• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد مدیریت در سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : پیشنهاد مدیریت در سمپادیا

به نقل از مــــــــــــــــــجــد :
به نام حق تعالی
لطفا تا ته بخونید
یه سوال میخواستم بپرسم آیا کسی که اینجا بیاد خودشو یا کس دیگه ای رو معرفی کنه و بیشترین لایک رو داشته باشه واقعا لایق مدیریت این سایت هست؟؟؟ :-??
از افرادی مثه ما که مثلا تیزهوشان این جامعه هستیم بعیده که با این روش مسخره بیایم مدیر همچین سایت مهمی در کشورو انتخاب کنیم.
این سایت که شونزده هزارو خورده ای کاربر داره باید اینقد ساده از انتخاب کادر مدیریتش گذشت؟؟؟؟
دوستان کسانی میتوانند مدیری خوب باشند که افکاری نو و خوب داشته باشند این سایت خیلی چیزا کم داره این سایت خیلی چیزا کم داره و بازم با افسوس این سایت خیلی چیزا کم داره!!!!!
از کسانی که واقعا افکاری برای رشد و پیشرفت سایت ندارن خواهش میکنم تمنا میکنم خودشونو کنار بکشن [-o< (خواهش میکنم به خدا دلم میسوزه که کسانی بیان مدیر بشن که باعث بشن سایت در جا بزن به خدا دلم میسوزه بچه ها سمپادیا باید بترکه باید توی سمپادیا غوغا باشه این سمپادیایی که ما الآن داریم سمپادیا نیست سمپادیای واقعی نیست)
آقایون و خانومای عزیز به نظرم این شیوه ی انتخاب مدیریت خیلی ضعیفه و واقعا به این صورت انتخاب نمودن مدیر در هر بخشی اشتباه محضه!!!!
از مدیران حال خواهش میکنم شیوه ای نوین رو به کار بگیرند تا مدیرانی با افکاری نوین رو انتخاب نمایند.
دوستان سمپادیایی نوین مدیرانی نوین خواهان است پس پیش به سوی پیشرفت و ترقی. (یــــــــــــــــــــــاعلـــــــی)

میدونی تو لیلی زن بود یا مرد ؟!!!! :-" :|

اون همه توضیحات دادم ، یه بار دیگه هم این حرف ها رو زدی که با لایک انتخاب نکنین و ... !! خب پسر خوب ، برو پستم رو بخون دیگه حداقل !! :-< ;D

این پیشنهاده منه /m\
مــــــــــــــــــــجــــد واقعا دلش میسوزه دیروز درباره ی سایت حرف میزد خیلی غصه میخورد که سمپادیا اینقدر سرده و اینا :(
اگه بشه خوب میشه...
دیگه خوددانید /m\

مگه ما نیمه فعال ها دل نداریم؟؟
منم دوست دارم کمک کنم
البته اگر به درد خوردم
:)

من مدیر داخلی میخوام بشم :)
مدیر اجرایی هم ک اصن حرفشو نزنم :-"
مدیر کل هم ک .... :))
پس همون مدیر داخلی لطفا

من با برنامه واسه مدیریت سمپادیا اعلام آمادگی میکنم
سعی میکنم با همکاری سایر بچه ها این سایت رو جهانی کنیم به طوری که آمار اعضای اون از فیسبوک هم بیشتر بشه ;D

پیش‌نویس: قطعاً هیچ‌کس -به‌جز ایشون- با هدف تاپیک که تقویّت کادره مشکلی نداره. مسئله سازوکار بود که معتقدم باید به افراد «پیشنهاد همکاری داده بشه» نه‌ این‌که منتظر بود که بیان و شخصاً درخواست بدند. به‌کار بردن لفظ توهین هم به همین منظور بوده، و به‌همین دلیله که تاپیک تبدیل به خاله‌بازی شده و البتّه بازدهی‌ش تابه‌الان خیــلی پایین بوده.

