سلام سلام عزیزدلم
راجع به ساعت مطالعه باید عرض کنم که ساعت مطالعه یه چیز نسبیه و نمیشه گفت مثلا تو اگه روزانه ۱۳ ساعت درس بخونی قطعا معدلت بیست میشه خب؟
ساعت مطالعه باید بازدهی داشته باشه مثلا من یادم میاد شب امتحان علوم ترم دوم هفتمم ۱۲ ساعت درس خونده بودم ولی امتحانم ۲۰ نگرفتم چون نه تست زده بودم و نه خیلی تشریحی کار کرده بودم!(البته برای شب امتحان تست زدن توصیه نمیشه سعی کن کلی نمونه سوال حل کنی)
نکته و خلاصه نویسی و جزوه نویسی:ببین جزوه و اینا که معلما هم میدن(دروس اختصاصی)خیلی میتونه کمکت کنه برای جمع بندی و اینکه یه دید کلی نسبت به درس مورد نظرت داشته باشی ولی خب اگه خودت جزوه و نکته میخوای بنویسی باید قطعا زمانی بنویسی که به اون مبحث مسلط شده باشی و کلی تست زده باشی چون یهو به خودت میای و میبینی واو جزوه من تعداد صفحاتش بیشتر از درسنامه شده!
جزوه هات هم ترجیحا توی نوت بوک های پاپکو که سایز A4ن بنویس
روش درس خوندن هم ببین متفاوته ولی یه چندتا نکته مشترک داره
علوم:بخش زمین شناسی که گمان کنم علوم هفتم درس ۴ و ۵ بود بیشتر حفظی تره و باید ریز ب ریز کتاب وزراتی و تکمیلی رو بلد باشی (برای بخش های دیگه هم همینطور ولی)بخش زیست و شیمی تحلیلی تر و مفهومی ترن (قید ها رو هایلایت کن)و فیزیک هم که با تست بیشتر میتونی بهش مسلط شی
برای علوم هفتم من کتاب مبتکران سری رشادت داشتم که واقعا فوق العاده بود ولی من زیاد سراغش نمیرفتم.
ریاضی:قطعا تمام نکات اون مهمن و با زدن انواع تست ها به اون مسلط میشی
هفتم کتاب IQ ریاضی داشتم (کتاب خیلی سبز تیز هم عالیه)
فارسی هم مباحثی مثل قرابت معنایی و ... با تست مسلط میشی و بخش معنای واژگان هم باید خودت حفظ کنی♡
فارسی کتاب آقای حمید طالب تبار خوب بود
برای عمومی ها کتاب سه سطحی قلم چی داشتم
جامع هم ایکیوسان
ببین من خودم به لطف علوم معدل ترم دوم هفتمم ۱۹/۹۳ شد
ولی ۲۰ هم داشتیم ! (هشتم و نهم که بیشتر با فضای سمپاد و درس خوندن آشنا میشی ۲۰ شدن خیلی اسونه)
اها ام وقتی درس میخونی گوشیت از خودت خیلی دور کن تا باهاش چشم تو چشم نشی برای درس ریاضی هم بعد اینکه درسنامه خوندی تشریحی کار کن بعد تست
روش های مختلف و گوناگونی برای درس خوندن و تست زدن هست مثلا اینکه بعد از تدریس دبیر بلافاصله بدون خوندن درسنامه برید تست بزنید من خب راستش از این روش استفاده نکردم:|
خلاصه کنم اینکه دانش آموزی ۲۰ میگیره که در کنار درس خوندن تفریح و استراحت میکنه و اینکه با انواع و اقسام سوالات آشناست
بخوام نظرم راجب هفتم بگم ام چون یهو وارد یه مقطع جدید میشی و کلا روش درس خوندن عوض میشه یکم سخت ب نظر میاد ولی نه قطعا سخت نیست!همه چیز با تلاش و استمرار داشتن توی کارات به دست میاد:)
۲۰ گرفتن توی مقطع راهنمایی کار غیرممکنی نیست.
*وارد حواشی نشو!
سوالی بود در خدمتم