برنامه های تلویزیون - ماه رمضان 92

• شروع کننده موضوع

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک
اما سریال ها :

1-مجموعه تلویزیونی«مادرانه»۱۵ فروردین امسال در هتل بزرگ تهران به کارگردانی جواد افشار و تهیه کنندگی محمد رضا شفیعی کلید خورد.

tasvirnama_624775465.jpg

بازیگران سریال مادرانه: مهدی سلطانی، لعیا زنگنه، شقایق فراهانی، مهرداد ضیایی، عباس غزالی، هستی مهدوی فر و… ازجمله بازیگران این سریال هستند و انتخاب دیگر بازیگران ادامه دارد. فیلمنامه این سریال توسط سعید نعمت ا… نوشته شده و مضمونی اجتماعی دارد…

زمان پخش :
هر شب ساعت 21 از شبکه سه .

تکرار :
به طور خلاصه جمعه ها از ساعت 8 الی 13 از شبکه سه .

2-«خروس» روایتی از زندگی پدری است که دچار مشکل غیرمنتظره‌یی می‌شود، این مشکل خانواده را به تکاپو می‌اندازد و پسر خانواده با همفکری دوستانش تلاش می‌کند تا چاره‌ای برای رفع این مشکل بیاندیشند. در نقشه بچه‌ها مغز متفکر یک خروس است.

OnlineNewsImage_aspx.jpg

خروس هم با بازی جواد رضویان سریال شبکه دو سیماست که در 26 قسمت 30 دقیقه‌ای برای پخش در ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده است. این مجموعه تلویزیونی به تهیه‌کنندگی علیرضا ابراهیمی دلیجانی و کارگردانی سعید آقاخانی روی آنتن می‌رود.

زمان پخش:
هر شب ساعت22:30 از شبکه یک .

تکرار :
همان شب ساعت 23 از شبکه تماشا.

3-سریال «دودکش» که برای پخش از شبکه اول آماده می‌شود، درباره‌ی دو خانواده است که یک قالیشویی را اداره می‌کنند و زندگی ساده‌ای دارند اما هر بار ماجراها و مسایلی برای آنها اتفاق می افتد.

13612111021.jpg

بازیگران این سریال که به کارگردانی محمد حسین لطیفی برای شبکه یک ساخته می شود، هومن برق نورد درنقش فیروز، بهنام تشکر در نقش نصرت، امیرحسین رستمی در نقش بهروز، سیما تیراندازدر نقش عفت، نگار عابدی در نقش افروز، النازحبیبی در نقش عالیه، و محمدرضا شیرخانلو،یاس نوروزی، رونیکا محمدی، پوریا و پریا در نقش کودکان خردسال هستند.

زمان پخش :
ساعت 22:30 از شبکه یک .

تکرار :
همان شب ساعت 24 از شبکه تماشا.

4- مجموعه تلویزیونی «هشت بهشت» به تهیه کنندگی امیرحسین شریفی و کارگردانی سعید عالم زاده نیز از سوی شبکه شما جهت پخش در ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده است.
13910226000287_PhotoL.jpg

خط کلی داستان و پیام اصلی آن وحدت اقوام ایرانی در سراسر کشور است و در این مجموعه هنرپیشه های استان های مختلف نظیر هوشنگ حریرچیان، حسن جویره، پری کربلایی، زویا امامی، داریوش موفق، حسن اکلیلی، افشین سنگ چاپ، افسانه ناصری، آزاده رضایی، مانا بهرامی و... نقش آفرینی کرده اند.

زمان پخش :
ساعت 23 از شبکه شما .

تکرار :
روز بعد، ساعت 9 صبح و 15 بعد از ظهر.

5- سری جدید مجموعه «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» نیز هر روز از شبکه تهران پخش می‌شود.

poster_shayad.jpg

این سریال اپیزودیک در هر قسمت راوی یک ماجرا است و کارگردان‌های مختلفی کار ساخت آن را بر عهده داشته‌اند.

زمان پخش :
هر روز ساعت 19 از شبکه تهران.

تکرار :
روز بعد از آن، ساعت 23 از شبکه‌ی تهران .

khlv

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دستغیب
شهر
شیراز
پاسخ : برنامه های تلویزیون - ماه رمضان 92

به نظرم دودکش خوب هست.

s.sh.14

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان

به نظر میاد که سریال ها خوب باشن..چون کارگردانا که خوبن......
حالا تا ماه رمضون بشه ببینیم چی میشه.... :D :D

• شروع کننده موضوع

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

به گزارش فارس: برنامه «ماه عسل» با اجرای «احسان علیخانی» در ماه رمضان امسال نیز مهمان شبکه سه سیما خواهد بود.
برنامه «ماه عسل» امسال و در ماه رمضان سال ۹۲ نیز از شبکه سه سیما به روی آنتن خواهد رفت.

eua477ys2wgmeyfokdas.jpg

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

البتّه ما خوشحالیم از این بابت غزاله جان، امّا راجع به ماه‎عسل باید تو این تاپیک حرف زد. :D

• شروع کننده موضوع

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از ریـحـانـه :
البتّه ما خوشحالیم از این بابت غزاله جان، امّا راجع به ماه‎عسل باید تو این تاپیک حرف زد. :D
بله ؛ بسـیار هم خوب :D .

