• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

سعی کردم مشکل نیاز به رفرش بعد هر بار عوض کردن تب، مشکل روم ها و ظرفیتشون، باگ حذف شدن پیام و یه سری باگ دیگه رو فیکسشون کنم. از این به بعد بدج ها رو هم داریم برای یه سری از افراد و اینکه مشکل حذف شدن پیام های چت روم هم رفع و همه پیام ها برگردونده شدن :)

نمیشه پروفایل اضافه بشه
عکس بزاریم یکم رنگ بیشتری بگیره؟

این قضیه روشن موندن صفحه حین مطالعه حل شد؟ تنها دلیلی که نمی‌تونم کار کنم باهاش همینه😭

فقط باید موقع استارت و استپ زدن نتتون وصل باشه

چرا من اکانت میسازم نهایت یه روز دوام داره؟
پرتم میکنه بیرون و میگه رمزت اشتباهه
و هرکار میکنم دیگه نمیتونم واردش بشم
در حالیکه اکانت خواهرم سرجاشه

اقااا :))) من مولتی اکانت نیستم با خواهرم داریم درس میخونیم چرا هی منو دیلیت میکنین هی ساعتم صفر میشه عجبا :)) اه
بعدا نوشت:مال خواهرمم دیلیت کردین مرسی :))

آخرین ویرایش:
چرا من اکانت میسازم نهایت یه روز دوام داره؟
پرتم میکنه بیرون و میگه رمزت اشتباهه
و هرکار میکنم دیگه نمیتونم واردش بشم
در حالیکه اکانت خواهرم سرجاشه

اقااا :))) من مولتی اکانت نیستم با خواهرم داریم درس میخونیم چرا هی منو دیلیت میکنین هی ساعتم صفر میشه عجبا :)) اه
بعدا نوشت:مال خواهرمم دیلیت کردین مرسی :))
عهه میشه لطفا یوزر نیم خودتون و خواهرتون رو اینجا بنویسید؟ شرمنده از آیپی های مشترک فقط جدید ترین اکانتا رو نگه می داریم :( لطفا یه بار دیگه اکانت بسازید دیگه حذف نمی کنیم :)

عهه میشه لطفا یوزر نیم خودتون و خواهرتون رو اینجا بنویسید؟ شرمنده از آیپی های مشترک فقط جدید ترین اکانتا رو نگه می داریم :( لطفا یه بار دیگه اکانت بسازید دیگه حذف نمی کنیم :)
من که باز یه endo ساختم خواهرمم الان sky می سازه لطفا حذف نکن با بدبختی راضیش کردم درس بخونه :)) مرسی واقعا

• دابل‌لایک
امتیازات: Endo
تایماز دوستم که عضو سمپادیا نیست هم می‌تونه بیاد:)؟

یه ایده ای که اگه واقعی بشه به نظرم خیلی خوب میشه اینه که پایه تحصیلی هر کاربر رو بشه دید و بشه همدیگه رو به عنوان رقیب انتخاب کرد و هر روز تو چالش اونی که ساعت مطالعه بیشتری داشته برنده رقابت اون روز بشه
آها راستی مشکل عضو شدن تو روم ها برای من حل نشد:((

سلام تایماز، ممنونم ازت همسو واقعا کاربرپسنده‌.
مشکلی هم در تایمر ندیدم من و اینکه میشه یادداشت و لیست‌کارهای امروز داشت رو خیلی دوست داشتم. خسته نباشی!
فقط لیست‌کارهای امروز برای من آپدیت نمیشه، می‌نویسم و افزودن رو می‌زنم اما تغییری نمی‌کنه‌.

یه ایده ای که اگه واقعی بشه به نظرم خیلی خوب میشه اینه که پایه تحصیلی هر کاربر رو بشه دید و بشه همدیگه رو به عنوان رقیب انتخاب کرد و هر روز تو چالش اونی که ساعت مطالعه بیشتری داشته برنده رقابت اون روز بشه
سلام :) الان هست دیگه اون هر کسی که خواست می تونه توی بخش پروفایلش پایه تحصیلی یا رشته شو وارد کنه بقیه می تونن با کلیک روی اسمش ببینن
در مورد بخش دوم حرفت به نظرم ایده خیلی خوبیه این :) می تونید روم بزنید با کسایی که می خواید و رقابت کنید. دو سه تا روم این چنینی هستن فکر کنم
آها راستی مشکل عضو شدن تو روم ها برای من حل نشد:((
این فکر کنم مشکل از یوزر توئه. دو سه بار رفرش کن نشد با اینکاگنیتو یا گست مود یا پروفایل جدید کروم باز کن. احتمالا درست بشه :)

آخرین ویرایش:
سلام تایماز، ممنونم ازت همسو واقعا کاربرپسنده‌.
مشکلی هم در تایمر ندیدم من و اینکه میشه یادداشت و لیست‌کارهای امروز داشت رو خیلی دوست داشتم. خسته نباشی!
فقط لیست‌کارهای امروز برای من آپدیت نمیشه، می‌نویسم و افزودن رو می‌زنم اما تغییری نمی‌کنه‌.
سلام خیلی ممنونم. این مشکلات حقیقتش اینه که بودن دو سه بار آپدیتش کردم برنامه رو سعی کردم رفعشون کنم :)
بله لیست کارها توی تقویم همچنان مشکل داره. می تونید فعلا یه درس تست ایجاد کنید و تسکاتونو توی اون ذخیره کنید اون کار می کنه تا توی آپدیت بعدی این مشکل حل بشه :)

Back
بالا