• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
پوریا

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• اگه حرف بزنی چیزی داری بفروش ، میتینگ بخر ، البته الان وسطای روند رشد بازاره
    پوریا
    پوریا
    حرف بزن سهام بلندمدتمه، ۱۵ ساله کم و زیادش میکنم ولی نمیفروشم
    تاپیک هایی که توش بحث میکردیم رو دادم رفته میتینگ سوار شدم 🥹 🤟
    mohamd
    mohamd
    پس ح‌ب هولد کردی
    mohamd
    mohamd
    ولی حس میکنم میتینگ آخرای روندش دیگه بعدش دوباره میریزه
    این شوک خرید باز شدن بازارشه
    بابا من خونساری ام اصالتا چرا تاپیکمو پاک میکنید نامردا:))))))))
    به نظرت به قدر کافی قوی شدیم که بریم سراغ میتینگ سبزوار یا هنوز ضعیفیم؟
    پوریا
    پوریا
    با توجه به فیدبک بچه ها اون نمیشه میتینگ. میشه قرار دعوا
    • خنده
    امتیازات: Elsaest
    Elsaest
    Elsaest
    چه بهتر
    چت مت را حذف میکنی
    با رویش ناگزیر میتینگ ها چه میکنی؟
    بیا بگو الان تو این وضعیت میارزه آدم وقت بذاره روی صندوق ها و بورس کالا؟
    پوریا
    پوریا
    در حد اینکه چهارتا چیز بخره برا سرمایه گذاری شاید، ولی اینکه الان شروع کنه ترید یاد بگیره تو این بازار(بورس کالا کار نکردم اما بم گفتن آپشن طلا معامله میشه توش و بعضا فرصت های خوبی هم میده) به نظرم نه.
    میل به ترید و سرمایه گذاری میبینی در خودت برا آینده؟
    میم نقطه صاد
    میم نقطه صاد
    من خودمم حس می‌کنم نباید برم سراغ معامله کردن (وقت نمی‌کنم روزانه چند ساعت) اما در این حد که موقعیت های سرمایه گذاری رو بتونم تشخیص بدم یا اینکه اگه خواستم چیزی رو بخرم بدون رو کدوم حدود قیمت بخرم بهتره رو دوست دارم بدونم چون برای سرمایه گذاری بکار میاد.
    پوریا
    پوریا
    اوهوم متوجه شدم
    برای این قضیه بیشتر از بررسی خود صندوق ها باید بری سمت اینکه فهمت از اقتصاد کلان رو رشد بدی مهدی. یه مثال برات بزنم، اگر کلان میدونستیم میفهمیدیم خریدهای طلا توسط چین ادامه داره چون بحران اعتباری ریسک جدی ایه. ایضا اگر کلان میدونستیم با هر یک ناوی که اضافه میکرد ترامپ به خاورمیانه قبل جنگ، باید یکم بیشتر نفت میخریدیم تو پلتفرم ها، چون جنگ خلیج فارس جنگ نفته.
    برای فهم بهتر چنین چیزی بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری سرچ بزنی و رندوم، کاملا رندوم، تحلیل و مقاله بخونی و هیچکدوم رو هم سریع کنار نذاری. کم کم پازل برات کامل میشه
    مثل هولدن تو هم عکستو لپ گومبولی کن تا بحث کردن حتی از قبل هم سخت تر بشه
    بی تو وان لاینرترین حالت تهران چه کنم؟
    با تاپیک های پر از عشق و محتوا چه کنم؟
    خبر چی؟
    phoenix_s9
    phoenix_s9
    پوریا درسته بازار رو تحلیل می‌کنی ولی بازاری که نیستی داری اینطوری سر بچه مردم کلاه می‌ذاری
    پوریا
    پوریا
    عسل تو این معامله یکم ضرر میکنه ولی به جاش بین کاسب ها ارج و قرب پیدا میکنه تا در آینده سودهای کلان کنه تو معامله باشون 😎
    phoenix_s9
    phoenix_s9
    متاسفانه گول خورد و گفت همه رو می‌ده به خودت
    سلام پوریا، نظرم رو پس می‌گیرم، واقعاً خفن و آدم بزرگی متاسفانه :))
    پوریا
    پوریا
    ای بابا، ایشالا رو «متاسفانه» بیشتر کار میکنیم بعدا زهرا 😭 😭
    هرچی بیشتر مینویسم بیشتر یاد فتوره چی توییتر میفتم. واقعا «بدیهیات». فکر کنم دیگه هیچوقت قرار نیست مغزم جز به بدیهیات فکر کنه:))
    • لایک
    امتیازات: panah
    میترا
    میترا
    وای فتوره‌چی به‌طور کامل از ذهنم پاک شده بود 😂
    عهههه من تاحالا هیچی نگفتم اینجا چرا
    دلام
    • خوشحال
    امتیازات: پوریا
    پوریا
    پوریا
    سام نلیکم 🥹
    سلطان این قناری های من خراب شدن، چیکار کنم باز برام بخونن؟
    Aramesh_Z
    Aramesh_Z
    بفرستشون کلاس آواز :<
    پوریا یادمه چندسال پیش بچه ها ازت میپرسیدن کی ترید کردن رو شروع کنیم بهشون گفته بودی که صبر کنید بیاید دانشگاه و یکم بزرگتر بشید بعد. الان نظرت چیه؟ به کسی توصیه میکنی بیاد این سمت اصلا یا نه؟ :))
    mohamd
    mohamd
    بعد یه مدت(حداقل ۱ تا ۲ ماه) که اینجوری تمرین کردی ، سرمایه بیار(زیاد نباشه) ، اولین معامله رو که شروع کردی فشار روانی شروع میشه ، نکنه ضرر کنم ، معامله رو الان ببندم ، بزارم بمونه ، چه کار کنم ، ضررهات هم شروع میشه ، خیلی‌ها همینجا بیخیال میشن و میگن ترید همش ضرره و کلاه برداری و این حرف‌ها
    mohamd
    mohamd
    من خودم از کلاس هفتم شروع کردم تا دهم ادامه دادم و فقط دیگه هولد میکنم(کنکور دارم) ، مگه بیای دانشگاه وقت لازم برای درسها اجازه نمیده ترید کنی؟من برنامه اصلیم برای بعد کنکور و توی دانشگاه بوده همیشه🙁
    reyhaneh24
    ممنونم بچه‌ها. میرم سرچ میکنم بعدا بیشتر ازتون کمک میگیرم ❤️ :))
    سالن بدنسازی چیه

