سوالات و مشکلات تحصیلی

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
اگرکسی تجربه داره در مورد المپیاد ممنون می شوم بشنوم
من الان تابستان نهم به دهم هستم و کلاس های المپیاد از هفته بعد شروع میشه
خواستم بدونم از همون اول باید روزی 8 9 ساعت درس بخوانم ؟
خیلی جو استرس زایی هست چون مدرسه فیلتر های سختی دارد و از ده نفری که دهم ثبت نام می کنند برای یازدهم حدود دو سه نفر می مانند
کدوم المپیاد؟

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
می‌دونم یکم زوده ولی خب...
نظرتون در مورد خوندن و مرور کردن دهم در سال تحصیلی یازدهم چیه؟
کل تمرکزمون رو بزاریم روی یازدهم و یا یه برنامه ریزی هم برای درس های دهم داشته باشیم؟
و یه چیز دیگه
میشه لطفا منابع یازدهم (ریاضی) هم یه معرفی کنین
حسابان الگو خوبه به نظرم ، هندسه هم الگو یا نردبام ، فیزیک الگو خوبه ، شیمیم چون تو پایه ای مبتکران خوبه ، امار هم قطعا خوشخوان

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام

Hami J

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
مدال المپیاد
برنز نجوم
سلام! خوبی؟
ببین من مدرسه شما رو خیلی اطلاعی ندارم از اینکه چه کلاس هایی رو ممکنه براتون نزارن، ولی در حالت عادی هرچقدر بیشتر بخونی خوبه، تا جایی که فشار نیاری به خودت. نجوم یسری درساش واقعا تمرکز و ذهن تازه نفس می‌طلبن پس نباید خودت رو خسته کنی
باز من به غیر از کلاس های مدرسه که تا ساعت ۶ بعد از ظهر بود یکی دوساعت خونه میخوندم چون واقعا خسته بودم
خیلی به خودت بستگی داره، همه مدلش هست هم کم بخونن هم زیاد. باز اگر سوال دقیقتری داشتی بهم پیام بده تلگرام سعی میکنم در توانم کمک کنم :)
و نگران فیلتر و اینا هم نباش تو کار خودت رو در حد توان خودت بکن نتیجه اونچه که باید بشه میشه

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
سلام! خوبی؟
ببین من مدرسه شما رو خیلی اطلاعی ندارم از اینکه چه کلاس هایی رو ممکنه براتون نزارن، ولی در حالت عادی هرچقدر بیشتر بخونی خوبه، تا جایی که فشار نیاری به خودت. نجوم یسری درساش واقعا تمرکز و ذهن تازه نفس می‌طلبن پس نباید خودت رو خسته کنی
باز من به غیر از کلاس های مدرسه که تا ساعت ۶ بعد از ظهر بود یکی دوساعت خونه میخوندم چون واقعا خسته بودم
خیلی به خودت بستگی داره، همه مدلش هست هم کم بخونن هم زیاد. باز اگر سوال دقیقتری داشتی بهم پیام بده تلگرام سعی میکنم در توانم کمک کنم :)
و نگران فیلتر و اینا هم نباش تو کار خودت رو در حد توان خودت بکن نتیجه اونچه که باید بشه میشه
ستون یجوری گفتی به سایت دسترسی ندارم فکر کردم وسط بیابونی چیزی هستی یه ۴ ۵ روز دیگه میای 😂

-Lili-

سیسیِ ملی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1405
من چقدر سوال میپرسم ;))
میشه یه توضیحی در مورد کلاس های آنلاین و تقویتی بدین ؟
شرکت کردن در این کلاس ها خیلی واجبه ؟
نکاتی که میگن چیزیه که نه تو کتاب درسی و نه تو کتاب کمک درسی و اینا هم نیست ؟
هیچ نظری درمورد شرکت در این کلاس ها ندارم و نمی‌دونم چه کنم 👩🏻‍🦯

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
من چقدر سوال میپرسم ;))
رشته ات ریاضی بود درسته؟... حالا بچه ها ریاضی بهتر میتونن جواب‌ بدن ولی نظر من اینه امتحان کن یعنی یه بار یه مبحث رو تو بهترین حالتی که توی طول سال میتونی بخونی بخون بعدش برو کلاس اون دبیر رو نگاه کن ببین آیا واقعا چیزی داره که بهت اضافه کنه یا نه

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
من چقدر سوال میپرسم ;))
ریاضیات کلا خیلی کثیف کاری داره کنکور

فیزیک فرمول ها مسلط باشی حله

شیمیم کتاب کافیه به نظرم

-Lili-

سیسیِ ملی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1405
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام

-Lili-

سیسیِ ملی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1405
یک سوال(جدی حس میکنم سوال یجوریه ولی واقعا نمی‌دونم چه کنم)
بچه ها من یجورایی بخوام بگم برای فیزیک ۱ هیچ تستی نزدم، تشریحی هم خیلی نخوندم
یعنی تقریبا فیزیک ۱ صفرم
برای شیمی ۱ هم یجورایی شرایط مثل بالاست(البته بهتر از فیزیکه)
حالا
من تابستون گفتم این دوتا رو کم کم پاییز میخونم
ولی الان میبینم خیلی وقت نمیکنم(!)
یعنی حس میکنم اگه بخوام یازدهم بخونم اینقدر کار هست که اصلا وقت به ده نرسه
فلان منبع فلان جزوه فلان نکات...
بنظرتون. میتونم این شیمیو فیزیکو کلا بزارم برای تابستون بعدی؟ یا اون موقع باز باید بزنم تو سر خودم.؟
کلا پیشنهادی دارین این دوتا رو چکار کنم؟

*100RA*

از بچه های بیتوین تو واتر
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
یک سوال(جدی حس میکنم سوال یجوریه ولی واقعا نمی‌دونم چه کنم)
بچه ها من یجورایی بخوام بگم برای فیزیک ۱ هیچ تستی نزدم، تشریحی هم خیلی نخوندم
یعنی تقریبا فیزیک ۱ صفرم
برای شیمی ۱ هم یجورایی شرایط مثل بالاست(البته بهتر از فیزیکه)
حالا
من تابستون گفتم این دوتا رو کم کم پاییز میخونم
ولی الان میبینم خیلی وقت نمیکنم(!)
یعنی حس میکنم اگه بخوام یازدهم بخونم اینقدر کار هست که اصلا وقت به ده نرسه
فلان منبع فلان جزوه فلان نکات...
بنظرتون. میتونم این شیمیو فیزیکو کلا بزارم برای تابستون بعدی؟ یا اون موقع باز باید بزنم تو سر خودم.؟
کلا پیشنهادی دارین این دوتا رو چکار کنم؟
الان که با وجود مدرسه و تکالیف و ... نمیرسی دهم بخونی
بخوای هم نمیشه از مدرسه عقب میمونی
همون بهتر که بمونه برای سال بعد
کنکوری هم هستی دیگه مجبوری که بخونی چون تو آزمونا همزمان با دوازدهم دهم و یازدهم هم هست مطالبش

mahi88

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
هان؟
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
1406
سلام
دهم هستم. سال هفتم سمپاد پذیرش شدم . تجربی ام
معلد کل متوسطه اولم شد 19 و 95 اینو گفتم که مثلا بدونید تو چه سطح درسی هستم ( بیست خالص نیس معدلم😭😭😭)
خیلییییی استرس اینده دارم دارم درس میخونم ولی استرس اینده رو دارم فشار زیاد شده یهویی
از اول مهر باشگاهمو ( تکواندو کار میکردم) ول کردم ولی هنوز امید دارم که برم
استرس اینو دارم بعدا چی میشه ازمون نهایی ها ازمون ازمایشی ثبت نام کنم یا نه میتونم باشگاه برم یا نه
میشهههه لطفاااااااا کمکم کنید با این استرس کنار بیام و جواب سوالاتمو بدید؟
نمیدونم از کی بپرسم واقعا حس میکنم گم شدم بین همه چی
از زندگیم سر در نمیارم
از هیچی.

راستی یه چیز دیگه من نمیتونم تست بزنم یعنی وقت نیست و غیر وقت هنوز روی تسلط به کتاب موندم عادیه؟ یا من خیلی خنگممممممممم

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
Used to Bio
رشته دانشگاه
CS
سلام
معلد کل متوسطه اولم شد 19 و 95 اینو گفتم که مثلا بدونید تو چه سطح درسی هستم ( بیست خالص نیس معدلم😭😭😭)
خیلییییی استرس اینده دارم دارم درس میخونم ولی استرس اینده رو دارم فشار زیاد شده یهویی
استرس اینو دارم بعدا چی میشه ازمون نهایی ها ازمون ازمایشی ثبت نام کنم یا نه میتونم باشگاه برم یا نه
از زندگیم سر در نمیارم
از هیچی.

راستی یه چیز دیگه من نمیتونم تست بزنم یعنی وقت نیست و غیر وقت هنوز روی تسلط به کتاب موندم عادیه؟ یا من خیلی خنگممممممممم
سلام این حجم از استرس تو سال دهم و شاید هر مقطعی، یکم زیادیه به‌نظرم. و جا داره که به روانپزشک مراجعه کنی و حتی، تراپی بری. لطفاً جدی بگیر این قضیه رو. سلامت روانت از هر چیزی مهم‌تره.