#pantea#

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan nahie 1

این فیلم مادرانه شبکه 3 چجوری میشه دختره یک هفته نرفته مدرسه اون وقت خونوادش خبر ندارن ؟ :-?ما که یه روز نریم مدرسه هنوز نذاشتن ساعت اول بگذره زنگ میزنن که چرا نیومده مدرسه دخترتون

Alone_but_happy

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي 1
شهر
اروميه
دانشگاه
تو فكرشم ...
رشته دانشگاه
بي سوادي محض !! ولی پزشکی هم

به نقل از ღ pantea ღ :
این فیلم مادرانه شبکه 3 چجوری میشه دختره یک هفته نرفته مدرسه اون وقت خونوادش خبر ندارن ؟ :-?ما که یه روز نریم مدرسه هنوز نذاشتن ساعت اول بگذره زنگ میزنن که چرا نیومده مدرسه دخترتون

نه خب خودشون که گفتن .. تلفنی نداشتن که خبر بدن ....

سریال مادرانه که موضوع جالبی رو در پیش گرفته ... امید وارم از وقت گذاشتن براش پشیمون نشم ...!

سریال دودکش هم توی این دو قسمت خوب پیش رفته ...

در کل با همه ی سختیاش ... لایکککک رسانه ی ملی !! :)

galexy-A.R

کهکشـــــــان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Bushehr
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

نمیدونم ولی این فیلمایی که دختره یواشکی از این کارامیکنه و میپیچونه و اینا برا مواد یا طرف یا ... عصبیم میکنه یه مقدار با خانواده نگاه کنم :-"
الان که دیگه دبیرستانی نیستم بهتره ولی بازم ...! :| حرصم میده
جدای از اینا هنوز جذب هیچ کدوم از سریالا نشدم . شبکه یک هم ندیدم هنوز.
اگر سریال خاصی بود که جالب باشه راجع بهش توضیح بدید

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

به نقل از Alone_but_happy :
نه خب خودشون که گفتن .. تلفنی نداشتن که خبر بدن ....
تلفن پدرش رو داشتن...
درکل یه کم ضد و نقیضه امکان نداره یه دختر از مدرسه اخراج بشه و یه هفته مدرسه نره پدر و مادرش رو با تلفن و این حرفا کچل نکنن و مطمئنا کسی که انقـــــــــــــــــــــــــــدر پولداره بچه اش رو مدرسه ی معمولی نمیزاره !

gaucho

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
دانشگاه
پلی تکنیک. (امیر کبیر)
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر
اینستاگرام

دودکش :

یه طنز فانتزی بسیار زیبا. طوری که بیننده اصن حس نمیکنه گذر فیلمو. زوج طلایی برق نورد و تشکر که برایه چندمین بار با هم افتادن خیلی خوب بازی میکنن. البته کارگردان کار انقد معروف هست که انتظار همیچن فیلمی هم باشه. قسمت چهارمش یه صحنه داشت که زن بهنام تشکر گریه میکردو میخندید واقعن عالی بود. خیلی خوب حسو منتقل میکنه.
یه سری مشکل تو صدا گذاری داره که اگه نبود خیلی بهتر بود.
در کل اگه میخواید یه سریال ببینید حتمن این سریالو پیشنهاد مینکم.
کاملن حس رو به آدم منتقل میکنه.
بعد اینکه احساس میکنم این فیلم مال عید بوده که الان دارن میدن :-? چون جمعه ها که نمیده یه هفتم که شب قدرو ایناست نمیده کلش میشه همون تعداد قسمت فیلمه عید :-"

خروس :

اینو نمیتونم درست نظر بدم :-" چون به طور بیسیکالی با جواد رضویانِ جدید مشکل دارم :-" و فقط تو رودربایستی اینکه کارگردانش سعید آقا خانیه دارم میبینم :-" فیلنامه ی جوهر پس داده ی قیدیمی که همه چیزو قاطی میکنن با هم و در قسمت آخر همه چی درست میشه و به خیر وخوشی تموم میشه. ولی خب سخیف نیست حداقل. جواد رضویان هم خیلی کنترل شده بازی میکنه که لوده نکنه فیلمو. خوبه در کل بیکارید ببینید اینم :-"

