی بودددد ، خسته نباشی
عاشق بخش جمله انگیزشی روز شدم😭💞

میشه یه کاری کرد تایم تعین کنی؟
مثلا بگی یک و نیم ساعت فلان درس؟

سلام سلاممم^^ دوباره کلی خسته نباشی و تحسین فراوان همسو*---*
یه‌سوال داشتم:(( تو صفحه‌ی اصلی (داشبورد) اون قسمت ساعت مطالعه‌ی امروز که تایمر رو شروع می‌کنی و ... برای من به‌جای ساعت مطالعه‌ی همین امروز جمع کل رو نشون می‌ده، این رو از جایی می‌تونم تنظیم کنم که عدد تایمر فقط مربوط به امروز باشه یا نه؟:‌<

سلام سلاممم^^ دوباره کلی خسته نباشی و تحسین فراوان همسو*---*
یه‌سوال داشتم:(( تو صفحه‌ی اصلی (داشبورد) اون قسمت ساعت مطالعه‌ی امروز که تایمر رو شروع می‌کنی و ... برای من به‌جای ساعت مطالعه‌ی همین امروز جمع کل رو نشون می‌ده، این رو از جایی می‌تونم تنظیم کنم که عدد تایمر فقط مربوط به امروز باشه یا نه؟:‌<
کلی ممنونمم :)
فهمیدم منظورتونو این سری حتما یه کاری می کنم تایمر ریست بشه. ولی توی روم ها فقط میزان مطالعه روز رو میندازه برای هر فرد. بخش گزارش هم میشه دید. یا توی بخش تقویم :)
خواستید می تونید درس جدید ایجاد کنید اونم میشه =)

راستی شما اولین کاربر همسو هستید :)

آخرین ویرایش:
کلی ممنونمم :)
فهمیدم منظورتونو این سری حتما یه کاری می کنم تایمر ریست بشه. ولی توی روم ها فقط میزان مطالعه روز رو میندازه برای هر فرد بخش گزارش هم میشه دید. یا توی بخش تقویم :)
متوجه شدم ممنونممم
راستی شما اولین کاربر همسو هستید :)
وای جیغ؟؟؟"،*×#<)@٪"؛@&!# باعث افتخارمهههه😭💗💗

Back
بالا