سوالات و مشکلات تحصیلی

ببین فرص کن میخوای یه گفتار رو کار کنی(گفتار میگن؟)

کتاب پایت راحت 2 3 برابر تست بیشتر داره وقت میکنی همشو بزنی؟

تازه کتاب پایت نمیدونه از ترکیب با 12 استفاده کنه ولی جامع میتونه
خب همه کتابا قطعا ترکیبی که دارن _ یعنی تا اینجا خیلی دیدم که داشتن زدن مخصوص کنکور و ...
ولی خب ، دقیق نمیدونم چه سطحی ممکنه منظورت باشه
و میتونم مضربی بزنم ، یا اون atp_vip سطح بالا تر هارو بزنم دیگه ، یا نشان دار قبلیام،بازم ممنون

یه چیزی که بهش توجه کنین اینه که یه سری انتشارات تک پایه هاشونو جمع میکننن به یه اسم دیگه در قالب کتاب جامع میفروشن. حواستون باشه حتما. یعنی مثلا یادمه میکرو طلایی و ای کیو واسه یه درسی همینجوری بود. تک پایه های میکرو طلایی رو کرده بود جامع ای کیو و برعکس. پی دی اف کتاب ها رو قبل خرید چک کنید.

خب همه کتابا قطعا ترکیبی که دارن _ یعنی تا اینجا خیلی دیدم که داشتن زدن مخصوص کنکور و ...
ولی خب ، دقیق نمیدونم چه سطحی ممکنه منظورت باشه
و میتونم مضربی بزنم ، یا اون atp_vip سطح بالا تر هارو بزنم دیگه ، یا نشان دار قبلیام،بازم ممنون
کتابای پایه ترکیبی با ۱۲ ندارن. مخصوصا تو زیست این خیلی به چشم میاد چون همه چیو به همه چی میشه ربط داد و زیست ۱۲ هم مطالبی که داره به شدت میشه ترکیبی ازش استفاده کرد. بهتره منبع تک پایه ات به عنوان منبع جانبی باشه یا تو تابستون کار کنی و علامت داراش واسه طول سال استفاده بشه ولی منبع اصلی اگه باشه فک نکنم بتونه نیازت رو کامل پوشش بده. بازم هرجور خودت صلاح میدونی.

سلام بچه‌ها!
من امسال می‌رم یازدهم ‌و تا حالا آزمون (از این شبیه‌ساز کنکوری‌ها) ندادم، فعلا اولویت برام سطح سوال هست تا جامعه‌ی آماری.
تجربیات گران‌قدر خود را با ما به اشتراک بگذارید! D:

این تجربه شخصی منه و واقعا توضیح خیلی تخصصی نیست
من امسال هم ماز کار کردم هم کانون و من به شخصه فقط ماز رو تحلیل می کردم و حس می کردم کانون چیز زیادی بهم اضافه نمی کرد و همش سعی اش این بود مثلا برای زیست با چیزای جیب غریب در آوردن از شکلا سختش کنه و به نظرم الکی سخت بود اما ماز واقعا نکته های خوبی داشت که ارزش چند بار تحلیل کردن رو داره و مخصوصا پاسخامه های فوق العادش که واقعا جای یه درسنامه برای جمع بندی رو می گیره و به نظرم حتی اگر ثبت نام هم کردی از کانال های تلگرامی سوالاشو دربیار و حدقل یه بار هر کدومو بزن

سلام بچه‌ها!
من امسال می‌رم یازدهم ‌و تا حالا آزمون (از این شبیه‌ساز کنکوری‌ها) ندادم، فعلا اولویت برام سطح سوال هست تا جامعه‌ی آماری.
والا برای کنکور ریاضی شبیه ترین گزینه 2 بود

من 8 مرحله گزینه 2 دادم و متاسفانه درصدام تو گزینه 2 اخری و کنکور یکی شد

همینطور کنکور قبلی

قلمچی هم خوبه

ماز برای ما ریاضیا الکی سخت بود

سلام
با توجه به اینکه ادبیات بیشترین ضریب رو تو امتحان نهایی داره بنظرتون چجوری میشه ادبیات رو قوی کرد؟

سلام
با توجه به اینکه ادبیات بیشترین ضریب رو تو امتحان نهایی داره بنظرتون چجوری میشه ادبیات رو قوی کرد؟
ادبیات درس یه هفته یه ماه نیست

پیوسته خوندن و اینکه سعی کن ارایه های بیت هارو یدور توی بیت بنویسی حافظت موندگارتره

