تو آپدیت بعدی =))نمیشه پروفایل اضافه بشه
عکس بزاریم یکم رنگ بیشتری بگیره؟
فکر کنم حل شد دیروز. میشه یه تست بکنی؟ :)این قضیه روشن موندن صفحه حین مطالعه حل شد؟ تنها دلیلی که نمیتونم کار کنم باهاش همینه😭

چک کردم الان، پنج دقیقه رو دو دقیقه و خرده زد باز.فکر کنم حل شد دیروز. میشه یه تست بکنی؟ :)

من دیروز استارت و استپ رو هم بدون نت زدم و ثبت کردفقط باید موقع استارت و استپ زدن نتتون وصل باشه
) من مولتی اکانت نیستم با خواهرم داریم درس میخونیم چرا هی منو دیلیت میکنین هی ساعتم صفر میشه عجبا
اه
عهه میشه لطفا یوزر نیم خودتون و خواهرتون رو اینجا بنویسید؟ شرمنده از آیپی های مشترک فقط جدید ترین اکانتا رو نگه می داریمچرا من اکانت میسازم نهایت یه روز دوام داره؟
پرتم میکنه بیرون و میگه رمزت اشتباهه
و هرکار میکنم دیگه نمیتونم واردش بشم
در حالیکه اکانت خواهرم سرجاشه
اقااا) من مولتی اکانت نیستم با خواهرم داریم درس میخونیم چرا هی منو دیلیت میکنین هی ساعتم صفر میشه عجبا
اه
بعدا نوشت:مال خواهرمم دیلیت کردین مرسی![]()
لطفا یه بار دیگه اکانت بسازید دیگه حذف نمی کنیم :)من که باز یه endo ساختم خواهرمم الان sky می سازه لطفا حذف نکن با بدبختی راضیش کردم درس بخونهعهه میشه لطفا یوزر نیم خودتون و خواهرتون رو اینجا بنویسید؟ شرمنده از آیپی های مشترک فقط جدید ترین اکانتا رو نگه می داریملطفا یه بار دیگه اکانت بسازید دیگه حذف نمی کنیم :)
مرسی واقعاچشم. شرمنده :)من که باز یه endo ساختم خواهرمم الان sky می سازه لطفا حذف نکن با بدبختی راضیش کردم درس بخونهمرسی واقعا
سلام! میشه من رو تایید کنید؟چشم. شرمنده :)
بله بله حتما :) خوشحال میشم :)تایماز دوستم که عضو سمپادیا نیست هم میتونه بیاد:)؟

سلام :) الان هست دیگه اون هر کسی که خواست می تونه توی بخش پروفایلش پایه تحصیلی یا رشته شو وارد کنه بقیه می تونن با کلیک روی اسمش ببیننیه ایده ای که اگه واقعی بشه به نظرم خیلی خوب میشه اینه که پایه تحصیلی هر کاربر رو بشه دید و بشه همدیگه رو به عنوان رقیب انتخاب کرد و هر روز تو چالش اونی که ساعت مطالعه بیشتری داشته برنده رقابت اون روز بشه
این فکر کنم مشکل از یوزر توئه. دو سه بار رفرش کن نشد با اینکاگنیتو یا گست مود یا پروفایل جدید کروم باز کن. احتمالا درست بشه :)آها راستی مشکل عضو شدن تو روم ها برای من حل نشد![]()
سلام خیلی ممنونم. این مشکلات حقیقتش اینه که بودن دو سه بار آپدیتش کردم برنامه رو سعی کردم رفعشون کنم :)سلام تایماز، ممنونم ازت همسو واقعا کاربرپسنده.
مشکلی هم در تایمر ندیدم من و اینکه میشه یادداشت و لیستکارهای امروز داشت رو خیلی دوست داشتم. خسته نباشی!
فقط لیستکارهای امروز برای من آپدیت نمیشه، مینویسم و افزودن رو میزنم اما تغییری نمیکنه.