برفــــ
-
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
نه بابا نمیخواد. منم تکپایه داشتم زیست رو.داداش یعنی الان من آی کیو یازدهم زیست دارم دوباره برم آی کیو جامع بخرم؟ :)
آره داره.
نه بابا نمیخواد. منم تکپایه داشتم زیست رو.داداش یعنی الان من آی کیو یازدهم زیست دارم دوباره برم آی کیو جامع بخرم؟ :)
آره داره.
خب همه کتابا قطعا ترکیبی که دارن _ یعنی تا اینجا خیلی دیدم که داشتن زدن مخصوص کنکور و ...ببین فرص کن میخوای یه گفتار رو کار کنی(گفتار میگن؟)
کتاب پایت راحت 2 3 برابر تست بیشتر داره وقت میکنی همشو بزنی؟
تازه کتاب پایت نمیدونه از ترکیب با 12 استفاده کنه ولی جامع میتونه
کتابای پایه ترکیبی با ۱۲ ندارن. مخصوصا تو زیست این خیلی به چشم میاد چون همه چیو به همه چی میشه ربط داد و زیست ۱۲ هم مطالبی که داره به شدت میشه ترکیبی ازش استفاده کرد. بهتره منبع تک پایه ات به عنوان منبع جانبی باشه یا تو تابستون کار کنی و علامت داراش واسه طول سال استفاده بشه ولی منبع اصلی اگه باشه فک نکنم بتونه نیازت رو کامل پوشش بده. بازم هرجور خودت صلاح میدونی.خب همه کتابا قطعا ترکیبی که دارن _ یعنی تا اینجا خیلی دیدم که داشتن زدن مخصوص کنکور و ...
ولی خب ، دقیق نمیدونم چه سطحی ممکنه منظورت باشه
و میتونم مضربی بزنم ، یا اون atp_vip سطح بالا تر هارو بزنم دیگه ، یا نشان دار قبلیام،بازم ممنون
والا برای کنکور ریاضی شبیه ترین گزینه 2 بودسلام بچهها!
من امسال میرم یازدهم و تا حالا آزمون (از این شبیهساز کنکوریها) ندادم، فعلا اولویت برام سطح سوال هست تا جامعهی آماری.
تجربیات گرانقدر خود را با ما به اشتراک بگذارید! D:
ادبیات درس یه هفته یه ماه نیستسلام
با توجه به اینکه ادبیات بیشترین ضریب رو تو امتحان نهایی داره بنظرتون چجوری میشه ادبیات رو قوی کرد؟
در طول سال کم کم هر درس رو خودت بخون از فرمول بیست نکاتی که فکر میکنی لازمه رو وارد کتاب کن(این خیلی راحته ولی اگه فکر میکنی شلوغ میشه میتونی برگه اضافه کنی به کتابت) چون فرمول بیست خیلی زیاده برای فرجه، بهتره از قبل نکات مهمش که فکر میکنی به دردت میخوره رو جدا کرده باشی. میتونی اون لیست کلمات آخر کتاب رو چند بار کامل بخونی در طول سال، تمام معنیها مهم هستند نه فقط یک معنی.سلام
با توجه به اینکه ادبیات بیشترین ضریب رو تو امتحان نهایی داره بنظرتون چجوری میشه ادبیات رو قوی کرد؟
ببین کاری که من کردم امسال این بود :سلام
در این مورد منم یه سوالی بپرسم ؟سلام بچهها!
من امسال میرم یازدهم و تا حالا آزمون (از این شبیهساز کنکوریها) ندادم، فعلا اولویت برام سطح سوال هست تا جامعهی آماری.
تجربیات گرانقدر خود را با ما به اشتراک بگذارید! D:
به نظر من که خودم این کارو کردم، آره اشکال دارهدر این مورد منم یه سوالی بپرسم ؟
بنظرتون اینکه یازدهم آزمون ندیم خیلی اشکال داره ؟
یعنی کلا اینا رو بزاریم برای دوازدهم و یازدهم کلا بیخیال قلمچی و ماز و.... بشیم
چون جدیدا هر کیو میبینم از کلاس nام داره آزمون میده
در این مورد نظری دارین ؟
پیشرفت تو آزمونا خیلی زمان بره و اگه از دوازدهم شروع کنی ممکنه واقعا هیچوقت به ته اون پیشرفتی که میتونی بکنی نرسی تا زمان کنکور.در این مورد منم یه سوالی بپرسم ؟
بنظرتون اینکه یازدهم آزمون ندیم خیلی اشکال داره ؟
یعنی کلا اینا رو بزاریم برای دوازدهم و یازدهم کلا بیخیال قلمچی و ماز و.... بشیم
چون جدیدا هر کیو میبینم از کلاس nام داره آزمون میده
در این مورد نظری دارین ؟
چه پایهای هستی؟ من خودم با آنلاین دادن همونطور که بچه ها گفتن اذیت بودم کلا تمرکزم روی مانیتور کم بود ولی اگه دهم یا یازدهمی از نظر شرایط حضور نگران نباش و اگه مثل من خیلی با مانیتور مشکل نداری یا حتی میتونی پرینت بگیری ماز رو برو زیرا که برای یادگیریت خیلی خوبهسلام دوباره.
دوستان من متوجه شدم که گویا ماز آزمون تستیش فقط آنلاین داره.
این آنلاین بودن، خیلی اذیت کننده، یا آسیب زا نخواهد بود؟(چون آدم در شرایط آزمون قرار نمیگیره)
حالا که یازدهمی به نظرم همون رو پرینت کن اگه میتونی و بزن و وقتی رفتی دوازدهم به نظر من بهتره یه آزمونی بدی که حضوری داشته باشه مثل قلمچی اگه شرایطش داری هم قلمچی هم ماز بدی هم خوب میشهسلام دوباره.
دوستان من متوجه شدم که گویا ماز آزمون تستیش فقط آنلاین داره.
این آنلاین بودن، خیلی اذیت کننده، یا آسیب زا نخواهد بود؟(چون آدم در شرایط آزمون قرار نمیگیره)
من باشم صد میرم ماز منتها حواست باشه آزمون های آزمایشی سخت کاری بهت نکنن نتونی سوالای آسون رو جواب بدی. حواست به هر دو حالت باشه.دوستان، منِ دهمی به نظرتون ماز برم یا قلمچی؟
نهم رو قلمچی بودم، ولی آزمونای ماز رو که نگاه میکردم واقعاً کیفیتش بالاتر بود. انگار که میخواست واقعاً یاد بگیری. ولی قلمچی از یه روشهایی توی پاسخنامه استفاده میکرد گویا قصدش عدم یادگیریه کلاً!
راجع به آنلاین بودن ایناشم مشکلی ندارم.
از لحاظ کیفیت سوالا کدوم بهتره؟ احتمالاً روش طرح سوال متوسطه ۱ و ۲ فرق کنه دیگه... .