- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
اینا ب نظرم بیشتر تلقینه من فکرمیکردم چرت نیم ساعته الکیه اما نبودهمون جریان ک ساعت بدن باید تنظیم شه؟
خب وقتی من صبا بازدهندارم مجبورم شبا جبران کنم
اینا ب نظرم بیشتر تلقینه من فکرمیکردم چرت نیم ساعته الکیه اما نبودهمون جریان ک ساعت بدن باید تنظیم شه؟
خب وقتی من صبا بازدهندارم مجبورم شبا جبران کنم
من بخوابم بیدار شدنم با خداستاینا ب نظرم بیشتر تلقینه من فکرمیکردم چرت نیم ساعته الکیه اما نبود
نوع خوابیدن خیلی مهمه برو تحقیق کن البته عملیکردنشم سختهمن بخوابم بیدار شدنم با خداست
نوع تغذيه يا ساعت شام خوردنم خيلي تاثير دارهاووو اینا رو من جواب نمیده،من از هشت شب تا دوازده بازدهیم خوبه، تا یک و دو بعدازظهر هم خوابم میاد
همه کاریم کردم. چهل و پنج دیقه ورزش کردم، آب زیاد خوردم، ساعت خوابمو تنظیم کردم،فایده نداره هیچ کدوم
کلا ادم چکاپ بشه خوبه مریضی چیزی داشته باشید مشخص میشه حتما بریدبحث خواب شد منم بگم ؛ به طرز وحشتناکی زیاد میخوابم ! در این حد که شب امتحان تا صبح بیدارم بعد از امتحان از ساعت 2 بعد از ظهر تا 8 شب میخوابم بعد دوباره 12 تا 7 صبح میخوابم
برم آزمایش بدم ؟ به نظرم یه مشکلی دارم
راه حلی داره عایا ؟
این حالت برای خیلی ها پیش میاد با فکر کردن به هدفتون و همینطور دادن استراحت به خودتون و انجام کاری که دوست دارین به اندازه ی یک نصفه روز احتمالا بتونین از این حالت بیرون بیاید.سلام
دوستان یه مشکی پیش اومده جدیدا.اونم اینه که حوصله ام را برای درس خوندن از دست دادم ویکی دیگه اینکه متاسفانه ساعات استفاده از اینترنت و مطالعات غیر درسیم زیاد شده. راهکاری ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی تو برنامت برا هرکدومشون تایم مشخصی تعیین کنی و باهاش پیش بری حتما میرسی.واقعا چه جوری باید هم خیلی درس خوند،هم خوب تست زد؟ به نسبت کم کاری نمی کنم، ولی مثلا شیمی و عربی رو نرسیدم تست بزنم، تو آزموناعم هیچی نمی تونم بزنم
سلام. منم همينجورى بودم شايد هم بدتر. بايد تايم خوابت رو پيدا كنى من الان اگه از ٧ شب بخابم ٢ يا ١ شب بيدار ميشم. اين تايم بهترين خوابو دارم البته امشب دير بيدار شدم دوباره بهم ريختبحث خواب شد منم بگم ؛ به طرز وحشتناکی زیاد میخوابم ! در این حد که شب امتحان تا صبح بیدارم بعد از امتحان از ساعت 2 بعد از ظهر تا 8 شب میخوابم بعد دوباره 12 تا 7 صبح میخوابم
برم آزمایش بدم ؟ به نظرم یه مشکلی دارم
راه حلی داره عایا ؟
یعنی روش درسای مختلفم خیلی نزدیکنسوالت خیلی کلیه بیشتر تو چه درسایی مشکل داری ؟
اين روشا رو خودتون بايد پيدا كنيد با ازمون و خطا ! من روش هاى خودم رو ميگم من نقطه ضعفى ندارم مثلا همين ازمون ادبيات رو از ١٠ به ٨٠ رسوندم ولى متاسفانه كم درس مى خونم. ادبيات: من مبحثى ميخونم ولى اول گاج سبزو ميخونم بعد تست از كتاباى هفت خوان با علاقه ميخونم مثلا شعرا رو. عربي : من اول كتاب خيلي سبز رو ميخونم بعد خيلي تست. تست خيلي تاثيرداره تو عربي از ابن به بعد هم ميخام روزاى زوج ٢ متن عربي كار كنم. عربي خيلي راحت با رد گزينه ميشه زد اصلن جواب تو گرينه ها تابلو هست. دينى : اول گاجو ميخونم بعد متن رو به ايات ربط مي دم و فقط تست كنكور ميزنم.یعنی روش درسای مختلفم خیلی نزدیکن
رياضي : كليد اين درس تست زدن زياده به جاي درسنامه خوندن. فيزيك : خيلي شبيه رياضيه من نكاتو وارد كتابم ميكنم از كتاب غافل نشو مفهومي بخون نه فرمولي. شيمي : بهترين درسم هست من اول از كتاباي مختلف درسنامشونو ميخونم بعد وارد كتابم ميكنم كتابم شلوغه. بعد فقط تست ميزنم از ايكيو. زيست : الان فقط كتاب رو ميخونم اصلن تست نمي زنم درصدم بهتر شده ولي هر جمله ي كتاب رو تحليل ميكنم و ازش صحيح و غلط تو ذهنم ميسازم. ولي يه بار از ايكيو تست زدم زيستو ٩٠ زدم اگه وقت كني تست هم بزني درصدت فوق العاده ميشه من فقط با مفهومي خوندن و بدون تست زيستو معمولا بالاي ٦٠ ميزنم.یعنی روش درسای مختلفم خیلی نزدیکن