• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
پوریا

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• ح.ب‌ت راجع به خواهرت اشکمو دراورد. ما هیچ‌وقت اجازه ندادیم درمانده بمونیم و امیدو انتخاب کردیم. امیدوارم بهترینا برا جفتتون اتفاق بیفته.
    پوریا
    پوریا
    خیلی ممنونم ازتون. آره منم هیچوقت نمیذارم ناراحتیم رو بفهمه. میذارم پیشم غر بزنه و ناراحت باشه ولی به خودم چنین حقی نمیدم تا بارش سنگین تر نشه
    ⭐️Setareh⭐️
    ⭐️Setareh⭐️
    چه باری؟ اونکه اونوره و طبیعتا اوضاعش خیلی بهتر باید باشه؟
    یا شایدم من خیلی ادم خودخواهیم که همش غر میزنم خودم
    اون قسمت لذت فوتبال بازی کردن با دوستا که تو ح.ب نوشتینو قشنگ‌ میفهمم
    سلام
    الان یعنی بنظرت طلا رشدی خواهد کرد در مدت یک هفته یا یک ماه؟در حد یکی دو تومن منظورم نیست
    قصدم فروشه
    پوریا
    پوریا
    نه به نظرم یکی دوماه طلای جهانی رشد مهمی نداره. با این وجود انقدر روند صعودی بلندمدتش قابل اطمینانه، که من جات باشم جز برای مخارج و مصارف ضروریم فعلا طلا نمیفروشم.
    Batman:/
    مرسیی
    پوریا تحلیل نداری واسه سال اینده رو چی سرمایه گذاری کنیم؟
    طلا خطری میزنه، موندم چه کنم
    پوریا
    پوریا
    سخته یکم، ولی اورثینک نکن. فعلا ساده ترین گزینه بهترین گزینه ست. طلا.
    mastermind81
    mastermind81
    اتفاقا من خودمم از اونام که همیشه صد رو طلام و بهش زیاد فکر هم نمیکنم، ولی این چند وقته این قدر دوستام گفتن وقتشه انس جهانی روند چند سالش رو بشکونه دیگه ترسیدم.
    الانم میخوام یه مقدار سنگین وارد شم دو دلم
    پوریا
    پوریا
    نه سنگین وارد نشو به نظرم. اگه برات مقدوره پوزیشن های شورت هم بگیری توصیه میکنم با بخش محدودی از سرمایه ت رو بیت کوین شورت بگیری(یا بهتر از اون، آپشن فروش OTM ازش بگیری) یه مقدار هم اگر معامله گر میان مدتی میتونی ببری سمت لانگ رو نفت ولی در حد یکی دوماه. شرایط انقدر مبهمه که فعلا فقط باید کونمونو بچسبیم. اگه طلا بودی دو سه سال اخیر کشیدتت بالا، فعلا محتاط برو جلو
    اول ح.ب‌تون نوشته بودید خبه خبه؛ یهو تو ذهنم حمیده خیرآبادی با سینی چایی اومد تو بعدش گفت پدر و دختر خوب خلوت کردیناا.
    😭🌝
    آقا من سنم نه پایینه نه سنم بالای ۲۵ عه
    تکلیف ما چیه؟
    ما رو نه پ.خ کودکان راه میدن نه پ.خ بزرگسالان
    بنظرت مهر طلب فحشه؟ از این به بعد بعضی هارو می‌خوامی <مِهر طلب> صدا کنم.
    تصویرنمایه‌ی جدید مبارک🙌🏻
    پوریا
    پوریا
    ممنونم احمدجان. باشد که از اعراب منزه باشیم 🙏
    پوریا جان
    ما رو شکل خودت کن داداش 😭😭
    پوریا
    پوریا
    من سیب زمینی ام پیشین، تو رو نارگیل میکنم همو بفهمیم 😍
    کنسله، توهم بچه خوشگل حساب میشی.
    • خوشحال
    امتیازات: پوریا
    phoenix_s9
    phoenix_s9
    الان که فکر می‌کنم به اندازه کافی سیاه می‌شناسم.
    پشت بازو بزن تا شلاق رو بدم بهت، بیشتر بهت میاد.
    پوریا
    پوریا
    تو تا یه ریسیستی برده داری زن ستیزی چیزی از تو ما در نیاری ول نمیکنی مرد:))
    phoenix_s9
    phoenix_s9
    زن ستیزی کار قشنگی نیست، ولی بیا یه برده دار ریسیست باش، خیلی باحاله.
    چند روز بود که میخواستن بیام بهت بگم که خیلی برام رفتاری با کاربرای کم سن تر مثل خودم و کمتر از خودم داری جالب بود ، نوع صمیمیتت ، نادیده نمیگیری ، از سرت باز نمیکنی و جوری رفتار نمیکنی که صرفا طرف سنش بخوره تو صورتش که بیا برو بچه تو رو چه به این حرفا ،
    _Vina_
    _Vina_
    نمیدونم تا چه حد ، فکر کنم برای بچه های کم سن و سال تر این رفتار روی اعتماد بنفسشون خیلی تاثیر گذاره صرفا چون در جامعه و جمع ها کسی به نظر بچه ۱۳ ساله چندان اهمیت نمیده و یا ۱۵ ساله که فقط صرفا اون گوش دادن بدون اهمیت دادن اضافه میشه
    و خوب ما به بزرگسال های بیشتری با این اخلاق نیاز داریم که بابتش باید ازت تشکر کنم.
    ArmKarimi
    ArmKarimi
    آره دقیقا. من تجربه اش رو دارم
    تگش کردم و یه سوال پرسیدم، و در بهترین حالت ممکن جوابم رو داد.
    ممنون که هستی پوریا
    پوریا
    پوریا
    خیلی ممنونم از فیدبک زیباتون رفقا ❤️ تصنعی نبوده، واقعیت اینه شما از نوجوون های نسل من خیلی بهتر میفهمید چیزها رو بنابراین ارتباط گرفتن باتون اصلا کار سختی نیست برای یک آدم ۳۰ ساله
    پوریا تو یکی از کاربرای‌ خیلی جالب‌ اینجایی. اشتباه پیش میاد. به کسی آسیب نزدی و چیزی رو تخریب نکردی‌. کلی فعالیت خفن داشتی اینجا و خواهی داشت. همه باهم برای بهبود سایت تلاش می‌کنیم. باشه؟
    برنج طبیعته، چه رنگ و بویی داره
    برنج طبیعته، شادی و غصه داره.
    پاترجونم هستی تو تک
    ولدی چی شد؟ رفت به درک
    راجع به اون لینک ناشناس خواستم بگم پیام‌هایی که به من ارسال شد هیچکدوم فیدبک نبود همه سوال راجع به چرایی و چگونگی زندگی مشترک پرسیده بودن : ))
    • خنده
    امتیازات: پوریا
    پرنیان.ک
    پرنیان.ک
    نه بندگان خدا به حریم شخصی ورود نکردن، دنبال راه و چاه بودن واسه روابط خودشون.
    چگونه شوهر کنیم؟ آیا ازدواج در این برهه‌ی زمانی کاری معقول می‌باشد؟ و از این قبیل :)) من که خوشم اومد، سرگرم کننده بود :D
    پوریا
    پوریا
    جالب. پس راست میگی شاید من چون خودم پررو ام یکم گاردم به اینکه کسی نتونه رو در رو بگه و تعمیم میدم:))
    پرنیان.ک
    پرنیان.ک
    اختیار داری [ البته فک کنم پررو بودن اینجا صفت مثبتی باشه :)) ]
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا