• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

به نقل از gangsta :
بچه ها این ثبت نام اینترنتی برای آزمون های حضوری که سایت کانون داره چه جوریه؟

فرم پیش ثبتنام تکمیل کنم و مبلغ رو اینترنتی پرداخت کنم دیگه نیاز به مراجعه حضوری نداره؟
بعد پشتیبان باهام تماس میگیره و محل آزمونو میگه؟
آخه یه جای فرم نوشته پیش ثبت نام، دچار دوگانگی شدم ;))
دوست عزیز درهرصورت حداقل یکبار برای تکمیل ثبتنام بایدحضوری بری........

دروس پایه رو که تو تابستون خوندیم و تستش هم زدیم الان که میخوایم مرور کنیم از یه کتاب تست جدید استفاده کنیم یا فقط همون تست هایی که تو تابستون علامت زدیم از کتاب قبلی بزنیم(با توجه به این که عید هم باز قراره اینا مرور شه)؟
سوال های زبان تخصصی(کنکور زبان) رو از کجا می تونیم گیر بیاریم؟
و یه سوال که تا حالا از خیلیا پرسیدم اما هرکسی یه جوابی داده:اگه تو کنکور به جای زبان انگلیسی یه زبان دیگه(مثلا فرانسه) انتخاب کنیم آیا ترازش فرق میکنه؟چون انگلیسی زبانی هست که اکثرا انتخاب میکنن و خیلیا هم درصد بالایی میزنن اما زبان های دیگه رو افراد معدودی انتخاب میکنن.

آقا :-" هلپ می. :-" من هرکاری می‌کنم نمی‌تونم استوکیومتری بخونم. دیوانه می‌شم برای یه تستِ استوکیومتری زدن! خیلی زود خسته می‌شم. اصول‍اً با محاسبات مشکل دارم. چه کنم؟ :-"

به نقل از ارغـوان اس. :
آقا :-" هلپ می. :-" من هرکاری می‌کنم نمی‌تونم استوکیومتری بخونم. دیوانه می‌شم برای یه تستِ استوکیومتری زدن! خیلی زود خسته می‌شم. اصول‍اً با محاسبات مشکل دارم. چه کنم؟ :-"
مبتکران میخونی؟

کلا درس لوس و مزخرفیه این شیمی. کی از شیمی خوشش میاد انصافا؟ من که هر دفعه آزمون میدم، ریاضی فیزیک رو با علاقه میزنم ، به شیمی میرسم سرم درد میگیره و کلا یه مسئلش هم به زور حل میکنم. تو خونه هم برای خودم زمان تعیین میکنم که مثلا 20 تا تست رو تو 15 دقیقه بزنم، با ماشین حساب هم تست میزنم سر تست 11هم زمانم تموم میشه!!! کلا بد مسئله هایی داره این شیمی لامصّب! خصوصا شیمی 3. باز پیش ما فعلا فصل 1ایم زیاد مسائل زمانبر نداره. ولی شیمی 3 هر 3 فصلش گنده.

به نقل از ارغـوان اس. :
مسائل و حتمن سعی کن از راه تناسب یاد بگیری چون خعلی کمکت میکنه رفتن از راه استیکومتری هم وقت گیره هم سخت راحت میشه با مساوی قرار دادنه ضرایب تو مسئله اون چیزی رو که میخای و بدست بیاری
مثلن اون سوالی که وقت تو گرف بنویس اینجا از راه تناسب برات حل کنم :)

آخه میگن بهتره از استوکیومتری بری چون اگر بخوای تناسب یادبگیری گیج میشه بدتر استوکیومتری هم یادت میره همین استوکیومتری رو که تو سوم یاد گرفتید کار کنید

به نقل از shzboy1393 :
آخه میگن بهتره از استوکیومتری بری چون اگر بخوای تناسب یادبگیری گیج میشه بدتر استوکیومتری هم یادت میره همین استوکیومتری رو که تو سوم یاد گرفتید کار کنید
من خودمم تا اولای پیش با استو کیومتری میرفتم به نظر من درصد خطا تو استو کیومتری بیشتر هشس تا تناسب راحت از تناسب یا مساوی قرار دادنه ضرایب حل میشه

به نظر من همون استوکیومتری خوبه، ولی دیگه ضریب تبدیلا رو ننویسین ، مثلا مول به گرم و گرم به لیترشو و... اینا رو ننویسین
این جوری راحت تر و ملموس تره به نظرم

مبتکران می‌زنم. آقا مبتکران زیادی سخت‌ش نکرده؟ من هی احساس می‌کنم بیش‌ازحد سخته و کلّی چیزِ اضافی‌تر گفته.

× ضریب‌تبدیل راحت‌تره برام تا تناسب. تناسب رو حقیقتاً نمی‌تونم درک کنم!

Back
بالا