• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

به نقل از Gh@zAleh :
بجه ها سولاي قانون هس مبتكران خيلي وقت مي بره يا من خيلي كُندم ؟!
نه اتفاقا قانون هس اصلا زياد وقت نميبره بايد اينقد سوال حل ككني ك دستت بياد بايد چيكار كني

بچه ها زمین سوم واسه این آزمون درس یکه...بعد تغییر کرده کتاب ما با شما یا هموونه...؟؟ما پشت کنکوری هستیم ;)
درس 1 همون مشاهده و تفسیر کردن و حل مساله و ایناس کتاب شما؟خواهش میکنم تجربیا جواب بدن :-w

• لایک
امتیازات: zmaa

به نقل از unjust :
بچه ها زمین سوم واسه این آزمون درس یکه...بعد تغییر کرده کتاب ما با شما یا هموونه...؟؟ما پشت کنکوری هستیم ;)
درس 1 همون مشاهده و تفسیر کردن و حل مساله و ایناس کتاب شما؟خواهش میکنم تجربیا جواب بدن :-w
درس یک همون معرفی رشته های زیرمجموعه ی زمین شناسی و توصیحات مربوط به اوناس. سوم رو نمیدونم اما زمین پیش اینطور که معلممون میگفت خیلی فرق کرده و خیلی از مطالب حذف شدن! حواست به اون باشه :دی

• لایک
امتیازات: mton

به نقل از unjust :

زمین پارسال تغییر کرد باید کتاب جدید بخری

بچه ها امسال اصن کتاب جدید دیفرانسیل چاپ نشده؟؟
یعنی چاپ پارسال (91)هست؟؟؟

به نقل از s H a D i :
بچه ها امسال اصن کتاب جدید دیفرانسیل چاپ نشده؟؟
یعنی چاپ پارسال (91)هست؟؟؟
همين پارسال تغييرات اساسي داشته.

بچهدهادمن توی ریدینگ و کلوز،بخصوص کلوز خیلی ضعف دارم بنظر خودم.اصنم وقتدندارم که مثلا هرشب بشینم چندتا کلوز بزنم.معلممونم میگه یهو کلی تست زدن فایده نداره.چیکار میتونم بکنم بنظرتون؟

به نقل از saaad:D :
بچهدهادمن توی ریدینگ و کلوز،بخصوص کلوز خیلی ضعف دارم بنظر خودم.اصنم وقتدندارم که مثلا هرشب بشینم چندتا کلوز بزنم.معلممونم میگه یهو کلی تست زدن فایده نداره.چیکار میتونم بکنم بنظرتون؟
هر شب يه دونه كلوز زدن نهايتا 7-8 مين وقتتو بگيره
خيلي مفيده
حتما انجامش بده
اگه وقت نداري پيشاپيش بايد از خير سوالاي كلوز كنكور بگذري...

به نقل از k93 :
همين پارسال تغييرات اساسي داشته.
بله میدونم ولی دیروز معلمممون میگفت که منابع کنکور رو که فرستادن مدرسه نوشته دیفرانسیل چاپ 92 ولی کتاب ما چاپ 91 هس چیه قضیش؟؟

به نقل از s H a D i :
بله میدونم ولی دیروز معلمممون میگفت که منابع کنکور رو که فرستادن مدرسه نوشته دیفرانسیل چاپ 92 ولی کتاب ما چاپ 91 هس چیه قضیش؟؟

خب وقتی از پارسال کتاب تغییر نکرده دیگ. مهم نیس چاپ امسال باشه یا پارسال...

Back
بالا