مادرانه :

فیلنامه ی خوب و به روزی داره ( به جز سوتی مرگباری که میگم حالا) و خب از اسم نویسنده همچین بعید هم نیست. مشکل روزه جامعه رو داره میگه در حقیقت . و سوتی ای ه داده اینه که دخدره یه هفته مدرسه نرفته خب!؟ مودیر مدرسه میگه زنگ زدم به باباش بر نداشته خب!؟ مدیر مدرسه سالها پیش با مردی به فامیلیه تمجید بوده خب!؟ این مدیره وقتی داشته زنگ میزده به پدره این دخدره یا اصن وقتی داشته بیرونش میکرده از مدرسه یا تو طول سال تحصیلی نفهمیده فامیلی این تمجیده!؟ که بعد بره اسمه پدرشو چک کنه که بفهمه همونه!؟ واقعن مضحک و مسخرست.
کارگردانی ضعیف. به معنای کلمه ضعیف. قسمت سومش بود فک کنم که تو پارک بودن. بازی ای که گرفته بود از بازی گرا در حد یه تله فیلمه سیمایه استانی که ساعت 4 بامداد پخش بشه هیشکی نبینه بود رسمن.
نمیدونم ولی فک کنم فیلمو خیلی خیلی دیر جمع کرده و هنوز باید مشغول بازی باشن.
حیف فیلنامه که سوخت.
صدا برداری ضعیف. صدا موزیک متن سه برابر صدا بازی گراست. صدا ساییدن کت به شلوار از صدا مهدی سلطانی بیشتره.
فیلم برداری نا جالب.
انتخاب لباس که هیچی. قسمت اول برداشتن یه کت شلوار خردلی تن آتیلا کردن که چیو بگن!؟ یا مثن یه پالتو نیم تنه دو دکمه جوونانه تن مهدی سلطانی کردن که بگن این پولداره مثن!؟ خیلی بد.
بعد اینکه دخدر دبیرستانیایی که ما دیدیم ابرو دارن اندازه دسته چنگال :-" حالا برمیدارن هیچی باش کنار میایم. رنگ هم میذارن بکنین ابرو در دبیرستان!؟ :-? جدای ابرو معتاد وبدنشو خوب نشون دادن.
ولی فیلنامه گیراست.

البته اینا خب خیلی زوده بخوام بهش نظر جامع بگم چون هنوز یک پنجم فیلما هم نگذشته.

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

این دودکش واقعا عالیه، یعنی تو همون تبلیغات‌شم وقتی دیدم این دوتا - بهنام‌تشکر و هومن‌برق‌نورد - هستن، گفتم که حتما باید ببینم اینو. /m\

به بالایی: برای ماه‌رمضون نبوده این سریال، ممکنه که برای عید بوده باشه؛
:-"

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

آقا یه انتقاد از مادرانه..البته دیدگاه منه..

من از فیلمایی که خود فیلم مجبور میکنه آدم رو که یک نوع خاص در مورد افراد قضاوت کنن بدم میاد..یعنی چی؟
یعنی مثلا فیلم میاد و به تو میگه که فلان آدم فرشته فیلمه و همه ویژگی های خوب رفتاری رو داره..
و فلان آدم دیو فیلمه و همه ویژگی های بد رفتاری رو داره..
میدونی..اسمشو میذارم دیو و فرشته ساختن..
حتی دوس ندارم در مورد یه کار خاص آدم رو مجبور به قضاوت کنه..الان مثلا کلا دوستی خیابونی رو برده زیر سوال..

قاعده تصادف رو نمیدونم کیا دیدن..ولی کاری میکنه که هر کس با توجه به عقایدش یه جور قضاوت کنه..هر کس حق رو تو فیلم به یه نقشی میده...

(پست ترکیبی مادرانه و قاعده تصادف)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

مادرانه :
موضوعشو دوست دارم , یسری نکته های خوبی داره , البته ضعف هاش یا زیاده روی هاش هم به کنار ولی در کل خوبه ...

به نقل از ღ pantea ღ :
به نقل از دخــتر خــورشیــد :
تلفن پدرش رو داشتن...
درکل یه کم ضد و نقیضه امکان نداره یه دختر از مدرسه اخراج بشه و یه هفته مدرسه نره پدر و مادرش رو با تلفن و این حرفا کچل نکنن و مطمئنا کسی که انقـــــــــــــــــــــــــــدر پولداره بچه اش رو مدرسه ی معمولی نمیزاره !
دوستان اگر فیلم رو درست نگاه کنید متوجه میشید دیالوگ های رد و بدل شد که جواب این سوالاتو رو میداد !
پدره شماره تماس گذشته بوده و اون خطی رو که به مدرسه داده بود رو قطع کرده بود و مدرسه زنگ میزد خاموش بوده ! دیگه مدرسه باید چیکار میکرده؟ تقصیر خود پدره س که شماره درست نداده !
کی گفته چون پولداره مدرسه معمولی نمیره؟! میشناسم کسایی رو که خدای پولن ولی بچه شون مردسه دولتیه !
البته اینجا چیزی در مورد نوع مدرسه نشون داده بود که شما اینو میگی؟!