سلام
در طول سال کم کم هر درس رو خودت بخون از فرمول بیست نکاتی که فکر می‌کنی لازمه رو وارد کتاب کن(این خیلی راحته ولی اگه فکر می‌کنی شلوغ میشه می‌تونی برگه اضافه کنی به کتابت) چون فرمول بیست خیلی زیاده برای فرجه، بهتره از قبل نکات مهمش که فکر می‌کنی به دردت می‌خوره رو جدا کرده باشی. می‌تونی اون لیست کلمات آخر کتاب رو چند بار کامل بخونی در طول سال، تمام معنی‌ها مهم هستند نه فقط یک معنی.
تعیین نقش و آرایه‌ها و انواع فعل و ساختار جمله و خیلی چیزهای دیگه تو ادبیات مربوط به پایه‌ست. اگه هر کدوم از اینا ضعیفه در طول سال شناسایی کن و روشن کار کن.
می‌تونی فیلم ببینی من امتحان نکردم ولی برای بعضی‌ها خوب جواب میده.
هر بیتی که می‌خونی آرایه‌ها و نقش‌هاش رو در بیار و سعی کن با توجه به مفهومش ابیات مشابه از نظر معنایی رو تو کتاب پیدا کنی و تو ذهنت بین اینا ارتباط برقرار کنی.
بعضی موسسات هم امتحان تشریحی برگزار می‌کنند در طول سال، می‌تونی به طور منظم جواب بدی بهشون و تمرین کنی.
یه نمونه خوب برای تمرین هم امتحانات نوبت اول مدرسه‌ست. البته اگه مدرسه‌ و دبیرتون حواسش باشه.
نمونه سوال زیاد کار کن برای دی‌ماه، اونجا یسری از نقطه ضعف‌ها مشخص میشه.

سلام
ببین کاری که من کردم امسال این بود :

معلم ادبیات امسال یه معلم مضخرف با امتحانای سخت دراومد که مثلا نمره تاپ کلاسش ۱۷.۵ بود ، تا من گل کاشتم یه ماه :۱۴.۷۵!
منم به رگ غیرتم برخورد رفتم پرسوال رو خریدم و ازون روز درسارو برای هر امتحان مدرسه کامللل ازونجا میزدم و درس های قبل ترم جدا کار میکردم ، این بهم اخر سال یه کتاب خوشگل دو بار زده شده با نکات حاشیه نویسی شده و سوالات نشان دار بهم داد که هم سطحم بالارفته بود ، هم قبل امتحان ادبیات نهایی دوباره زدمش ، بنظرم فقط با کار و تمرین و سوال زیاده، مثل بعضی درسا قرار نیست یه لامپ یدفعه تو ذهنت روشن شه .

سلام بچه‌ها!
در این مورد منم یه سوالی بپرسم ؟
بنظرتون اینکه یازدهم آزمون ندیم خیلی اشکال داره ؟
یعنی کلا اینا رو بزاریم برای دوازدهم و یازدهم کلا بیخیال قلم‌چی و ماز و.... بشیم
چون جدیدا هر کیو میبینم از کلاس nام داره آزمون میده
در این مورد نظری دارین ؟

یعنی کلا اینا رو بزاریم برای دوازدهم و یازدهم کلا بیخیال قلم‌چی و ماز و.... بشیم
در این مورد نظری دارین ؟
به نظر من که خودم این کارو کردم، آره اشکال داره
آزمون دادن صرفا سنجیدن درسی که خوندی نیست، باید نکته تستی یاد بگیری، مدیریت زمان یاد بگیری، قلق های آزمون دادن دستت بیاد، ببینی با کدوم روش مدیریت آزمون سازگارتری (مثلا یکی ممکنه برای دفترچه دوم بعد دو سه تا فیزیک دو سه تا شیمی بزنه بهتر بده، یکی دیگه اول کل فیزیک رو تموم کنه بعد کل شیمی و اینا)
من که به نظر خودم نتونستم همه این کارارو با هم توی یه سال انجام بدم، یعنی الان از نتیجه م راضیم اما اگه به نظرم کنکوری خوندن و آزمون دادن رو از یازدهم شروع میکردم نتیجه م خیلی بهتر، شاید در حد دورقمی میشد
ولی باز هم به خودت بستگی داره اگه به نظرت توانایی اینو داری که از پس همه اینها تو یه سال بر بیای که خب یه سال آزمون دادن برات کافیه

در این مورد نظری دارین ؟
پیشرفت تو آزمونا خیلی زمان بره و اگه از دوازدهم شروع کنی ممکنه واقعا هیچوقت به ته اون پیشرفتی که میتونی بکنی نرسی تا زمان کنکور.
همش هم مهارت استرس نگرفتن و سرعت حل بالا و درست مطالعه کردن نیست و خیلی مهارتای دیگه هست که باید توشون بهتر بشی پس هرچی میتونی زود شروع کن به یه آزمون جدی.
من و دوستام با هم یازدهم شروع کردیم ولی تا همون اواخر اونی که از دهم شروع کرده بود ترازاش از هممون بالاتر بود

