- نام مرکز سمپاد
- شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : پیشنهاد مدیریت در سمپادیا
میدونی تو لیلی زن بود یا مرد ؟!!!!
اون همه توضیحات دادم ، یه بار دیگه هم این حرف ها رو زدی که با لایک انتخاب نکنین و ... !! خب پسر خوب ، برو پستم رو بخون دیگه حداقل !!
به نقل از مــــــــــــــــــجــد :به نام حق تعالی
لطفا تا ته بخونید
یه سوال میخواستم بپرسم آیا کسی که اینجا بیاد خودشو یا کس دیگه ای رو معرفی کنه و بیشترین لایک رو داشته باشه واقعا لایق مدیریت این سایت هست؟؟؟
از افرادی مثه ما که مثلا تیزهوشان این جامعه هستیم بعیده که با این روش مسخره بیایم مدیر همچین سایت مهمی در کشورو انتخاب کنیم.
این سایت که شونزده هزارو خورده ای کاربر داره باید اینقد ساده از انتخاب کادر مدیریتش گذشت؟؟؟؟
دوستان کسانی میتوانند مدیری خوب باشند که افکاری نو و خوب داشته باشند این سایت خیلی چیزا کم داره این سایت خیلی چیزا کم داره و بازم با افسوس این سایت خیلی چیزا کم داره!!!!!
از کسانی که واقعا افکاری برای رشد و پیشرفت سایت ندارن خواهش میکنم تمنا میکنم خودشونو کنار بکشن (خواهش میکنم به خدا دلم میسوزه که کسانی بیان مدیر بشن که باعث بشن سایت در جا بزن به خدا دلم میسوزه بچه ها سمپادیا باید بترکه باید توی سمپادیا غوغا باشه این سمپادیایی که ما الآن داریم سمپادیا نیست سمپادیای واقعی نیست)
آقایون و خانومای عزیز به نظرم این شیوه ی انتخاب مدیریت خیلی ضعیفه و واقعا به این صورت انتخاب نمودن مدیر در هر بخشی اشتباه محضه!!!!
از مدیران حال خواهش میکنم شیوه ای نوین رو به کار بگیرند تا مدیرانی با افکاری نوین رو انتخاب نمایند.
دوستان سمپادیایی نوین مدیرانی نوین خواهان است پس پیش به سوی پیشرفت و ترقی. (یــــــــــــــــــــــاعلـــــــی)
میدونی تو لیلی زن بود یا مرد ؟!!!!
اون همه توضیحات دادم ، یه بار دیگه هم این حرف ها رو زدی که با لایک انتخاب نکنین و ... !! خب پسر خوب ، برو پستم رو بخون دیگه حداقل !!