به نقل از Mr.Mamareza :
حتی دوس ندارم در مورد یه کار خاص آدم رو مجبور به قضاوت کنه..الان مثلا کلا دوستی خیابونی رو برده زیر سوال..
قبول دارم یکم کلی صحبت کردن در موردش مشکل داره ولی دوستی ای که تو فیلم نشون داده مسلما مشکل داره , چرا ؟ چون کسی که میاد واسش مواد میخره آدم درستیه!؟
حالا دلیلش رو هم گفت ,چون نمیخواست خود دختره وارد خرید مواد شه , ولی خب در کل کارش درست نبود و میتونست از معتاد شدنش جلوگیری کنه ...

در ضمن عاشق اون تیکه تمجید که میگه " بگو خب " هستم 8->

دودکش :
اصلا یه وضعی باحاله !
موردی که منو جذب کرد این بود که همه بدبختیا رو خیلی جالب کنار هم چید !
اینکه پلمپ شه همزمان ماشین رو بگیرن و فرش ها توش باشه , بچه از اون ور بهونه بگیره اینو میخوام اونو میخوام و ...

خروس :
نظری ندارم , خیلی خوشم نیومد :-"

• لایک
امتیازات: Dawn

homa7

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان نیشابور
شهر
نیشابور
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

دودکش فیلمنامه جالبی داره...دیالوگاشونم خیلی قشنگه...بازیگراشم واقعا قشنگ و طبیعی بازی میکنن...یعنی ساخته شدن واسه طنز....
کلا یه جوری بازی میکنن که میری تو داستان...انگار واقعا داره اتفاق میفته تو واقعیت :لایک

مادرانه هم نسبتا خوبه ولی بازیشون اصلا قشنگ نیس...خیلی زیاده روی میکنن تو شخصیتا...
همون دیو و فرشته ساختنی که گفتین...ولی درکل آدم دوس داره دنبال کنه ببینه چی به چیه!

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

خروس که افتضاحه به نظر من خیلی سبک و بی هدفه.

دودکش خیلی قشنگه....واقعن جالبه.

مادرانه رو هم دوس دارم....کلن ازون اردلان تمجید خیلی خوشم اومده (; خیلی باحاله بنده خدا.

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از F@|-|!mEh :
قبول دارم یکم کلی صحبت کردن در موردش مشکل داره ولی دوستی ای که تو فیلم نشون داده مسلما مشکل داره , چرا ؟ چون کسی که میاد واسش مواد میخره آدم درستیه!؟
حالا دلیلش رو هم گفت ,چون نمیخواست خود دختره وارد خرید مواد شه , ولی خب در کل کارش درست نبود و میتونست از معتاد شدنش جلوگیری کنه ...

در ضمن عاشق اون تیکه تمجید که میگه " بگو خب " هستم 8->
خوب دیگه..دقیقا مشکل اینجاس که داره میگه دوستی خیابونی ینی پسر مواد فروشی که دخترارو معتاد میکنه..به مردم میگه دوستی خیابونی ینی این که من نشون میدم..

کسی هم حق قضاوت دیگه ای رو نداره

نارمیلا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مکطب فرزانگان
شهر
M2A

به نقل از Mr.Mamareza :
خوب دیگه..دقیقا مشکل اینجاس که داره میگه دوستی خیابونی ینی پسر مواد فروشی که دخترارو معتاد میکنه..به مردم میگه دوستی خیابونی ینی این که من نشون میدم..

در مورد این که داره ی قضاوتی رو به زور تو حلقت میکنه کاملا موافقم اما ...
به نظر من مشکل جامعه رو به خوبی به تصویر کشیده ... البته مشکل خیلی عمیق تر از این حرفاس

BRX

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
96

کلا فقط دودکش خوبه ;;)

مادرانه هم فقط برا تیتراژش میبینم

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از Mr.Mamareza :

ولی نمیگه همه دوستیا , هیچوقت همیچین چیزی نگفته , چیزی که شما برداشت میکنی دلیل نمیشه همه برداشت کنن یا منظور فیلم باشه !
مسلما نمیخواد همه دوستیای خیابونی رو نشون بد ,کما اینکه اکثرا چیزی بهتر از این هم نیست واقعا و ممکنه تو جنبه های دیگه داغووون باشه ( دوستی خیابونی رو میگم نه کلا دوستی رو ! )

بالا