سوالات و مشکلات تحصیلی

arina._.sorayyaei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
برای بهبود قرابت معنایی ایده ای ندارید؟
اولا همه متن ها و شعر های کتاب درسی رو باید بخونی و مفهومشون رو در بیاری این برای آمادگی ذهنیت خیلی مهمه
دوما درست خوندن شعر و متن هر چی از اهمیتش بگم کم گفتم درست خوندن یه بخش خیلی مهمی برای فهم هست میشه گفت اولین قدم برای درک هست
سوما تجسم کن و قشنگ به خودت توضیح بده خودتو جای شاعر و نویسنده بذار ببین تو اون حال چی تو ذهنش بوده و حرف دلش چی بوده
چهارمین مورد خیلی سوال دربارش کار کن شبی دو تا هم شده اوکیه این به مرور خیلی تو چرخه قرارت میده

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
قسمت نشد شرکت کنم :(
سلام من یه مشکل جدی دارم و به خاطرش چند روزه اصلا حالم خوب نیست :'(
من امسال نهم به دهم قبول شدم و حس کردم دیگه تمومه و ترکوندم و میتونم استراحت کنم!
ولی امسال با تأثیر معدل همه چیز خراب شد و الان نمیدونم باید چیکار کنم
اصلا انتظار این حجم زیاد از درس رو نداشتم!! یعنی باورم نمیشد انقدر دبیرستان سخت باشه
اولشم خب تا الان شل گرفته بودم و اصلا حتی نميدونستم باید چیکار کنم
ولی چند وقت دیگه امتحانات شروع میشه و من تقریبا خوب نیستم :((
خب مفاهیم رو تقریبا میشه گفت بد نیستم اما نمیدونم باید تو این مدت چیکار کنم نمرم خوب بشه خیلی عصبیم همیشه استرس دارم
مخصوصا برای نوبت اول و نهاییا!
و وقتیم میخوام برای تخصصیا سوال حل کنم (مخصوصا ریاضی) مفهوم رو بلدم اما نمیتونم حل کنم!!
میشه کمکم کنید لطفا؟ اصلا خوب نیست که دهم نهاییه :((((

*100RA*

از بچه های بیتوین تو واتر
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
من چطور عربی بخونم ؟ از کجا بخونم؟

سلام من یه مشکل جدی دارم و به خاطرش چند روزه اصلا حالم خوب نیست :'(
من امسال نهم به دهم قبول شدم و حس کردم دیگه تمومه و ترکوندم و میتونم استراحت کنم!
ولی امسال با تأثیر معدل همه چیز خراب شد و الان نمیدونم باید چیکار کنم
اصلا انتظار این حجم زیاد از درس رو نداشتم!! یعنی باورم نمیشد انقدر دبیرستان سخت باشه
اولشم خب تا الان شل گرفته بودم و اصلا حتی نميدونستم باید چیکار کنم
ولی چند وقت دیگه امتحانات شروع میشه و من تقریبا خوب نیستم :((
خب مفاهیم رو تقریبا میشه گفت بد نیستم اما نمیدونم باید تو این مدت چیکار کنم نمرم خوب بشه خیلی عصبیم همیشه استرس دارم
مخصوصا برای نوبت اول و نهاییا!
و وقتیم میخوام برای تخصصیا سوال حل کنم (مخصوصا ریاضی) مفهوم رو بلدم اما نمیتونم حل کنم!!
میشه کمکم کنید لطفا؟ اصلا خوب نیست که دهم نهاییه :((((
سلام
اولا ترم اول نهایی نیست و تاثیری در کنکور شما نخواهد داشت
ترم دوم هم که نهاییه به مراتب خیلی خیلی راحت تر از امتحانیه خود معلم میگیره
چرا راحته؟ چون همون ورقه ای که به شما میدن عین همونو به بچه سیستان بلوچستانی که تو یه روستای دور افتادس هم میدن که بنویسه
نهایتا دوتا سوال سخت میدن تا فرق درسخون ها و اونیکی ها معلوم بشه
در مورد ریاضی من خودمم این مشکلو داشتم و واقعا نتونستم به خوبی از پسش بر بیام ، البته چون روش وقت نذاشتم قطعا اگه حداقل روزی نیم ساعت میخوندمش به اون روز نمی‌افتادم

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
سلام ممنونم از راهنماییتون

شاید بابت بی تجربگیم باشه چون سال اولیه که وارد سمپاد شدم ولی بهم گفتن معدل نوبت اول و دوم اگه زیر 18 باشه باید از سمپاد بریم و من واقعا اینو نمیخوام