سلام دوباره.
دوستان من متوجه شدم که گویا ماز آزمون تستیش فقط آنلاین داره.
این آنلاین بودن، خیلی اذیت کننده، یا آسیب زا نخواهد بود؟(چون آدم در شرایط آزمون قرار نمی‌گیره) :-/

سلام دوباره.
این آنلاین بودن، خیلی اذیت کننده، یا آسیب زا نخواهد بود؟(چون آدم در شرایط آزمون قرار نمی‌گیره) :-/
چه پایه‌ای هستی؟ من خودم با آنلاین دادن همونطور که بچه ها گفتن اذیت بودم کلا تمرکزم روی مانیتور کم بود ولی اگه دهم یا یازدهمی از نظر شرایط حضور نگران نباش و اگه مثل من خیلی با مانیتور مشکل نداری یا حتی میتونی پرینت بگیری ماز رو برو زیرا که برای یادگیریت خیلی خوبه

سلام دوباره.
حالا که یازدهمی به نظرم همون رو پرینت کن اگه میتونی و بزن و وقتی رفتی دوازدهم به نظر من بهتره یه آزمونی بدی که حضوری داشته باشه مثل قلمچی اگه شرایطش داری هم قلمچی هم ماز بدی هم خوب میشه

دوستان، منِ دهمی به نظرتون ماز برم یا قلمچی؟
نهم رو قلمچی بودم، ولی آزمونای ماز رو که نگاه می‌کردم واقعاً کیفیتش بالاتر بود. انگار که می‌خواست واقعاً یاد بگیری. ولی قلمچی از یه روش‌هایی توی پاسخنامه استفاده می‌کرد گویا قصدش عدم یادگیریه کلاً!
راجع به آنلاین بودن ایناشم مشکلی ندارم.
از لحاظ کیفیت سوالا کدوم بهتره؟ احتمالاً روش طرح سوال متوسطه ۱ و ۲ فرق کنه دیگه... .

دوستان، منِ دهمی به نظرتون ماز برم یا قلمچی؟
نهم رو قلمچی بودم، ولی آزمونای ماز رو که نگاه می‌کردم واقعاً کیفیتش بالاتر بود. انگار که می‌خواست واقعاً یاد بگیری. ولی قلمچی از یه روش‌هایی توی پاسخنامه استفاده می‌کرد گویا قصدش عدم یادگیریه کلاً!
راجع به آنلاین بودن ایناشم مشکلی ندارم.
از لحاظ کیفیت سوالا کدوم بهتره؟ احتمالاً روش طرح سوال متوسطه ۱ و ۲ فرق کنه دیگه... .
من باشم صد میرم ماز منتها حواست باشه آزمون های آزمایشی سخت کاری بهت نکنن نتونی سوالای آسون رو جواب بدی. حواست به هر دو حالت باشه.

خب قلمچی امروز هندسه و فیزیکش رو تحلیل کردم

آسونای فیزیک :
۷۱ - ۸۰ - ۸۱ - ۸۲ -۸۳ - ۹۲ - ۹۸
متوسطاش :
۷۲ - ۷۳ - ۷۴ - ۷۵ - ۷۶ - ۷۷ - ۷۸ - ۷۹ - ۸۴ - ۸۵ - ۸۶ - ۸۷ - ۸۸ - ۸۹ - ۹۰ -۹۱ - ۹۳ - ۹۴ - ۹۶ -۹۹ - ۱۰۰
سختاش(طولانی بودن بیشتر)
۸۸ - ۹۵ - ۹۷

سوال 73 فقط حواستون میبود مولد وسط کار جدا شده از باتری
هندسه هم :
اسون :
۴۲ - ۴۵ - ۵۲ - ۵۶
متوسط :
۴۱- ۴۳- ۴۴- ۴۶- ۴۸- ۵۰- ۵۱- ۵۲- ۵۳- ۵۵- ۵۷- ۵۸- ۵۹- ۶۰- ۶۲- ۶۴- ۶۵- ۶۶ -۶۹- ۷۰
سخت ها
۴۷- ۴۹- ۵۴ -۶۱- ۶۳- ۶۷- ۶۸

نکات تستی آزمون :
در سوال ۴۱ با دانستن قضیه مماس های رسم شده از یک نقطه با سادگی به جواب درست میرسیم.
در سوال ۴۳ با دانستن اعداد فیثاغورثی معروف به جواب درست میرسیم بهتر از اعداد فیثاغورتی را حفظ باشید!
در سوال ۴۸ قضیه هرون راه حل بهتری از راه های دیگر است
در سوال ۴۹ قضیه استوارت را شاهد هستیم که کمی طولانی است
در سوال ۵۴ شاهد استفاده از چندین تالس هستیم
سوال ۵۶ نیازمند مرور فرمول های مساحت شبکه نقطه ای هست
در سوال ۶۰ حجم دیگ خواسته نشده اما فرمول اختصاصی محاسبه آن کارآمد در دیگر تیپ سوالات است!

Back
بالا