سوالات و مشکلات تحصیلی

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
وقتی اینقدر مطمئنی ک مینویسی:
به نظرتون از مدرسه بیام بیرون و برم مدرسه غیر حضوری (که طبیعتا کنکور نتیجه خوبی بگیرم) یا بمونم مدرسه و توی کنکور نتیجه متوسطی بگیرم؟
دیگه نظر پرسیدن داره..
اگه پرسیدی ک ببینی نتیجه متوسط بهتره تو کنکور یا نتیجه ی خوب باید بگم ک نتیجه خوب بهتره

Intergalactic

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
اژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1404
وقتی اینقدر مطمئنی ک مینویسی:

دیگه نظر پرسیدن داره..
اگه پرسیدی ک ببینی نتیجه متوسط بهتره تو کنکور یا نتیجه ی خوب باید بگم ک نتیجه خوب بهتره
ممنون
بیشتر منظورم این بود که واقعا ارزش داره برچسب سمپاد رو بردارم برای نتیجه احتمالی بهتر؟؟
که خوب ظاهرا جوابت مثبته

amirTT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1406
ممنون
بیشتر منظورم این بود که واقعا ارزش داره برچسب سمپاد رو بردارم برای نتیجه احتمالی بهتر؟؟
که خوب ظاهرا جوابت مثبته
یک جوری میگی برچسب سمپاد انگار چیه!

Retr026

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
تلگرام
ممنون
که خوب ظاهرا جوابت مثبته
من که میگم نکن
امسالو که در هیچ حالتی نمیتونی انصراف بدی
میمونه سال بعد که فک کنم اجازه میدن کنکوری ها سر کلاسایی که نمیخوان نیان
البته با مدرسه ات در این مورد حرف بزنی بهتره

Intergalactic

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
اژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1404
من که میگم نکن
امسالو که در هیچ حالتی نمیتونی انصراف بدی
میمونه سال بعد که فک کنم اجازه میدن کنکوری ها سر کلاسایی که نمیخوان نیان
البته با مدرسه ات در این مورد حرف بزنی بهتره
ممنون
پرس و جو و تحقیق زیاد کردم احتمالا تا آخرای آبان فرصت دارم جا به جا شم

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
IUT
رشته دانشگاه
EE
سلام
همونطور که احتمالا اکثرتون میدونید ، هر کسی مدل درس خوندن خودشو داره .
یکی باید حتما با معلم پیشروی کنه ، یکی هم حتما باید جلو تر مباحث رو خونده باشه ، یکی هم اصلا نباید مدرسه بره چون کاراییش پایین میاد (که تعداد زیادی از بچه ها همین شکلی هستن)
و خوب الان من دارم همین متنو مینویسم چون واقعا به کمکتون احتیاج دارم .
من در حالت کلی وقتی مدرسه میرم معمولا سطح نمراتم نسبت به بقیه بچه ها یک مقداری از متوسط بالاتره (یعنی بهترین نمره نیست ولی نسبتا اوکیه) ولی اون یکی دو سالی که کرونا اومد و مدارس غیر حضوری شد سطح درسی ام واقعا خیلی بهتر شد (چون خودم تنهایی میخوندم و سرعت پیشروی ام خیلی بالاتر شد )
فضای رقابتی هم اونقدر برام اهمیتی نداره و خیلی اینجوری نیستم که ببینم بقیه درس میخونن پس منم باید درس بخونم چه بقیه باشن چه نباشن اونقدر برام تاثیر نداره ، فقط قلمچی میدم که مطمئن شم مسیر درسته
الان هم خیلی سعی کردم که به نحوی بتونم یه مدت مدرسه نیام ولی ظاهرا میخوان اذیت کنن (خانواده کاملا با من موافقن فقط مدرسه اذیت میکنه)
الان بین دو راهی موندم . به نظرتون از مدرسه بیام بیرون و برم مدرسه غیر حضوری (که طبیعتا کنکور نتیجه خوبی بگیرم) یا بمونم مدرسه و توی کنکور نتیجه متوسطی بگیرم؟
ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا همین یه تصمیم کل مسیرمو ممکنه عوض کنه
من جای شما بودم ، سال کنکورم ، کارای عجیب و غریب نمیکردم .
مثلا همینکه خودم بخونم بهتره ، فلان قرص رو بخورم تا بازدهیم بره بالا ، شبا نخوابم که درس بخونم یا قهوه زیاد بخورم که هوشیاریم بره بالا ....
قطعا اگر خودآموزی بهترین روش یادگیری بود ، این همه دانشگاه و مدرسه ، سراسر دنیا تاسیس نمی‌شد .