پس این همه میگن امتحان نهایی سخت و... حاشیست؟

و خب اگه من از الان شروع کنم ته توانم و بذارم (دیگه بیشتر از 5_6 ساعت نمیتونم)بسه؟یعنی ریاضیم درست میشه؟

در خصوص عربی که گفتید. خب عربی شما سخت تره خصوصا اگه رشتتون انسانی باشه ولی خب شاید بتونم تجربه های خودمو بگم

من از عربی متنفر بودم و هستم ولی نمره هام خیلی خوب میشه

سال هفتم و نصف هشتم آنلاین بود پس کلا پایه رو بلد نبودم. و فهمیدم ایرادم ایراد پایست. معمولا همه پایه که راهنماییه رو مشکل دارن و همین باعث میشه دبیرستانم با عربی مشکل داشته باشن

تو عربی معلم خیلی تاثیر داشت مثلا من معلم عربیم وحشتناک بود ( اخلاقی) و من کامل از عربی فاصله گرفتم مثلا 10 میشدم خوشحال بودم که نیفتادم😁

اما نهم شروع کردم جمع کردن 2 پایه قبلی و خوندن نهم.

عربی رو سه قسمت کردم ( لغت. قواعد. ایه و متن)

کلمات واقعا روزی یک ربع کافی بود ( تازه من از اردیبهشت شروع کردم این 3 تا رو جمع کردم برای آزمون!) الان تمام کلمات راهنمایی رو حفظم چون مدام یک ربع تو برنامم بود. شما اگه کلمات رو بلد باشید خیلی از تست ها رو میتونید حل کنید حتی قواعد (!)

قواعد هم از سایت آلا میدیدم هنوزم با آلا پیش میرم چون با تدریسش خیلی ارتباط گرفتم ( اسم استادش یادم نمیاد براتون مینویسم) به نظرم تو قواعد آموزش خیلی خیلی مهم تر از تکراره چون اگه آموزش بد باشه هیچوقت با درسِ نچسب عربی ارتباط نمیگیریم :]

ایه ها هم باز به معنی مربوط میشه ولی خیلی نمره بیاره 😁

شاه کلید عربی که معلمم یادم داد اینه که نیاز به حل تست های خیلی زیاد داره. درسته که عمومیه ولی واقعا سوال حل کردن زیاده که تسلط میاره. حتی توی بعضی از تستا شما میتونید راحت تر قواعد و معنی ها رو یاد بگیرید ( امتحان کنید معجزشو می‌بینید 😁)

سلام
اولا ترم اول نهایی نیست و تاثیری در کنکور شما نخواهد داشت
ترم دوم هم که نهاییه به مراتب خیلی خیلی راحت تر از امتحانیه خود معلم میگیره
چرا راحته؟ چون همون ورقه ای که به شما میدن عین همونو به بچه سیستان بلوچستانی که تو یه روستای دور افتادس هم میدن که بنویسه
نهایتا دوتا سوال سخت میدن تا فرق درسخون ها و اونیکی ها معلوم بشه
در مورد ریاضی من خودمم این مشکلو داشتم و واقعا نتونستم به خوبی از پسش بر بیام ، البته چون روش وقت نذاشتم قطعا اگه حداقل روزی نیم ساعت میخوندمش به اون روز نمی‌افتادم

امیدوارم مفید بوده باشه و موفق باشید =>

*100RA*

کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404

شاید بابت بی تجربگیم باشه چون سال اولیه که وارد سمپاد شدم ولی بهم گفتن معدل نوبت اول و دوم اگه زیر 18 باشه باید از سمپاد بریم و من واقعا اینو نمیخوام

و خب اگه من از الان شروع کنم ته توانم و بذارم (دیگه بیشتر از 5_6 ساعت نمیتونم)بسه؟یعنی ریاضیم درست میشه؟

در خصوص عربی که گفتید. خب عربی شما سخت تره خصوصا اگه رشتتون انسانی باشه ولی خب شاید بتونم تجربه های خودمو بگم

سال هفتم و نصف هشتم آنلاین بود پس کلا پایه رو بلد نبودم. و فهمیدم ایرادم ایراد پایست. معمولا همه پایه که راهنماییه رو مشکل دارن و همین باعث میشه دبیرستانم با عربی مشکل داشته باشن

تو عربی معلم خیلی تاثیر داشت مثلا من معلم عربیم وحشتناک بود ( اخلاقی) و من کامل از عربی فاصله گرفتم مثلا 10 میشدم خوشحال بودم که نیفتادم😁

کلمات واقعا روزی یک ربع کافی بود ( تازه من از اردیبهشت شروع کردم این 3 تا رو جمع کردم برای آزمون!) الان تمام کلمات راهنمایی رو حفظم چون مدام یک ربع تو برنامم بود. شما اگه کلمات رو بلد باشید خیلی از تست ها رو میتونید حل کنید حتی قواعد (!)

