سوالات و مشکلات تحصیلی

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
سلام. من نمیتونم مدت طولانی رو صندلی بشینم و مثلا ، کتاب یا درس که میخونم، سریعا دلم میخواد ازجام بلندشم و کار دیگه ای رو شروع کنم(متاسفانه معمولا هر ۱۰-۱۵ دقیقه اینکارو میکنم)... معمولا اگه درس میخونم بین تایم های درس خوندنم، به خاطر این قضیه، فاصله زیادی میافته و دیر تموم میشه و خب همونطور که مشخصه، درس هم با تمرکز زیاد خونده نمیشه... معمولا تو اون تایم که از جام بلند میشم یا گوشی ام رو چک میکنم، یا رو تخت دراز میکشم و یا بدون دلیل از اتاقم خارج میشم و مثلا رو کاناپه میشینم؛ راه حلی برای عادت به طولانی نشستن و اینکه تا کارم تموم نشده از جام بلند نشم ، دارید؟(من، با خود قضیه درس خوندن اصلا مشکلی ندارم و اکی هست، ولی اینکه، نمیتونم یکی دوساعت یه جا بشینم و به بهانه های مختلف، وسطش درس خوندن رو قطع میکنم، اعصابم رو خورد میکنه ممنون میشم کمکم کنید)
درس براتون هنوز جذابیت کافی رو نداره
با گرفتن آزمون از خودتون
سوال پرسیدن از خودتون
با دیگران درس خواندن مثلا در کتابخانه
دور کردن عوامل حواس پرتی
نوشتن کوتاه مطالبی که حواستون پرت می کنه.
وضعیت بهتر خواهد شد.

Thea

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
nyb
سال فارغ التحصیلی
1405
اینجوریم که سر کلاس شبیه نوابغم همه چیو حل میکنم بلدم
اما موقع امتحان ... :|
نمیدونم واقعا چرا ، انگار هیچی بلد نیستم ، یادم نمیاد...
البته ناگفته نماند ، واقعا درست درس نمیخونم ، میدونم :|
یعنی مثلا دوستام همه چیو بخونو بررسی کنو ۵ ساعت حداقلو فلان ، حالا من: تو ۱ ساعت شب امتحان میخوام جمعش کنم :|

Thea

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
nyb
سال فارغ التحصیلی
1405
انگار ۲۰ تو یسری درسا برام قفل شده :|
کمک :
*از روشای درس خوندنتون ، انگیزتون و ... بگین

-Pegah-

"استثنایی از قلب یک خاندان "
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
مرحله 1 ادبیات و شیمی
دانشگاه
ساری
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام و درود!
دوستان یکی میشه منو وادار کنه به درس خوندن بیشتر؟
منظورم اینه که شما چیکار میکنید درس بیشتر میخونید؟
باید مثل یک وظیفه هر روز انجامش بدی همین . سخته ولی شدنیه .

Reyhaneh.h

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1399
سلام
دوستان نمیدونم اینجا جای پرسیدنش هست یا نه اما دبیر شیمی و فیزیک خوب معرفی میکنید? بجز مدرسین تاملند و کلاسینو

arina

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام
دوستان نمیدونم اینجا جای پرسیدنش هست یا نه اما دبیر شیمی و فیزیک خوب معرفی میکنید? بجز مدرسین تاملند و کلاسینو
فیزیک قضاتی خیلی مفهومی هست و کلاس سطح خوبی داره
شیمی مومن زاده هم خوبه و سوالات سطح بالایی دارن و تست محور تدریس میشه ولی به نظرم دکتر بابایی بهتره ولی تاملنده

• لایک
امتیازات: Nabat

aliiii9

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی2
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
طلایimc
دانشگاه
دامغان
رشته دانشگاه
داروسازی
سلام
شیمی فراهانی(اگه وقت زیادی نداشتی نکته و تستش هم جوابه و از صفر اما موضوعی میگه)
فیزیک حقیقتا به نظرم بعضی دبیرا یه سری مباحثشون خوبه یه سری مباحثشون هم متوسط اما در کل میتونم بگم میرحسینی از خوب هاست که اگه بتونی باهاش ارتباط بگیری میتونه مسیر فیزیکتو همراه تست زنیت صاف کنه... اگه احیانا وقت داشتی تیپ و تست قضاتی هم خوبه و در کنارش یه جزوه خلاصه هر فصل داره که برای مرور معرکست(اگه فیلماشو نبینی احتمالا زیاد به دردت نخوره) اما پیشنهاد میکنم برای همه فصل ها به تنهایی به قضاتی اتکا نکنی...