• دابل‌لایک
امتیازات: f@him

Hyazinthe

امید، آخرین نفس های من برای سبز ماندن است…!
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Karaj
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
IUST
رشته دانشگاه
Applied mathematics
سلام
از زندگیم سر در نمیارم
از هیچی.

سلام
ببین بخاطر تغییر مقطع تحصیلی کاملا طبیعیه که ادم نگران بشه. ولی مهم اینه نزاریم کنترل زندگیتو بدست بگیره. سعی کن از یه بزرگتر مشورت بگیری. نیاز نیست لزوما دانش اموز یا فارغ التحصیل رشته مشابهت بوده باشه. فقط کسی که بتونی باهاش حرف بزنی
اینجوری فکر کن که الان دهمی. خب بیا یه تقسیم بندی تئوری انجام بدیم.
تو 11 شب میخوابی و 5 صبح بیدار میشی. هم کامل و به اندازه خوابیدی. هم صبح زودتر بیدار شدی. چند میری مدرسه؟ 6؟ 6:30؟ خب تو اینجا 1 و نیم ساعت زمان داری
7 تا 2 هم مدرسه ای. تا برسی میشه 3. اصلا از حدفاصل 2 تا 3 هم صرفنظر میکنیم میگیم خسته ای. تا 4 هم ناهار و استراحت.
تا 11 شب چقدر وقت داری؟
7 ساعت. 1 و نیم ساعتم صبح. میشه 8 ساعت و نیم. بدون احتساب یک ساعتی که تا خونه راه داری و زنگای تفریح و حتی مسیر رفتن تا مدرسه و درسایی که میشه تو مدرسه سرشون نرفت.
من نمیدونم رشته ات چیه ولی اگه ریاضی یا تجربی باشی میتونی یک ساعت برای هر درس وقت بزاری که میشه 4 تا تخصصی و 4 ساعت
4ونیم ساعت برات میمونه. بین هر دو درسم بخوای یه ربع استراحت کنی میشه. سه تا ربع ساعت. 3 ساعت و 45 دقیقه میمونه. تو این سه ساعت و 45 دقیقه میتونی باشگاه بری و یه خورده هم اضافه بیاری. و بازم تاکید میکنم ما پرتی های تایم رو در نظر نگرفتیم!
و راجع به تست هم باید بگم راه میفته دستت. تازه اولشه. کاری که میتونی انجام بدی اینه که کتاب تست رو بزاری جلوت و گزینه ها رو در نظر نگیری. سوال رو حل کن به شکل تشریحی و بعد بیا گزینه ها رو نگاه کن
دو حالت بیشتر نداره دیگه یا جوابت تو گزینه های هست یا نیست. دیگه بقیه اش میره تو تحلیل تست.
و چیزی که مهمه اینه که باید یک سوم تایم درسنامه بخونی و دو سومش رو تست بزنی. 20 مین درسنامه و 40 مین تست. ولی چون اولشه میتونی نصف نصف بخونی تا راه بیفتی
و در کل
کنکور مسیر طولانی و بالا پایین زیاد داره درسته. اما از کنکور برای خودت غول نساز. خود ازمون کنکور همون ازمون مدرسه اس تو یه فضای بزرگتر و تعداد ادم بیشتر. چیزی تغییر نکرده راجبه ازمون. شاید اگه همونو تو اتاقت بدی راحت تر باشه. چیزی که مهمه، تقسیم بندی درست و پیش روی درسته و اینکه نزاری نگرانی بهت غالب بشه
سال دهم فرصت برای ازمون و خطا تا چند ماه اول هست. مثلا تا اواسط اذر. تا اون موقع میتونی باشگاه بری و ببینی چقدر تو زمان بندی تاثیر داره ایا اذیت میکنه؟
ادم به ادم فرق داره. خود من موسیقی مو از دهم کنار گذاشتم ولی ورزش مو تا اسفند سال دوازدهم میرفتم و مشکلی نبود. باید امتحان کنی تا دستت بیاد چقد تایم نیاز داری. اینجوری نیست یکی بگه نه نرو یا بلعکس و تو بگی باشه

.A.

پرتلاش خسته نژاد
نام مرکز سمپاد
حلی X
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
مدال المپیاد
? Loding
سلام
دوستان کسی میتونه صرفا مفهوم ماتریس های یاکوبی و کاربردشون توی تعریف مشتق جزئی رو توضیح بده؟

بالا