Iman kage

این اکانت خاموش شد.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1403
سلام
یکی باید حتما با معلم پیشروی کنه ، یکی هم حتما باید جلو تر مباحث رو خونده باشه ، یکی هم اصلا نباید مدرسه بره چون کاراییش پایین میاد (که تعداد زیادی از بچه ها همین شکلی هستن)
من در حالت کلی وقتی مدرسه میرم معمولا سطح نمراتم نسبت به بقیه بچه ها یک مقداری از متوسط بالاتره (یعنی بهترین نمره نیست ولی نسبتا اوکیه) ولی اون یکی دو سالی که کرونا اومد و مدارس غیر حضوری شد سطح درسی ام واقعا خیلی بهتر شد (چون خودم تنهایی میخوندم و سرعت پیشروی ام خیلی بالاتر شد )
فضای رقابتی هم اونقدر برام اهمیتی نداره و خیلی اینجوری نیستم که ببینم بقیه درس میخونن پس منم باید درس بخونم چه بقیه باشن چه نباشن اونقدر برام تاثیر نداره ، فقط قلمچی میدم که مطمئن شم مسیر درسته
الان هم خیلی سعی کردم که به نحوی بتونم یه مدت مدرسه نیام ولی ظاهرا میخوان اذیت کنن (خانواده کاملا با من موافقن فقط مدرسه اذیت میکنه)
الان بین دو راهی موندم . به نظرتون از مدرسه بیام بیرون و برم مدرسه غیر حضوری (که طبیعتا کنکور نتیجه خوبی بگیرم) یا بمونم مدرسه و توی کنکور نتیجه متوسطی بگیرم؟
سلام. من این کار رو امسال انجام دادم چیز‌هایی که دیدم رو میگم.
بذار سال دوازدهم این کار رو کن اگه الان یازدهمی اما بعد از امتحانات خرداد سریع این کار رو انجام بده که خیالت راحت بشه.
اگه مطمئنی که مدرسه‌ای که میخوای بری ثبت نام کنی چه دولتی چه غیرانتفاعی چه آنلاین به حضورت توی کلاس گیر نمیده برو و همینطور دبیرها، میتونی پرونده پزشکی تشکیل بدی اگر نمیذارن یا دبیرها باهات لج شدن. به احتمال زیاد مدرسه‌ای ثبت نام کنی رو باید یه روز در هفته بری(میتونی بپیچونیش ولی خب دو هفته یک روز رو) یا حداقل یه سری از امتحانات رو باید بری.
اگر روحیه حساسی داری سعی کن دوباره مدرسه‌ای ثبت نام کنی که بعد از سمپاد جزو تاپ‌ها باشه از هر لحاظی که بگی بقیه مدارس افت شدید پیدا میکنن یکهو اما مدرسه‌های متوسط هم از این لحاظ خوبن که تعداد زیادی از کادر مدرسه و دبیرها رو سریعتر میتونی قانع کنی به نوعی روت حساب زیاد باز میکنن، سعی کن دوستای قدیمیت رو یا حداقل ارتباط با همکلاسی‌های قبلیت رو نگه داری، هر چقدر هم درونگرا و از جمع گریز باشی باز هم افت پیدا میکنی بخاطرش و البته داخل مدارس دیگه سعی کن نذاری بفهمن که بخاطر درست نمیای(این بستگی به جو مدرسه داره).
هزاران نفر قبل از ما مدرسه رو نرفتن و یه سریاشون به نتیجه رسیدن یه سریاشون نه، به این کارت زیاد تکیه نکن که اره اینطوری تایم زیادی به نسبت بقیه دارم و میتونم و فلان این کار فقط کمک میکنه شرایط یکمی بهتر برات فراهم بشه.
یه پیشنهاد دیگه، ببین توی سال دوازدهم مدرسه خودتون به حضوری بودنش چقدر گیر میده مثلا تا کی میرید مدرسه و توجه کن که چیز نسبتا مهمی رو داری از دست میدی، اگر تا بهمن مثلا قراره برید مدرسه همچین کاری رو نکن میتونی با گواهی دو روز در هفته رو توی مدرسه خودتون هم نری و روزایی که میری رو جبران کنی.

