به نقل از Lily Delicated :وسط کنکور میشه پا شیم بریم یه کم هوا بخوریم برگردیم؟
میشه اگه جامون بد بود عوض کنیم؟مثلا اگه دقیقا جلوی باد کولر بود،آدم جلوی کولر سر درد می گیره!
به نقل از eight :به حجاب و این چیزا گیر میدن ?!
به نقل از افـرا :حالا که بحث به این جاها کشیده ، میشه یه چیز پنبه مانندی ببریم بذاریم تو گوشمون؟ گیر نمیدن که دربیارین و اینا؟ من خیلی به صدا حساسم آخه...
به نقل از Lily Delicated :یعنی اگه بهشون هم بگیم که ما به باد کولر حساس هستیم و سینوزیت داریم بازم نمیذارن جامونو عوض کنیم؟!
پسرخاله من به خاطر سینوزیت از سربازی معاف شد،یه صندلی کنکور که چیزی نیس!
به نقل از Lily Delicated :وسط کنکور میشه پا شیم بریم یه کم هوا بخوریم برگردیم؟
میشه اگه جامون بد بود عوض کنیم؟مثلا اگه دقیقا جلوی باد کولر بود،آدم جلوی کولر سر درد می گیره!
به نقل از Pouria.K :*** اتفاقا بد نیست یه سوییشرت ببریم تو برِّ گرما جای حوزه ، چون کولر داره مطمئنا و اگه زبونم لال رومون باشه ..
یه سوال ! الان دستمال کاغذی که میتونی ببریم دیگه ؟ :اس بینی گرامی 1 مین باد کولر بخوره بهش حالیش نیست کنکوره یا سر شیمی سنجشه یا هر چی ، راه میفته :- | (بعد حتی در حدی که یه بار تو خونه این قسمت رو هم شبیه سازی کردم ببینم چقدر ممکنه خراب بشه کنکور :- ")
** دوستان ، برا همون بین چی پیشنهاد میکنین بخوریم ؟ :- " (لازم به ذکر هست که دیده شده دیزی هم بردن سر جلسه ... :د)
عهه ؟! :د بسیار عالی !به نقل از . F :اصن ی بسته دستمال کاغذی ببر گیر نمیدن که
هرچی ببرین، همهش دستنخورده میمونه برا من که اصن وقت نشد هیچی بخورم ی دونه شکلات خوردم فقط + آب
به نقل از Pouria.K :عهه ؟! :د بسیار عالی !
سر و صدا که نیست ایشالله ؟ :د
و سوال مهم تر این که مراقبا زیاد راه که نمیرن ، نع ؟ :د چون این آزمون جامع کانون ، مراقبا نه تنها هر کدوم بیشتر از 2 کیلومتر راه رفتن ، بعضیاشون بی تعارف میگم 5 ، 6 سانتی بود پاشنه ی کفششون :-| بعد حالا نه اینکه مراعات کنن آروم راه برنا ، نع ، رژه نظامی میرفتن عزیزان جلو ما :د در این سطح شعور بودن یعنی :- "
به نقل از CrazyB0y :بعد ساعتای آخر چیکار میکنن ؟! میگن وقت تمومه ؟! پاسخ نامه رو از زیر دستت میکشن ؟! دفترچه اختصاصی رو چطوری جمع میکنن ؟! باید 7:30 حتما حوزه باشی ؟! نمیشه همون 8 بری مثلا !؟