Zr74
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : خلاصه نويسي
اینم نمونش:
× یه چیز دیگه، من کلا برای درسایی مثل فیزیک و ریاضی و اینا خلاصه نمی نوشتم ولی فرمولایی که هر کار می کردم حفظ نمی شدم رو تو یه کاغذ گنده می نوشتم می زدم به دیوار اتاقم.
بعد هر روز صبح که چشم باز می کردم با چشم انداز زیبای فرمولا مواجه می شدم، دیگه بعد یه مدت قشنگ شکل فرمولا تو ذهنم می موند. 
تو زیست واقعا همه ی کتاب مهمه! برا همین خلاصه نویسی ای که بخواد همه نکات مهم رو داشته باشه از خود کتاب هم بیشتر میشه حجمش و فایده نداره. ولی یه کاری که خیلی مفیده برای زیست، جدا کردن قیدهاست. توی تست ها خیلی به این قیدهای بیشتر، کمتر، اغلب، برخی و... گیر میدن. کاری که من کردم این بود که هر فصلی رو که می خوندم، ته دفتر زیستم جملاتی که قید داشت رو می نوشتم. بعد هر وقت حوصله زیست خوندن نداشتم (مخصوصا بعد عید و اینا...)، می نشستم این قیدا رو مرور می کردم. خیلی کمک می کنه تو تست زدن.به نقل از ROzhiN :میشه یکی از دوستانی که تجربی بوده هم یه نمونه از خلاصه هاشو بذاره؟ از یکی از فصلای زیست سوم مثلا.
من نمیفهمم زیست چجوری باید خلاصه نوشت! خب همهی کتاب که مهمه![]()
اینم نمونش:

× یه چیز دیگه، من کلا برای درسایی مثل فیزیک و ریاضی و اینا خلاصه نمی نوشتم ولی فرمولایی که هر کار می کردم حفظ نمی شدم رو تو یه کاغذ گنده می نوشتم می زدم به دیوار اتاقم.
بعد هر روز صبح که چشم باز می کردم با چشم انداز زیبای فرمولا مواجه می شدم، دیگه بعد یه مدت قشنگ شکل فرمولا تو ذهنم می موند.