Intergalactic

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
اژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام. من این کار رو امسال انجام دادم چیز‌هایی که دیدم رو میگم.
بذار سال دوازدهم این کار رو کن اگه الان یازدهمی اما بعد از امتحانات خرداد سریع این کار رو انجام بده که خیالت راحت بشه.
اگه مطمئنی که مدرسه‌ای که میخوای بری ثبت نام کنی چه دولتی چه غیرانتفاعی چه آنلاین به حضورت توی کلاس گیر نمیده برو و همینطور دبیرها، میتونی پرونده پزشکی تشکیل بدی اگر نمیذارن یا دبیرها باهات لج شدن. به احتمال زیاد مدرسه‌ای ثبت نام کنی رو باید یه روز در هفته بری(میتونی بپیچونیش ولی خب دو هفته یک روز رو) یا حداقل یه سری از امتحانات رو باید بری.
اگر روحیه حساسی داری سعی کن دوباره مدرسه‌ای ثبت نام کنی که بعد از سمپاد جزو تاپ‌ها باشه از هر لحاظی که بگی بقیه مدارس افت شدید پیدا میکنن یکهو اما مدرسه‌های متوسط هم از این لحاظ خوبن که تعداد زیادی از کادر مدرسه و دبیرها رو سریعتر میتونی قانع کنی به نوعی روت حساب زیاد باز میکنن، سعی کن دوستای قدیمیت رو یا حداقل ارتباط با همکلاسی‌های قبلیت رو نگه داری، هر چقدر هم درونگرا و از جمع گریز باشی باز هم افت پیدا میکنی بخاطرش و البته داخل مدارس دیگه سعی کن نذاری بفهمن که بخاطر درست نمیای(این بستگی به جو مدرسه داره).
هزاران نفر قبل از ما مدرسه رو نرفتن و یه سریاشون به نتیجه رسیدن یه سریاشون نه، به این کارت زیاد تکیه نکن که اره اینطوری تایم زیادی به نسبت بقیه دارم و میتونم و فلان این کار فقط کمک میکنه شرایط یکمی بهتر برات فراهم بشه.
یه پیشنهاد دیگه، ببین توی سال دوازدهم مدرسه خودتون به حضوری بودنش چقدر گیر میده مثلا تا کی میرید مدرسه و توجه کن که چیز نسبتا مهمی رو داری از دست میدی، اگر تا بهمن مثلا قراره برید مدرسه همچین کاری رو نکن میتونی با گواهی دو روز در هفته رو توی مدرسه خودتون هم نری و روزایی که میری رو جبران کنی.
توضیحاتت مفید بود ممنون
ولی یه مشکل خیلی اساسی که دارم اینه که کنکور دیگه شرایطش مثل قبل نیست ، الان با این که دوازدهمی نیستم ولی مثل یه دوازدهمی برای تاثیر معدل توی کنکور باید بخونم ! الان تمام مشکل من همین تاثیر معدله ، اگه میگفتن تاثیر معدل فقط توی سال دوازدهمه باز اونقدرا شاید مشکلی نداشتم ولی این تاثیر معدل الان داره پیرم میکنه..

