- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ساری
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- بابل
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : بحث در خصوص انتخاب کتاب کنکور
.
.

جفتشون کتابای خوبین میتونی موازی بزنی اما اگه میخوای اول یکی رو بزنی بعد اگه وقت داشتی یکی دیگه به نظرم الگوبه نقل از k93 :گسسته نشر الگو بهتره يا فار؟
با قرابت سبطي ديگه معاني اشعار كتاب درسي رو بي خيال بشيم!؟

؟؟؟
به نقل از sana.sh :بچه ها ادبيات موضوعي گاج چطوره همون نقره اي؟؟؟

چقدر پیچیده فکر میکنی؟! یه سری درس قبلا بودن که یه سری لغات داشتن ته کتاب؛ حالا اون درسا حذف شدن ولی لغات ته کتاب موندنبه نقل از k93 :كتاب املا هامون سبطي در بخش لغات اخر كتاب
عين مطلبش اينه:
4-معني واژه هايي كه در واژه نامه ي كتاب هاي ادبيات آمده اند اما مربوط به درس هاي حذف شده اند، به خاطر بسپاريد.
يعني چي؟!لغت مونده فقط درس حذف شده!؟يا نه اون لغت در درسي يه معني داشته در درس ديگري معني ديگر و بعد يكي از درسها
حذف شده!؟ معني همون لغت حذف نشده!؟![]()

آخه چرا درس حذف ميشه اون لغات ميمونه!البته در كتاب جديد نسبت به پارسال تغييراتي نداريم!پيارسال تغييرات زياد بود گويا پس اون لغات مونده؟به نقل از سَجاد :چقدر پیچیده فکر میکنی؟! یه سری درس قبلا بودن که یه سری لغات داشتن ته کتاب؛ حالا اون درسا حذف شدن ولی لغات ته کتاب موندن

ببین من خعلی سبز و دیدم گسستشو زیاد دوس نداشتم چون هر سوالی که حل میکنی مسئله رو دور سرش پیچونده و برا هرکدوم نکته گفته که من زیاد خوشم نمیاد برا تست گسسته ابی کانون خوبه چون تقریبن تریپه سوالای کنکور اخیر تو گسسته یه جور بوده اونو بزنی کافیه نخاسی گاجم خوبه البته من فار و ندیدم که بگم بهتر از گاج هس یا نعبه نقل از sibsorkh2008 :سلام
بچه ها برای گسسته آموزش فار رو گرفتم.برای تست آزمون فار رو بگیرم یا خیلی سبز؟
برای تحلیلی الگو( آموزش+تست ) خوبه؟یا تستش بهتره؟کلا نظرتون دیگه!!![]()