Nabat

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
=)
سال فارغ التحصیلی
00
سلام
زمین کی خوب تدریس میکنه

sofi

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
بچه ها میتونم یه سری سوال از پایه هفتم بپرسم؟
باید روزی چقدر و چجوری درس بخونیم؟ سخته یا اسون
روش هاتون رو ممنون میشم بگید
و اینکه به راحتی میشه معدل ۲۰ گرفت؟

نام مرکز سمپاد
شهیداژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
IUT
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
سلام تاپیک مربوط به این سوالت توی سایت هست ولی در جواب سوالت باید بگم توی راهنمایی زیاد بهتون سخت نمی‌گیرن. خودتم به خودت زیاد سخت نگیر سعی بیشتر یادبگیری تا اینکه رقابت کنی با بقیه

sofi

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
مرسی، یکم نگرانم چون بچه های خیلی باهوشی اونجا هستن منم درسم اونقدرا خوب نیست و اصلا رقابت رو دوست ندارم
حالا سعیمو می کنم
روزانه چقدر درس بخونم؟
خلاصه نویسی درسا بکار میاد؟

نام مرکز سمپاد
شهیداژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
IUT
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
مرسی، یکم نگرانم چون بچه های خیلی باهوشی اونجا هستن منم درسم اونقدرا خوب نیست و اصلا رقابت رو دوست ندارم
حالا سعیمو می کنم
روزانه چقدر درس بخونم؟
خلاصه نویسی درسا بکار میاد؟
بزار روشنت کنم
توی سمپاد غالب بچه ها خرخونن تا نابغه. هیچ خبری نیست همه ایناییم که فکر میکنی نابغن شاید یه تعداد انگشت شماری باشن. بقیشون اکثرا لب و دهنن و ادا درمیارن. خودت میری میفهمی کم کم که این نگرانیا بی مورده
تو با ۵ ساعت کارت راه میوفته. این ۵ ساعت البته زیادم هست. درسای هفتم اونقدر سنگینی نداره کخ نیاز به خلاصه نویسی داشته باشه جز ریاضی و علوم که پرحجمن

sofi

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
اوکی مرسی تمام تلاشمو می کنمممم
اره درسته من اصلا امسال دیدم یه کسایی که بزور امتحان ریاضیشونو ۱۵ میشدن قبول شدن اصلا...

sofi

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
سلام سلام عزیزدلم

راجع به ساعت مطالعه باید عرض کنم که ساعت مطالعه یه چیز نسبی‌ه و نمیشه گفت مثلا تو اگه روزانه ۱۳ ساعت درس بخونی قطعا معدلت بیست میشه خب؟
ساعت مطالعه باید بازدهی داشته باشه مثلا من یادم میاد شب امتحان علوم ترم دوم هفتمم ۱۲ ساعت درس خونده بودم ولی امتحانم ۲۰ نگرفتم چون نه تست زده بودم و نه خیلی تشریحی کار کرده بودم!(البته برای شب امتحان تست زدن توصیه نمیشه سعی کن کلی نمونه سوال حل کنی)
نکته و خلاصه نویسی و جزوه نویسی:ببین جزوه و اینا که معلما هم میدن(دروس اختصاصی)خیلی میتونه کمکت کنه برای جمع بندی و اینکه یه دید کلی نسبت به درس مورد نظرت داشته باشی ولی خب اگه خودت جزوه و نکته میخوای بنویسی باید قطعا زمانی بنویسی که به اون مبحث مسلط شده باشی و کلی تست زده باشی چون یهو به خودت میای و میبینی واو جزوه من تعداد صفحاتش بیشتر از درسنامه شده!
جزوه هات هم ترجیحا توی نوت بوک های پاپکو که سایز A4ن بنویس
روش درس خوندن هم ببین متفاوته ولی یه چندتا نکته مشترک داره
علوم:بخش زمین شناسی که گمان کنم علوم هفتم درس ۴ و ۵ بود بیشتر حفظی تره و باید ریز ب ریز کتاب وزراتی و تکمیلی رو بلد باشی (برای بخش های دیگه هم همینطور ولی)بخش زیست و شیمی تحلیلی تر و مفهومی ترن (قید ها رو هایلایت کن)و فیزیک هم که با تست بیشتر میتونی بهش مسلط شی
برای علوم هفتم من کتاب مبتکران سری رشادت داشتم که واقعا فوق العاده بود ولی من زیاد سراغش نمی‌رفتم.
ریاضی:قطعا تمام نکات اون مهم‌ن و با زدن انواع تست ها به اون مسلط میشی
هفتم کتاب IQ ریاضی داشتم (کتاب خیلی سبز تیز هم عالیه)
فارسی هم مباحثی مثل قرابت معنایی و ... با تست مسلط میشی و بخش معنای واژگان هم باید خودت حفظ کنی♡
فارسی کتاب آقای حمید طالب تبار خوب بود
برای عمومی ها کتاب سه سطحی قلم چی داشتم
جامع هم ایکیوسان
ببین من خودم به لطف علوم معدل ترم دوم هفتمم ۱۹/۹۳ شد
ولی ۲۰ هم داشتیم ! (هشتم و نهم که بیشتر با فضای سمپاد و درس خوندن آشنا میشی ۲۰ شدن خیلی اسونه)
اها ام وقتی درس میخونی گوشیت از خودت خیلی دور کن تا باهاش چشم تو چشم نشی برای درس ریاضی هم بعد اینکه درسنامه خوندی تشریحی کار کن بعد تست
روش های مختلف و گوناگونی برای درس خوندن و تست زدن هست مثلا اینکه بعد از تدریس دبیر بلافاصله بدون خوندن درسنامه برید تست بزنید من خب راستش از این روش استفاده نکردم:‌|
خلاصه کنم اینکه دانش آموزی ۲۰ میگیره که در کنار درس خوندن تفریح و استراحت میکنه و اینکه با انواع و اقسام سوالات آشناست

