pardis_77
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- فزرانگان
- شهر
- شاهین شهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
من واسه ی جمع بندی یه مشکلی دارم میشه یکی راهنماییم کنه؟
ببین بستگی به شخص داره معمولا. ولی در کل مشاور چیز خوبیه. کنکور نحوه درس خوندنش، سوال حل کردنش و برنامه ریزیاش فرق داره با بقیه سال ها. من خودم از مشاور استفاده نمیکردم برای اینکه برنامه بگیرم، ولی نحو درس خوندن و اینکه کی جمع بندی کنم و چه کتابی بخونم و کدوم ازمونا رو شرکت بکنم یا نکنم و این چیزا رو ازش میپرسیدم. و اینکه توی روحیه خیلی موثره. در طول سال اینکه یه نفر باشه بهت بگه داری درست کار میکنی یا نه مهمه. و اواخر کنکور هم بچه ها استرس میگیرن و فشار کار میره بالا و این که یکی آرومت کنه و بهت بگه الان باید چیکار کنی خیلی مهمه. یه مشاور خوب میتونه کمکت کنه خیلی خوب از زمان استفاده کنی...داشتن مشاور تو سال کنکور چقدر واجبه ؟...من خیلی احساس نیاز نمی کنم به مشاور به جز یه سری مشکلات سر آزمونا و اینا
که اونم فکر کنم با یکی دو جلسه حل شه ولی می ترسم اگه مشاور نداشته باشم وسط سال نیاز پیدا کنم بهش و پشیمون شم
از اثرات بلوغ و تغییر کردنهمن اصلا دیگه اون روحیه کنجکاوی رو ندارم . قبلا یه جمله می دیدم می رفتم دنبالش تو منابع مختلف اما الان خود کتابمو به زور می خونم و اصلا یه جور شده که وقت نمی کنم برم دنبال مطالب دیگه . نمی دونم شاید خودم درس خوندنمو کش می دم.
امسالم دهمم . واقعا می ترسم.
لطفا بگین چی کار کنم
آها ینی الان سه ساله من درس نمی خونم از اثرات رشده؟از اثرات بلوغ و تغییر کردنه
نه والا نمی دونم .یکم با یه خرخون (میدونم میدونی کیه)بشینی،حله
نه بابا . بیخیخرخون کلاس کیه؟
همون
میرید یازده؟نه بابا . بیخی
زیاد خودتو. اذیت نکن.....نه
دهم
بله منم مشورت می خوام .برا اختصاصی ها چه کتابایی خوبن که هم درس نامه مفهومی و سطح بالا داشته باشه و هم تستا و سوالای خوب؟ ممنون می شم راهنمایی کنین دوستان . مخصوصا برا زیست و فیزیکسلام. خوب هستین؟
آقا برا پایه دهم کتب کمک درسی مناسب کدومان؟
سلام. خوب هستین؟
آقا برا پایه دهم کتب کمک درسی مناسب کدومان؟
برای بچه های دهمبله منم مشورت می خوام .برا اختصاصی ها چه کتابایی خوبن که هم درس نامه مفهومی و سطح بالا داشته باشه و هم تستا و سوالای خوب؟ ممنون می شم راهنمایی کنین دوستان . مخصوصا برا زیست و فیزیک
خیلی ممنونبرای بچه های دهم
زیست : میکرو گاج
شیمی : اول خیلی سبز بزنید بعدش که خوب مسلط شدید برید سرغ میکرو
ریاضی : صبر کنید کتاب جامع بیاد فعلا هر چی دارید کار کنید
فیزیک : مبتکران فرید شهریاری