مدیریّت داخلی: فهـــیمه، پوریـــا .خ، کیارش، F@temeh، شقایـق، pegah.nodet، 4245، سحر، ویـدا، بیلی بچّه، لولیع² و امثالهم.

مدیریّت اجرایی: Kinder، ریـحـانـه، sk1v، نر‌‌‌‌‌گس²، بهراد، علی‌رضا .ح، Meli و امثالهم.

مدیریّت کل: مُحسن، TnT، پویا م، NEO

پاسخ‌گوییِ بنیاد کودک(درصورت نیاز):
mgh-nano، Kafsh Duzak.

گروه گرافیک(درصورت نیاز): بهراد، کیارش.

به‌نظرم از بهترین گزینه‌هایی که می‌تونه دست مدیران رو باز بذاره، استفاده از کنکوری‌های ۹۲ـه که وقت مناسبی رو دراختیار دارند. درمورد این لیست پیشنهادی هم این توضبح رو بدم که من حقیقتاً نمی‌دونم این افراد وقت یا تمایل همکاری دارند یا خیر. صرفاً براساس این‌که به‌نظرم می‌تونستند برای سمپادیا به‌شدّت مفید باشند اسامی‌شون رو درج کردم. تاپیک هم پا‌کسازی شد.

به نقل از Ham!D ShojaE :
پیش‌نویس: قطعاً هیچ‌کس -به‌جز ایشون- با هدف تاپیک که تقویّت کادره مشکلی نداره. مسئله سازوکار بود که معتقدم باید به افراد «پیشنهاد همکاری داده بشه» نه‌ این‌که منتظر بود که بیان و شخصاً درخواست بدند. به‌کار بردن لفظ توهین هم به همین منظور بوده، و به‌همین دلیله که تاپیک تبدیل به خاله‌بازی شده و البتّه بازدهی‌ش تابه‌الان خیــلی پایین بوده.

مدیریّت داخلی: فهـــیمه، پوریـــا .خ، کیارش، F@temeh، شقایـق، pegah.nodet، 4245، سحر، ویـدا، بیلی بچّه، لولیع² و امثالهم.

مدیریّت اجرایی: Kinder، ریـحـانـه، sk1v، نر‌‌‌‌‌گس²، بهراد، علی‌رضا .ح، Meli و امثالهم.

مدیریّت کل: مُحسن، TnT، پویا م، NEO

پاسخ‌گوییِ بنیاد کودک(درصورت نیاز):
mgh-nano، Kafsh Duzak.

گروه گرافیک(درصورت نیاز): بهراد، کیارش.

به‌نظرم از بهترین گزینه‌هایی که می‌تونه دست مدیران رو باز بذاره، استفاده از کنکوری‌های ۹۲ـه که وقت مناسبی رو دراختیار دارند. درمورد این لیست پیشنهادی هم این توضبح رو بدم که من حقیقتاً نمی‌دونم این افراد وقت یا تمایل همکاری دارند یا خیر. صرفاً براساس این‌که به‌نظرم می‌تونستند برای سمپادیا به‌شدّت مفید باشند اسامی‌شون رو درج کردم. تاپیک هم پا‌کسازی شد.

حمید لیستی که دادی خیلی لیست قشنگی و از فکر هم بدور نیست! ولی تو به بعضی چیز ها توجه نکردی! اکثر کسایی که تو گفتی زمانی مدیر بودن و یا بازنشست شدن و کاربرای قدیمی سایت هستن!