بخوام نظرم راجب هفتم بگم ام چون یهو وارد یه مقطع جدید میشی و کلا روش درس خوندن عوض میشه یکم سخت ب نظر میاد ولی نه قطعا سخت نیست!همه چیز با تلاش و استمرار داشتن توی کارات به دست میاد:‌‌)
۲۰ گرفتن توی مقطع راهنمایی کار غیرممکنی نیست.

*وارد حواشی نشو!

سوالی بود در خدمتم🌷
مرسیییی ممنون

hypnos

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
نقره‌ی ادبی
برای کنکور ۱۴۰۴
سوابق تحصیلی شامل چه پایه‌هایی می‌شه؟
چون از ماها پارسال که دهم بودیم دو تا درس رو نهایی گرفتن و امسال که یازدهم هستیم گویا همش نهاییه...
سوابق تحصیلی مون شامل دهم و یازدهم و دوازدهمه یا فقط یازدهم و دوازدهم؟

-Lili-

سیسیِ ملی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1405
برای کنکور ۱۴۰۴
چون از ماها پارسال که دهم بودیم دو تا درس رو نهایی گرفتن و امسال که یازدهم هستیم گویا همش نهاییه...
یه جا خوندم نوشته بود برای شما دهم حساب نمیشه
چون معلمای خودتون تصحیح کردن

hypnos

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
نقره‌ی ادبی
یه جا خوندم نوشته بود برای شما دهم حساب نمیشه
چون معلمای خودتون تصحیح کردن
ما یه عالمه امتحان دادیم
بعد برای هر رشته ۲ تا درس اصلی‌شو ازمون نهایی گرفتن که معلم‌هامون صحیح کردن.....
بعد گفتن نهایی گرفتن که جزو سوابق حسابش کنن
آخه مشکل اینه که امسال همش نهاییه
بعد برا المپیاد بچه‌ها از جمله خودم به مشکل می‌خورن...

hypnos

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
نقره‌ی ادبی

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
برای کنکور ۱۴۰۴
دهم رو فک نکنم واقعا بتونن ب حساب بیارن...
چون اول ک خود دبیرامون تصحیح کردن
بعد هم چون کنار رفقای خودمون دادیم(تقلب)
تو مدرسه خودمون دادیم(تقلب)

Intergalactic

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
اژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام
همونطور که احتمالا اکثرتون میدونید ، هر کسی مدل درس خوندن خودشو داره .
یکی باید حتما با معلم پیشروی کنه ، یکی هم حتما باید جلو تر مباحث رو خونده باشه ، یکی هم اصلا نباید مدرسه بره چون کاراییش پایین میاد (که تعداد زیادی از بچه ها همین شکلی هستن)
و خوب الان من دارم همین متنو مینویسم چون واقعا به کمکتون احتیاج دارم .
من در حالت کلی وقتی مدرسه میرم معمولا سطح نمراتم نسبت به بقیه بچه ها یک مقداری از متوسط بالاتره (یعنی بهترین نمره نیست ولی نسبتا اوکیه) ولی اون یکی دو سالی که کرونا اومد و مدارس غیر حضوری شد سطح درسی ام واقعا خیلی بهتر شد (چون خودم تنهایی میخوندم و سرعت پیشروی ام خیلی بالاتر شد )
فضای رقابتی هم اونقدر برام اهمیتی نداره و خیلی اینجوری نیستم که ببینم بقیه درس میخونن پس منم باید درس بخونم چه بقیه باشن چه نباشن اونقدر برام تاثیر نداره ، فقط قلمچی میدم که مطمئن شم مسیر درسته
الان هم خیلی سعی کردم که به نحوی بتونم یه مدت مدرسه نیام ولی ظاهرا میخوان اذیت کنن (خانواده کاملا با من موافقن فقط مدرسه اذیت میکنه)
الان بین دو راهی موندم . به نظرتون از مدرسه بیام بیرون و برم مدرسه غیر حضوری (که طبیعتا کنکور نتیجه خوبی بگیرم) یا بمونم مدرسه و توی کنکور نتیجه متوسطی بگیرم؟
ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا همین یه تصمیم کل مسیرمو ممکنه عوض کنه

ادیت: یک چیزی رو هم این وسط اضافه کنم : تقریبا ۹ ساعت از زمان روزم درگیر مدرسه هستم و وقتی میام خونه ، تقریبا هیچ توان و کشش مغزی برام نمونده چون ساعت مفید خوندنم همون صبح هست که به لطف مدرسه کاملا نابود میشه

بالا