Lushato

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
frz 1
شهر
idk
سال فارغ التحصیلی
1403
سلام
یازدهم‌های ما صرفاً اوقاتی که دوست دارن میان اکثراً و کادر می‌دونن و مشکلی نیست. ما سال آخری‌ها هم که کلاً آزادیم نریم. فقط یه سری امتحانات اعلام می‌شه برای اون‌ها باید بریم بعدشم می‌شه برگشت خونه. از یازدهم سمپاد استفاده کن یه سری دروس خاص رو. سال آخر هم کلاً آزادی. این همه دشواری نداره. یه سری چیزا تشریحی توی مدرسه خیلی بهتر کار می‌شه. این فاز خودم بخونم و اینا هم تا کنکور اذیتت می‌کنه و بد نیست از یازدهم مدرسه حداقل بعضی روزها استفاده کنی. فضای سمپاد رو هر جایی نداره. حرکات عجیب غریب هم نزن.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
Used to Bio
رشته دانشگاه
CS
سلام
بستگی به جو مدرسه‌تون داره.
من شخصاً اگه به عقب برگردم، از همون کلاس دهم از سمپاد خارج می‌شم چون مدرسه‌ی ما بویی از سمپاد بودن نبرده بود و صرفاً یک اتیکت مضحک بود. و جز فشار روانی و این چیزها، تاثیری برای شخص من نداشت. کاری رو کن که مزایاش به معایبش بچربه درنهایت.

Emad

در جست‌وجوی نمو
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1401
سلام
این چیزی نیست که بشه راحت و سریع تصمیم گرفت
اگه با یه مشاور متخصص و حرفه‌ای و آکادمیک مشورت کنی شاید بهتر باشه

Intergalactic

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
اژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1404
این چیزی نیست که بشه راحت و سریع تصمیم گرفت
اگه با یه مشاور متخصص و حرفه‌ای و آکادمیک مشورت کنی شاید بهتر باشه
با افراد مختلف زیاد مشورت کردم ، خیلی هاشون مخالف بودن استدلال اکثرشون هم این بود که میگن از فضای رقابت خارج بشم ، درس ام افت میکنه ، در صورتی که اصلا این فضای رقابتی نه سودی برای من داشته و نه ضرری

Emad

در جست‌وجوی نمو
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1401
با افراد مختلف زیاد مشورت کردم ، خیلی هاشون مخالف بودن استدلال اکثرشون هم این بود که میگن از فضای رقابت خارج بشم ، درس ام افت میکنه ، در صورتی که اصلا این فضای رقابتی نه سودی برای من داشته و نه ضرری
فضای رقابت رو باید به فضای رفاقتی تبدیل کرد چون استرس زیادی رو وارد می‌کنه و می‌تونه باعث افت هم بشه.
ولی در رابطه با سمپاد ببین که به چه علّت می‌خوای از سمپاد بری؛ سمپاد چه چیزی داشته که تورو تحت فشار گذاشته که توی مدارس دیگه وجود نداره
ببین معایب مدارس عادی چیه و آیا می‌تونی اون معایبش رو برطرف کنی؟
چون به هر حال هر دو تا مدرسه توی یه سری از ابعاد ضعف دارن.
ببین با رویارویی با کدوم از مسائل رو ترجیح می‌دی؟

Intergalactic

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
اژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1404
یک چیزی رو هم این وسط اضافه کنم : تقریبا ۹ ساعت از زمان روزم درگیر مدرسه هستم و وقتی میام خونه ، تقریبا هیچ توان و کشش مغزی برام نمونده چون ساعت مفید خوندنم همون صبح هست که به لطف مدرسه کاملا نابود میشه

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
علوم پزشکی
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام
طبق تجربه خودم از چیزی که پارسال توی دوستام دیدم حدودا خیلیا بودن که مدرسه نمیومدن حالا با هر روشی
از این تعداد چندنفرشون چیزی که میخواستن قبول شدن(میدیدم چقدر تلاشگرن. خیلی) و یه تعداد رتبه خیلی قشنگی نیاوردن
پس اینکه با مدرسه نرفتن میتونین موفق باشین یا نه کاملا بستگی به خودتون داره و بعضی مواقع شانسی عمل میکنه فکر نکنین هرکی میره موفق نخواهد شد یا هرکی نمیره لزوما موفقه و رتبه برتر میشه
اما اگر میبینین اگه خارج نشین همش فکرتون درگیر میشه به نفعتونه خارج شین تا درگیری ذهنی کمتری داشته باشین. اما اگر من جای شما بودم این کارو نمیکردم یا حداقل سال اخر این کارو میکردم نه الان