قواعد هم از سایت آلا میدیدم هنوزم با آلا پیش میرم چون با تدریسش خیلی ارتباط گرفتم ( اسم استادش یادم نمیاد براتون مینویسم) به نظرم تو قواعد آموزش خیلی خیلی مهم تر از تکراره چون اگه آموزش بد باشه هیچوقت با درسِ نچسب عربی ارتباط نمیگیریم :]

شاه کلید عربی که معلمم یادم داد اینه که نیاز به حل تست های خیلی زیاد داره. درسته که عمومیه ولی واقعا سوال حل کردن زیاده که تسلط میاره. حتی توی بعضی از تستا شما میتونید راحت تر قواعد و معنی ها رو یاد بگیرید ( امتحان کنید معجزشو می‌بینید 😁)

کی گفته معدل زیر ۱۸ اخراجه؟ زیر ۱۵ اخراجه نه ۱۸

Retr026

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
تلگرام

هنوز دهمی :) و خب آره 6 7 ساعت تایم خوبیه با وجود مدرسه
و اینکه نهایی از 20 نمره اش 10 نمره اش ساده اس 5 نمره اش نیمه چالشیه 3 نمره اش چالشیه 2 نمره اش هم سخت ترین سوالات ممکنن که نزاری 20 بگیری . عین کنکور که هیچکی درصد 100 نمیزنه. اینطور قراره باشه

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
هنوز دهمی :) و خب آره 6 7 ساعت تایم خوبیه با وجود مدرسه
و اینکه نهایی از 20 نمره اش 10 نمره اش ساده اس 5 نمره اش نیمه چالشیه 3 نمره اش چالشیه 2 نمره اش هم سخت ترین سوالات ممکنن که نزاری 20 بگیری . عین کنکور که هیچکی درصد 100 نمیزنه. اینطور قراره باشه
واقعا خودم از غصه دارم دق میکنم نهایی چی بود :'(

دلم میخواست تا اخر یازدهم عشق و حال کنم و فقط یجوری بخونم که مشکل پایه نباشه و دوازدهم دیگه همه توانمو بذارم ولی زندگی با من یار نبود : ))

فکر کنم دوازدهم جنازه بشم😂

اینجوری امیداوری میدین خیلی خوشحال میشمم. خب حداقلش اینه که شاید برای نمره نوبت اولم یکم دیر شده ولی برای نهايي میتونم تلاش کنم و امیدوار باشم؛]

Retr026

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
تلگرام
واقعا خودم از غصه دارم دق میکنم نهایی چی بود :'(

دلم میخواست تا اخر یازدهم عشق و حال کنم و فقط یجوری بخونم که مشکل پایه نباشه و دوازدهم دیگه همه توانمو بذارم ولی زندگی با من یار نبود : ))

فکر کنم دوازدهم جنازه بشم😂

اینجوری امیداوری میدین خیلی خوشحال میشمم. خب حداقلش اینه که شاید برای نمره نوبت اولم یکم دیر شده ولی برای نهايي میتونم تلاش کنم و امیدوار باشم؛]
دوازدهمای ما همین بودن
کل دهم یازدهمشونو ریدن و شهریوری میشدن و لب مرزی
بعد میگفتن امسال و پارسالو شل کردیم که 12ام سفت کنیم
بعد هم نهایی درسته ترسناکه ولی خب هست :) و بخون

ZahraHM

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1401
سلام بچه ها من یکم (=زیاد)وضعیتم عجیب غریبه و شدیدا به یه برنامه نیاز دارم که بهش اعتماد کنم وبدونم نیاز به شک و تعویض نداره تا حد زیادی ،و طبق اون پیش برم این چند ماهو کسی میتونه یه مشاور بهم معرفی کنه با این ویژگی خیلی واجبه مرسی😅

mahi88

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
هان؟
شهر
دزفول
سال فارغ التحصیلی
1406
سلام نهمیم میرم دهم امسال. جدا از اینکه بین تجربی و ریاضی گیر کردم (راحتمالا برم ریاضی) که میخوام بهم بگید اصلا اینده مالی و شغلی داره میخوام اگه میشه و لطف میکنید بهم بگید چیکار کنم این تابستونو.
درس بخونم؟؟؟ چی؟؟ چیکار کنم
بهم بگیددددددددد مرسیییییی اززززز همگییییییییی