یه پرس سینه
    یه ۴ تا دمبل رو فاکتور کرده بدنسازی؟
    پوریا
    پوریا
    بابا شما تجربیاتون خیلی خیار بودن انگار. ما تو تجربی اکیپ دخانیات داشتیم. اکیپ گیم نت داشتیم. خیلی کم بچه ها درسخون بودن
    Sina
    Sina
    ببین یه ویدیو میخواستیم درست کنیم از لحاظ خوش مدرسه

۱۰ دقیقه ویدیو بود

از کل تجربی به نمایندگی کل بچه ها یه کتاب زیست داخل ویدیو گذاشتیم

بقیش همش ریاضی بود
    -𝑨𝒎𝒊𝒓𝒂𝒍𝒊-
    -𝑨𝒎𝒊𝒓𝒂𝒍𝒊-
    یادمه من اولین بار اونجا با دمبل و کانسپت بدنسازی آشنا شدم و تا سه سال نسبت به باشگاه گارد داشتم انقد ترسناک بود اون فضا (:
    خیلی نامحبوب شد که :)) پول می‌گیرم می‌رم لایکم رو می‌کنم دیسلایک‌.
    • خنده
    امتیازات: پوریا
    پوریا
    پوریا
    اوکیه اون تاپیک نون دونی منه بعدا هر امتیازم رو هزار تومن به مطهری میفروشم امتیاز سوزی کنه ارزش امتیازا بره بالاااا 😭 😭🥹
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا