• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون‌های قلمچی و کنکوری‌های 93

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ehem_Ehem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آزمون‌های قلمچی و کنکوری‌های 93

سلام..یه سوال: میشه به رتبه های کانون اعتماد کرد؟ممکنه نزدیک ب کنکور باشه رتبه هاش یا نه؟برای اینکه رتبه زیر 1000بیاریم ترازمون توو کنکور و کانون چند باید باشه؟
و یه سوال دیگه توروخدا ج بدید! اخرین رتبه قبولی برای رشته علوم ازمایشگاهی منطقه دو چند هس؟

یه سوال داشتم!این زمان نقصانی که میگن دقیقا یعنی چی؟!؟! :-/
اونروز قلمچی جلسه گذشته بود پویا باستانی صحبت میکرد هی میگفت تکنیک زمان نقصانیو رعایت کنین.میشه یکی توضیح بده این تکنیک چجوریه؟ :-?? :-/ :-s

به نقل از شـــــــــــیرین :
ببین عربیو باید از الان خوند و تست زد چون یه ذره سخت تر از بقیه عمومیاس و تاثیرشم بیشتره کتاب گاج عالیه عربیش اونو بگیر درس نام هاشو بخون و 3 روز بعدش برو سراغ تست زنی همون مباحث هر شب براش وقت بزار روزی نیم ساعت و نکته های مهمو حتمن یاد داشت کن و سعی کن حین تست زدن راه های رد گزینه هم یاد بگیری

گاج سفید یا گاج طوسی؟

به نقل از gangsta :
گاج سفید یا گاج طوسی؟
عربی گاج سبزه ;D

به نقل از sanay :
یه سوال داشتم!این زمان نقصانی که میگن دقیقا یعنی چی؟!؟! :-/
اونروز قلمچی جلسه گذشته بود پویا باستانی صحبت میکرد هی میگفت تکنیک زمان نقصانیو رعایت کنین.میشه یکی توضیح بده این تکنیک چجوریه؟ :-?? :-/ :-s
ببين اگه دقت كرده باشي تو زرد هم نوشته
مثلا تو ادبيات سوالايي رو ك وقت گيره يا حالا به هر دليلي بايد روش فك كني و اون موقع حل نميكني رو زمانشو سيو ميكني و واسه بقيه عمومي هاتم همين كارو ميكني
مثلا عربي رو ب جاي اينكه تو ١٨ مين ج بدي تو يه رب ج ميدي و خلاصه از هر درست چن دقه ميگيري و در آخر وقت اضافه ايي رو ك آوردي ميري رو سوالاي وقت گير
اين تكنيكو انجام ميدن تا اول سوالايي ك ساده اس رو حل كني و وقت كم نياري و به خاطر يه سوال وقت گير دو سه تا سوال ساده رو از دست ندي! ;;)
فهميدي يا خيلي پيچوندمش؟؟ ;))

به ما گفتن 555 تومن کتابم حتما باید بگیری بدون کتاب ثبت نام نمیکنیم الان از شما 418 تومن گرفتن مگه این قیمتا نباید همه جا یکسان باشه؟! اختلاف قیمتم کم نیس نزدیک 150 تومنه چرا این جوریه؟! کسی نیس نظارت کنه که چرا قیمتا این جوریه؟

آقا من 35 صفحه که نمیتونم بخونم...
الان چنتا سوال دارم...
میشه فقط آزموناشو بدیم؟ نی پشتیبان و برنامه و این قرتی بازیارو نخوایم؟!
بعد کجا باید بریم ثبت نام؟!
بعد هزینش چقدره؟!
بعد میشه وسطاش ثبت نام کرد؟! ینی من الان برم ثبت نام کنم!؟
----
تو سایتشونم رفتم ولی سر در نیاوردم خیلی با اون سایت شلوغشون

;D
یکی منو متقاعد کنه برم قلمچی ;D
کلا میشه آزمون ندم؟ :-"
به نظرم همش الکیه و نفع برای کاظم قلمچی :-??

به نقل از سَجاد :
آقا من 35 صفحه که نمیتونم بخونم...
الان چنتا سوال دارم...
میشه فقط آزموناشو بدیم؟ نی پشتیبان و برنامه و این قرتی بازیارو نخوایم؟! نه متاسفانه همش با همه
بعد کجا باید بریم ثبت نام؟! برو تو سايت نمايندگيشو تو شهرتون پيدا كن بعد برو اونجا واسه ثبت نام
بعد هزینش چقدره؟! شهر به شهر فرق ميكنه نميدونم چرا :-/
بعد میشه وسطاش ثبت نام کرد؟! ینی من الان برم ثبت نام کنم!؟ آره هر وخ خواستي بري ميشه قبت نام كني همون تعداد آزمونيت ك مونده رو ازت پولشو ميگيرن
----
تو سایتشونم رفتم ولی سر در نیاوردم خیلی با اون سایت شلوغشون

به نقل از shzboy1393 :
;D
یکی منو متقاعد کنه برم قلمچی ;D
کلا میشه آزمون ندم؟ :-"
به نظرم همش الکیه و نفع برای کاظم قلمچی :-??
شما اگه بخواي بري قلمچي نيازي نداري كه كسي متقاعدت كنه :D
موافقم عمو كاظم خيلي پولكيه ولي برنامه ريزي درسيش (‌به جز تابستان ) خيلي خوبه. اگه تا الان ثبت نام نكردي خيلي هم چيز باارزشي رو از دست ندادي ولي سعي كن الان ثبت نام كني براي مهر به بعد. 12 مهر اولين آزمونه

Back
بالا