به نقل از alonetakstar :بچه ها میتونم بپرسم اینجا کسی هست که رشته ریاضی بخونه بعد کنککر تجربی بده چه جوریه؟؟؟؟
خب تصمیم که با خودتونه،ولی تاجایی که من میدونم ؛به نقل از ♥سارا♥ :من الان دوم رياضى هستم....نميدونم رشته ى رياضى رو درست انتخاب کردم يا نه....
چون دخترا خيلى شانس کمترى تو اين رشته دارن....
به نظر شما دير نشده؟ميتونم تغيير رشته بدم؟
خدايى کلاسمون خيلى بده...هرچى معلم خوب هست گذاشتن واسه تجربيامون...
حتى بهترين معلم رياضى هم واسه تجربيا گذاشتن....اصا چند وضعى
خودتونم میدونید که شدنیه !به نقل از meysamasadi :من یه سوال دارم اونم اینه که ایا امکانش هست که یه دانش اموز معمولی به یه دانش اموز زرنگ تبدیل بشه
به نقل از tannaz77 :من دانش آموز سال دومم.....این تابستون رو نمیدونم باید چند ساعت درس بخونم؟؟؟؟؟
رو چی وقت بیشتر بذارم؟؟؟.....یا سوم رو هم پیشخوانی کنم یا نه....البته مدرسه کلاس گذاشته ها...به نظرتون چه رفرنسایی بهتره؟؟؟؟؟
در واقع که بخودتون بستگی داره بعضی از این موضوعاتبه نقل از آلبرت :میشه لطفا یه اطلاعات کلی راجبه تابستون و نحوه ی خوندن بدید؟؟؟
در مورد خلاصه نویسی،یچیزی بگم ؛به نقل از n-kh :سلام... به نظرتون وقتی میخوان کتاب زیست 1 رو خلاصه کنم خلاصه ی کتاب و نکات تکمیلی که از جاهای دیگه هست رو یک جا بنویسم مال هر فصل رو یا جداش کنم؟
تو کلاس بصورت چرکنویس بنویس بیا خونه تمیز بنویس.به نقل از حــانــیــه :سلام دوستان :)
ی مشکل خخخخخخخخخخخخخ بزرگ دارم بچه ها...ی جور وسواس دارم نسبت ب دفتر و جزوه
نوشتنم.. [-( [-(.باید خ تمیز و مرتب باشه..خط خوردگی نداشته باشه..هیچ گونه اثر غلط گیر داخلش نباشه..
وگر ن نمیتونم درست جزورو بخونم..
خ نگرانم برای چندسال دیگم ..وقتی رفتم دانشگاه ..
استادای اونجا ک نمیمونن ک من تمیز بنویسم ..باید همش چرک نویس پاک نویس کنم اونوقت بیچاره میشم..همه وقتم برای جزوه نوشتن
میره...خ بخودم تلقین میکنم ک اینجوری نباشم ولی نمیشه.. >:p
حتی دوستامم برام تنبیه مثلا در نظر گرفتن ک اینطوری نباشم ولی اصلاااااااااااااااااا نمیشه.. [-(
خوش حال میشم کسی بتونه کمکم کنه
به نقل از tannaz77 :سلام....
من دانش آموز سال دومم.....این تابستون رو نمیدونم باید چند ساعت درس بخونم؟؟؟؟؟رو چی وقت بیشتر بذارم؟؟؟.....یا سوم رو هم پیشخوانی کنم یا نه....البته مدرسه کلاس گذاشته ها...به نظرتون چه رفرنسایی بهتره؟؟؟؟؟
به نقل از آلبرت :میشه لطفا یه اطلاعات کلی راجبه تابستون و نحوه ی خوندن بدید؟؟؟
به نقل از zenith :سلام....
من خیلی عجله دارم دوست جونا
کسی هست اینجا که معماری بخونه ؟؟؟؟
اگه هست لطفا پ خ بده.
کلی سوال دارم ازش.
منم دقیقا مثل شما بودمبه نقل از nils :سلام :/
کسی اینجا یه راهکار داره واسه کسی که خیلی کند درس میخونه این که میگم کند میخونم به یه کند خوان معمولی فک نکنین به یکی فک کنین که خیلی خیلی کند میخونه مثلا من 3 ساعت فیزیک میخونم بعد نگاه میکنم میبینم فقط 10 تا تمرین حل کردم ! یا 3 ساعت شیمی میخونم ولی نمیتونم یه فصل رو جمع کنم ! درباره زیست اصن هیچی نمیگم دیگه |||
سلام...به نقل از nils :سلام :/
کسی اینجا یه راهکار داره واسه کسی که خیلی کند درس میخونه این که میگم کند میخونم به یه کند خوان معمولی فک نکنین به یکی فک کنین که خیلی خیلی کند میخونه مثلا من 3 ساعت فیزیک میخونم بعد نگاه میکنم میبینم فقط 10 تا تمرین حل کردم ! یا 3 ساعت شیمی میخونم ولی نمیتونم یه فصل رو جمع کنم ! درباره زیست اصن هیچی نمیگم دیگه |||