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
فقط فضای رقابتی مدرسه مهم نیست
ببين تو هم یه نوجوان ۱۷ ساله ای که ربات نیست که فقط درس بخونه ،مدرسه ، ارتباط و صحبت کردن با دوستات و معلم ها، اینکه هر روز از خونه بری بیرون، خیلی برای سلامتی روانت مهمه ، تجربه به من ثابت کرده اگه بخوای کنکور خوبی بدی سلامت روان خیلی خیلی فاکتور مهمیه، سال کنکور فشار روانی متفاوتی با سال های قبل رو تجربه خواهی کرد و نمیتونی بگی چون دوران کرونا پیشرفت کردی و برات خوب بوده این دوسال هم همینطور خواهد بود ضمن اینکه اون موقع سنت هم کمتر بود.
معلم های مدرسه درسته خیلی عالی نیستند ولی در حدی هستند که اشکالاتت رو ازشون بپرسی و اینکه نهایی ها تاثیرشون خیلی خیلی بیشتر از تصورته و کلاس مدرسه رو که بری دیگه خیلی از این بابت راحت میشه چون امتحان تشریحی میگیرن و به حد کافی کار میکنن
و احتمالا رشتت تجربیه دیگه؟الان که یازدهمی و کنکوری خوندن رو شروع کردی با مشاور و کلاس خوب اصلا نیازی نداری که کلا مدرسه نری حالا غیبت هات زیاد باشه هم مگه چیکار میکنن نمره مستمر که مهم نیست میتونه بعضی روزای هفته رو نری و درس بخونی
اگه خیلی اصرار داری مدرسه رو ببیچونی هم یه راهش اینه که وانمود کنی المپیادی هستی مثلا شیمی که مرحله یکش با کنکور مرتبطه
اگه خارج از مدرسه کلاس میری و برنامه عصرات خیلی پره و نمیرسی درس بخونی اینکارو یکی از دوستام که هفته ۳۰ ساعت کلاس میرفت میکرد، از مدرسه که میرفت خونه تا قبل کلاسش می‌خوابید بعد کلاسشم تا ۱۲ می‌خوابید بعد از اونور تا صبح درس میخوند (البته فقط دهم و یازدهم، سال کنکور اینکار خیلی درست نیست)

Intergalactic

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
اژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1404
توضیحاتت برام مفید بود ممنونم.
در مورد المپیاد سختگیری خودشونو دارن یعنی میگن باید حتما کلاس های المپیاد مدرسه رو شرکت کنیم که اجازه بدن نریم سر کلاس !
و در مورد این که خودم مدرسه رو بپیچونم هم خیلی سعی کردم معاونمون یا واقعا میخواد اذیت کنه یا هر چی آخرش هر دفعه نمیرم مدرسه با کلی تهدید مجبورم میکنه فرداش بیام مدرسه

سلام
طبق تجربه خودم از چیزی که پارسال توی دوستام دیدم حدودا خیلیا بودن که مدرسه نمیومدن حالا با هر روشی
از این تعداد چندنفرشون چیزی که میخواستن قبول شدن(میدیدم چقدر تلاشگرن. خیلی) و یه تعداد رتبه خیلی قشنگی نیاوردن
پس اینکه با مدرسه نرفتن میتونین موفق باشین یا نه کاملا بستگی به خودتون داره و بعضی مواقع شانسی عمل میکنه فکر نکنین هرکی میره موفق نخواهد شد یا هرکی نمیره لزوما موفقه و رتبه برتر میشه
اما اگر میبینین اگه خارج نشین همش فکرتون درگیر میشه به نفعتونه خارج شین تا درگیری ذهنی کمتری داشته باشین. اما اگر من جای شما بودم این کارو نمیکردم یا حداقل سال اخر این کارو میکردم نه الان
ممنون
تا حدی حق با شماست ، نرفتن به مدرسه سال آخر خیلی معقوله ، ولی الان شرایط خیلی خیلی فرق کرده ، با تاثیر معدلی که داریم کنکوری حساب میشم و اگه در جریان باشید امتحان نهایی ها هم از پارسال سخت میگیرن