مساله مدیریت در راستای صحیح همیشه تجربه در کنار نیروی جدید بوده. به چند دلیل:

1- کسی باشه که تجربه داشته باشه و بتونه کار صحیح و نادرست رو تفکیک بده و نیروی جدید با اشتیاق اون رو دنبال کنه!
2- نیروی با تجربه آموزش صحیحی به نیروی جدید بده

اینا تداوم مدیریت یه سیستمه!
بزرگترین ایراد ایرانیا اینه هیچ موقع به این اصل ها توجه نکردن و همیشه تو فکر پاسکاری بودن! فرض کن شرکت x ، چند تا مدیر داره و بعد یه مدتی یک سری مدیر دیگه جایگزین میشه بعد مدتی مدیرای جدید میرن کنار و به جای نیروی جدید همون نیروی دروه ی قبلی میاد و این سیکل ادامه پیدا می کنه!
فرض کن خود تو ، برای چی مدیر شدی! ؟! خب چون فعالیت درست و صحیحی داشتی و با توجه به مهارت هات تو رو انتخاب کردن تو هم قبول کردی
ولی فرض کن به جای انتخاب مدیر جدید میومدن سری مدیر های قبلی رو انتخاب می کردن که از لحاظ سنی هم هنوز قابلیت داشتن ولی چرا نکردن چون در کنار نیروی با تجربه نیروی جدید جزو لازمات هستش!
اکثر کسایی که پیشنهاد دادی تجربه دارن ولی نیروی جوانی بینشون نیست!

تو به سیستم انتخابی این سری مشکل دادی در حالی که من میگم بهتر از سری قبله که سال پیش تو جریاناتی -خودت درگیر جریانی دیگر بودی- انتخاب چند نفر باعث دعوا هایی شد! یادمه فرشید چیز خوبی گفت! گفت اگه این انتخاب به 2 ماهه دیگه موکول میشد همین چندین و چند شست به پایین به بالا تغییر جهت میداد!

و این سیستم انتخابی تو غلط تر از اونه! اگه می خوای اینجوری فکر کنیم خیلی مدیرای قدیمی تر هست که که می تونن برگردن و من اسم نمی برم!
تو تمام سیستم های مدیریتی کلان(الزامی برای استفاده تو سایت نیست) برای هر مدیر با تجربه 3 یا 4 تا مدیر جدید که طی روندی ریزش می کنن و یه نفر میشه مدیر با تجربه ی آتی! این سیکل باید ادامه پیدا کنه!

با تشکر!!!

پ.ن: و برای اینکه میگی پیشنهاد همکار بشه درسته! و من نه تنها اطمینان بلکه میدونم این کار هم انجام میشه!

مـــــــــــــــتاسفـــــــــــــم که کـــــــــــــــــادر مدیـــــــــــــریت طاقـــــت انتــــــــقادات منو نــــــداشت مخصــــوصا شما آقا نیــــــــــــما کـــــار درستی نبود که پـــــــــــست منو حــــــــــذف کردیـــــــــــــــــد در حالی که بــــــــــسیاری از دوستان حرف منو تصدیق کــــــــرده بودند ایــــــــــــــن کار نشانی از ضعـــــــــــف مدیـــــــــــــریته و مــــــــــــــن متـــــــــــــــاسفم واقـــــــــــــعا :-<
اشتبـــــاه کردمــــ
میخواستم یه عذرخواهی کنم فقط به خاطر اینکه راهی که برای مدیر شدن در پیش گرفته بودم کاملا اشتباه بود درسته که مدیریت اشکال هایی داره اما من خیلی تند این ها رو بیان کردم و باعث آزار بعضی از افراد شدم که اکنون خودم از کارم ناراحتم
میخواستم خیلی با احترام بگم که من راهکار هایی برای پیشرفت و در واقع داغ و گرم شدن این شرایط حاکم دارم و اگه از من استفاده بشه در بخش کوچکی از مدیریت اجرایی تا بتونم این راهکار ها رو اجرایی کنم ممنون میشم
من یه عذر خواهی به آقا نیما بدهکارم به خاطر اینکه درموردشون زود قضاوت کردم متاسفم آقا نیما

نرگس اگه برگرده تو کادر مدیربت به نظرم خیلی خوبه.

× پ.ن: تاپیک مناظره ی انتخاباتی و نقد پیشنهادهای بقیه س این جا؟ :دی
به نقل از نــيما :
هر پستی که توش درخواستی مطرح نشده بود حذف شد و از این به بعد هم حدف خواهد شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا