به نقل از dinosaur :به طرز وحشتناکی قفل کردم، نمیتونم بخونم نمیتونم فک کنم هیچی
اگه یکی از امتحانای ترم یک رو نره آدم چی میشه؟
به نقل از DARK SHADOW :من کمیت درس خوندنم زیاده ولی کیفیتش خیلی کمه.یعنی چی؟
یعنی اینکه مثلا کتاب علوم هشت ساعت باز میمونه ،کل وقتم رو با اون میگیرم و آخرش هم خودم خیلی خسته میشم هم درس رو خوب یاد نمیگیرم و به کارای دیگه هم نمی رسم.چی کار کنم؟؟اینجوری پیش برم فک کنم بیچاره شم![]()
![]()
واسه بی دقتی:من خودم خیلی بی دقتی داشتم(و خب رفع هم نشد)چون کاری که باید میکردمو نکردم.یکی از دوستام(رتبش شد 13 کشور)همیشه بعد آزموناش بی دقتی هاشو مینوشت و شب قبل آزمون بعدش میخوند.ما اولین آزمون کانونی که باهم بودیم ترازانون یکی بود ولی بعد اون خیلی بهتر اینا شد(البته باهوش تر از من بود خدایی و علل دیگم داش ولی خب اینم بی دلیل نبود)به نقل از tigon :1-بنظرتون واسه بی دقتی های زیاد چ کارای غیر کلیشه ای میشه کرد ؟
2-افزایش سرعت مخصوصا توی شیمی؟؟
کلا تا چ حد میشه سرعتو بالا برد ؟ مثلا ایده آلش اینه ک همه سوالا رو یدور بشه خوند سر جلسه و یه مقدار وقت اضافه اورد واسه نزده ها وقت گیرها و شک دار ها
اما من ب شخصه فعلا نمیرسم همه رو کامل با آرامش ج بدم![]()
راهکار بدین
3- چیکار کنم بین ساعت مطالعه هام زیاد استراحت نکنم ؟ یا حتی ساعتایی ک میشینم پای کتاب هردفعه رو طولانی تر کنم ؟ 1 ساعت بزور میشه و خیلی بده میدونم![]()
4-تو دوران جمع بندی ،تستای نزده رو بزنم یا کتابای جمع بندی استفاده کنم ؟
به نقل از DARK SHADOW :نه آدمی نیستم که وسواسی باشم مشکل اینه که فقطم خودمو خسته میکنم.اکثر اوقات درس رو میفهمم.سر درسای خوندنی هم اینجوریم.
راهکار؟؟
یعنی با برنامه ریزی درست و دقیق حل میشه؟به نقل از A M I N :مشکلی که منم دارم و به فکر حلشم
جواب مشاور:
مقید کردن خود (به این که مثلا الان 1/5 ساعت علوم می خونم و بعد یه ربع استراحت بعدش .......... )
به نقل از DARK SHADOW :یعنی با برنامه ریزی درست و دقیق حل میشه؟
من وقتی درد میکشم دقتم میره بالاتر بارها شده سر یه آزمون انقدر درد داشته باشم که فقط بخوام آزمون تموم شه بره ولی وقتی نتیجه رو چک میکنم میبینم خیلی خیلی آزمونو خوب دادم حد بی دقتیام به صفر میل میکنه توی حالت دردناک اگه خیلی مهمه میتونی از خودت نیشگون بگیری سر امتحانبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :برای بالا بردن دقت،راه حلی دارین؟
تمرکزم خوبه،تمرینمم زیاده!
نه کلا در حال نیشگون گرفتن از خودت باشیبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :آخه من از کجا بدونم دارم بی دقتی می کنم ک خودمو نیشگون بگیرم؟