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
علوم پزشکی
رشته دانشگاه
پزشکی
ممنون
تا حدی حق با شماست ، نرفتن به مدرسه سال آخر خیلی معقوله ، ولی الان شرایط خیلی خیلی فرق کرده ، با تاثیر معدلی که داریم کنکوری حساب میشم و اگه در جریان باشید امتحان نهایی ها هم از پارسال سخت میگیرن
حق با شماست نمیگم حق با شما نیست
من خودم یه نمونه زنده ام😄که سال اخر هم مدرسه رفتم حتی. تا اسفند. و قبول هم شدم
دوازدهم امتحان نهایی داشتیم که اولین سالی بود که خیلی سخت شده بود نسبت به سال گذشته. اما باز هم غیرمنطقی نبود و با خوندن جزئیات ریز کتاب میشه نمره خوبی گرفت.
پس اولین چیزی که میخوام بهتون بگم اینه که زیادی شمارو ترسوندن. این اسمش میشه حاشیه که مدام به این فکر کنی نهایی اومده و سخت شده پس احتمال موفقیت پایین اومده. از حاشیه دور بمونید. پس اگه کتاباتو درست بخونی و قبل امتحانات مطالب رو درک کرده باشی نهایی چیز عجیبی نیست حتی از امتحاناتی که خود دبیران سمپاد میگیرن راحتترم بوده
دوما حتی اگه نهایی نبود هم شما کنکوری حساب میشدی چون سال اخر جمع کردن عملا غیرمنطقیه

بعدشم میگم وقتی میبینی شرایط اینطوریه به نفع خودت استفاده کن. درسنامه نخون بجاش از کلاسای مدرسه برای یادگیری اولیه استفاده کن. یا اگه میبینی نمیشه خب اینهمه فکر کردن نمیخواد. عوض کن راهتو

این صرفا پیشنهاد منه. امیدوارم تصمیمی که به نفعتونه بگیرین

pomegranate

netherrack
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1405
برای بهبود قرابت معنایی ایده ای ندارید؟

hypnos

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
نقره‌ی ادبی
برای بهبود قرابت معنایی ایده ای ندارید؟
سلام
توی قرآبت معنایی یک روش واحد که بتونه کمک کنه تست زیاد و آشنا شدن با روش طراح‌هاست.
به علاوه اینکه فهم درصد زیادی از مفهوم بیت توی قدم اول مواجهه خیلی زیادتر کمک کننده‌ست.
پیشنهاد من کتاب قرآبت معنایی هامون سبطیه که فایل پی‌ دی افش توی کانال‌های درسی خیلی راحت پیدا می‌شه.
اول که با سوال مواجه می‌شین، بیت رو خوب بخونین و سعی کنین تا حدود زیادی بفهمید چی می‌گه، فهم اون بیت متن سوال، یعنی رفتن ۵۰ درصد از راه سعی کنید مفهومش رو با کلید واژه کنار ذهن‌تون نگه دارید.
بعضی اوقات متن سوال اشاره به بیت یا مفهوم خاصی نداره، سوال فقط ازتون یک بیتی رو در گزینه‌ها می‌خواد که با دیگر ابیات همخونی نداره، تو این مورد فهم هر بیت به اندازه‌ی زیادی حائز اهمیته.
تمام شاه‌راه‌های خوب تست زدن توی تناسب مفهومی، به فهم بیت توی نگاه اولیه می‌رسه که اون هم با تمرین و تکرار به دست میاد و اگه برای تمرین و تکرار وقت ندارید، پیشنهاد می‌کنم نگاهی به درسنامه‌های کتاب‌های تناسب مفهومی بندازید که بیشترین موضوعات تکرار شونده رو معمولا با ابیات مرتبط آوردن و خوندنش به ذهن‌تون نظم می‌بخشه
امیدوارم تونسته باشم خوب کمک کنم😅
موفق باشید

بالا