-Lili-

سیسیِ ملی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1405
سلام نهمیم میرم دهم امسال. جدا از اینکه بین تجربی و ریاضی گیر کردم (راحتمالا برم ریاضی) که میخوام بهم بگید اصلا اینده مالی و شغلی داره میخوام اگه میشه و لطف میکنید بهم بگید چیکار کنم این تابستونو.
نظر منو میخوای درس نخون
واقعا توی طول سال وقت درس خوندن هست زیادم هست
شاید امسال آخرین تابستونی باشه که بتونی قشنگ ازش استفاده کنی

*100RA*

کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
آینده و شغل به خودت بستگی داره
جای خوب رشته خوب بخونی علاقه داشته باشی رو هوا میزننت
تابستون هم هر تفریحی داری انجام بده که آخرین تابستون قبل کنکورته که میتونی تفریح کنی

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
سلام عزیزجان
از رشته ات مطمئن شو من الان پر از حسرت انسانی نرفتنم. منم دلیل شما رو داشتم ولی خب پشیمونم و راه پس و پیش ندارم.
و اصلا نگران درس مرس نباشیااا خوش بگذرون
بری وارد دهم بشی یه شوک بزرگ بهت وارد میشه مثلا اولین تست هندسه گرفتم 5 :)) جغرافی 8 ریاضی 12 فیزیک 15 شیمی 1!!!! همه همینن
اصلا انگار دهم اینجوریه. معدل کلاس ما 11 شد. گیج نشو و ادامه بده مشکل تو نیستی مشکل سنگینی کتاباست. راهشو پیدا میکنی مثلا من الان کاملا میدونم باید یازدهم چیکار کنم. ولی میدونی توصیفی نیست بلکه اکتسابیه
راهش این نیست که از تابستون بخونی چون بازم همین اتفاق پیش میاد من خودم اصلا امادگیشو نداشتم ولی تو آماده باش ❤️ آرزوی بهترین ها رو برات دارم
خیلیم درگیر کنکور نشو سال دهمت. این آدمایی که از دهم درگیر میشن یکم عجیب غریب میشن گاهی اوقات. سعی کن درسا رو توپ یاد بگیری اونوقت اگه دوست داشتی تابستون دهم به یازدهم تست کنکوری بزن اگه هم نه که کلا دوازدهم 😘

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
به نظر من یه کلاس ریاضی ثبت نام کن برو فقط بقیه رو ورزش و زبان برو تفریحم خیلی بکن نمی‌دونم شهر شما چجوریه ولی مدرسه ما خیلی کلاس رفتن رایج بود من دهم کلاس نرفتم بعد پشیمون شدم البته آدم به آدم هم فرق داره اگه حوصله کلاس نداری نری بهتره چون باید همراهش حتما بخونی

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
خیلی این تابستون خودت و درگیر درس نکن چون میشه گفت تقریبا آخرین تابستون آزادته
اگه میخوای دوره کوتاهی بری برای زبان،هنر،ورزش و.. بهترین زمانه چون بعدش سخت میشه
و اینکه بدون که افت نمره،تغییر توی روحیت،تغییر دوستات همه و همه طبیعین
من اینجوری بودم که نه من فرق میکنم قرار نیست بزارم درسا روی روحیم تاثیر بزارن و فلان ولی نه انگاری همه عین همیم و فقط باید وقت بدی تا با شرایط جدید کنار بیایی

همونم دیگه بابا

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1403
دروه دوم رو میگممم همه میگن نابود میشی حق نفس کشیدن نداری و اینا
به مام میگفتن
ببین قطعا از دوره اول سنگین‌تره ولی وحشتناک نیست موفق باشی
از الانم واقعا درگیر خیلی درس خوندن نشو ولی سعی کن تو یه رقابت سالم قرار بگیری که یهو نزدیک کنکور خیلی پرت نباشی

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
این حرفی که من میزنم رو اگه گوش بدی هیچ موقع اینطوری نمیشی
فقط ذره ذره درساتو تو طول سال و مفهومی یادبگیری کافیه و خوب بخونی از دهم هم تست زدن رو کم کم شروع کن اینجوری فشار دبیرستان پخش میشه
اونی بهش فشار میاد که درساش رو هم جمع شده اگه از دهم خوب بخونی هم استرست کمه هم همیشه میتونی در کنار درس تفریح و ورزش و درس و زبان و هر کاری بخوای بکنی

