• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث در خصوص انتخاب کتاب کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث در خصوص انتخاب کتاب کنکور

ممنون دوست عزیز

دوستان دیگه نظری ندارن؟

به نظر من برای فیزیک پیش جوکار بخونید....ویرایش 91 اش که خیلی خوب و بهتر از بقیه بود......برای فیزیک سوم هم خیلی سبز خوبه.البته کتاب فیزیک پایه نشر الگو هم خوب هست

به نقل از Moto19 :
ممنون دوست عزیز

دوستان دیگه نظری ندارن؟
من خودم خعلی سبز داشتم اصن گیج کننده نبود از سوالای اسون شرو میکرد تا سوالای خعلی سخت برا رشته ریاضی تو پیش دانشگاهی خعلی سبز قوی تر هسش نسبت به بقیه ;D

1. به نظر شما ویژگی کتاب تست خوب اینه که سوالاتش سخت باشن یا فقط حاوی سوالات کنکور باشن؟ اینجوری همون آبی قلمچی برای همه درسا بهترین گزینس دیگه. چون نیازی نیست ذهنمونو درگیر سوالات پیچیده کنیم. نظرتون؟

2. برای درسی مثل گسسته (که معلممون جزوه ای به ما داد که خودش جمع آوری کرده بود - کپی زد برامون :-" - و سوالاتش از مریخ اومده بود و فقط فرازمینی ها قادر به حلشون بودن ;D ) حتما باید خیلی سبز یا فار یا الگو بخریم؟ همون تست های کنکور کافی نیستن؟ هر چند دبیرمون به ما گفت کسی جزوه منو کامل یاد بگیره و تستاشو حل کنه، قلمچی زیر 87 نمیزنه! کنکورم درو میکنه!!! بنده خدا راست میگه چون سوالاتی که این تو جزوش اورد، بهمن بازرگانی تو شیمیش نیورده بود!!!

ببین تستای کنکور خوبه ولی نع برا الان باید اونا رو بعد از عید بزنی در کنار تستای کنکور تستای تالیفی هم کار کنم و اما در مورد گسسته میتونم بگم تستای کنکور کافیه چون تقریبا ریتمه سوالاش همونه البته در منارش بزن تالیفی ولی اگه نزدیم مهم نیس چون تو این چند سال ریتم گسسته تو یه رنج بوده :)

..

از اقایون بهشتی ری کسی هست؟ اقای دخیلیان چه کتاب تستی گفت بگیرید؟

بچه ها واسه هندسه تحلیلی چی خوبه؟؟؟
یه کتاب میخوام که درسنامشم کامل وخوب باشه!
پیشاپیش ممنون !

به نقل از s H a D i :
بچه ها واسه هندسه تحلیلی چی خوبه؟؟؟
یه کتاب میخوام که درسنامشم کامل وخوب باشه!
پیشاپیش ممنون !
واسه تحلیلی گاج خوبه ولی زیادی نکته گفته که من زیاد خوشم نیمد از نکته هاش به نظرم برا تحلیلی کتاب ابیه کانون کافی باشع البته نشرالگو هم عالیه بهتر گاج هسش

کتاب کنکور

سلام :)

باز هم سوالات تکراری ;D کدوم کتاب؟؟ ;D ..... اما شما به کرم خودتون ببخشید . بگو خــــــــب

1-برای زیست پیش دانشگاهی کتاب خوب چیه؟؟ میگن خیلی سبز شبیه کنکور نیست؟؟ درسته ؟/ همچنین میگن گربه خوبه... کدوم گربه؟؟ جامع یا سال پیش فقط؟[nb] خلاصه بگم...بهترین کتاب برای زیست پیش با رسم شکل توضیح دهید :> [/nb]

2-این معلم ریاضی ما گیر داده آبی کانون بگیرید برا ریاضی [-( :-< آبی کانون خوبه؟؟ (نمیدونم چرا نسبت به کتب کانون اینجوری :-& میشم) میگن درسنامه نداره....با توجه به اینکه درسنامه های خیلی سبز هم سمبله..... یه کتاب که درسنامه های خوب داشته باشه برای ریاضی پیش معرفی کنید .......لفطن :-*

3-آرایه هامونو ندیدم من......خوبه؟؟ حجمش چجوریه؟؟ زیاد یا کم؟؟ به نظرتون الگو بهتره یا دریافت؟؟
4-به عنوان آخرین سوال فیزیک پیش گاج نقره ای بهتره یا نشر الگو؟؟ درسنامه توپ و تست خوب داشته باشه

پیشاپیش ممنون از این که وقت گذاشتید جواب دادید :-* :-*

Back
بالا