_Hani_

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
حتی واس مایی تیزهوشان درس خوندیم مثن؟
من خودم دوره ی اولو خیلی جدی گرفتم و الان میگم کاش این کار رو نمیکردم و بیشتر خوش میگذروندم
و دوره اول در برابر دوره دوم طنز تلخ محسوب میشه

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
😘😘 مرسییییی ولی خیلی ترسوندیم از اون دوره خیلی ترسوندیممممممم رشته ریاضی پول هست توش بنظرتون؟
وای الاهی بمیرم ببخشید واقعا ببخشید دوست نداشتم بترسی
من چون خودم رفتم تو دل این نمره ها و اون لحظه ترسیدم فکر کردم شاید اگه زودتر میدونستم کمتر میترسیدم و برای همین بهت گفتک که آماده باشی
ولی عزیز دلم تو موفق میشی و فوقالعاده استعداد داری پس از هیچی نترس من بهت باور کاااامل دارم 😍 گاهی اوقات آدم فقط باید بره تو دل مشکل تا بتونه حلش کنه. اگه دیدی توی مهر با درس ها یا فشار دبیرستان اذیت میشی بهم پیام بده با جون و دل حرفاتو گوش میدم
و خب بذار اینو بگم که منم تجربه زیادی ندارم نمیتونم راهنماییت کنم چون جای تو نیستم فقط میتونم تجربه خودمو بگم ، من کلا فکر میکردم ریاضی رشته ایه که میشه راحت پول در آورد و همه چیز عالیه. الان میبینم شاید اگه میرفتم انسانی روانم آروم تر بود. ریاضی رشته خوبیه برای مهاجرت. الان تمام رشته ها پولسازی خودشونو دارن! مثلا مدیریت تو انسانی، فیزیوتراپی و دندون توی تجربی، مهندسی نفت و کامپیوتر توی ریاضی! ولی چیزی که نمیشه توی نزدیکان خودم انکار کنم پولسازی برنامه نویسی و مهندسی بوده. اصلا دلیلی بود که اومدم ریاضی. من حتی یک لحظه هم به علایق خودم فکر نکردم 🥲 و الان پشیمونم. آدمیم هستم که منطق و فرمول ریاضی برام خسته کننده میشه و خب واقعا جامعه‌ شناسی دوست دارم، برای همین گفتم که اشتباه کردم
بچه ها توی رشته ریاضی سه دستن. اونایی که واسه کمتر بودن رقبای کنکورش اومدن و اونایی که برای مهاجرت اومدن و اونایی که نمیدونن چرا اومدن (خودم :)).)
امیدوارم بهترین تصميم رو بگیری من بهت ایمان دارم

کی گفته؟ اصلا این حرفا نیست!!! به ما هم زیاد میگفتن رفتیم دیدیم هیچی نمیشه :))
ادما مثل خمیرن منعطف میشن. ماه اول یکم شاید سخت باشه اما با مدیریت از پسش بر میای
روشش رو پیدا میکنی
مهمترین توصیه من اینه که سعی کن درس خوندن لاک پشتی اما منظم داشته باشی. مثل من نباش که نوسانی بخونی. روزی نیم ساعت بخون از اول مهر، هر دو روز یه بار یکم اضافه کن
باور کن آبان قشنگ راه افتادی. درسا رو تلنبار کنی برای شب امتحان گیج میشی دیگه با شب امتحان صفر صفر بودن به 19 و 20 نمیرسی. اما پیچیده نکن هیچیو اگه استرس بگیری باختی
اروم و مطمئن و با اعتماد به نفس پیش برو چون تواناییشو داری😘 حتی با روزی نیم ساعت
مثلا من به اینکه تا 2 مدرسه باشم عادت نداشتم ( ورودی نهم به دهم بودم) ولی گفتم که آدمیزاد مثل خمیره عادت میکنی به همه چیز

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
بابا خیلی اذیت نکن خودتو ، من دور دوم رفتم تیز هوشان کلا تو همون تاستونه اش خودمو جمع کردم و با بچه ها یکی شدم ،معدلمم بالای 19 بود کلا بعدش _مگرزمانی که دت جمعی امتحان اخر دینی را ندادیم و او هم صفر بداد _
افت بیشتر برای هفته ، نه دهمه ، اصلا به خودت اجازه وا رفتن نده

بالا