mahta.e
کاربر فوقحرفهای
اوم مرسیبستگی به این داره که چقدر هزینه کنی. اتاق های یک نفره دو نفره داره تا ده نفره. کیفیت خدماتش همه جورش هست.
اوم مرسیبستگی به این داره که چقدر هزینه کنی. اتاق های یک نفره دو نفره داره تا ده نفره. کیفیت خدماتش همه جورش هست.
سلام.
من نهمم برای دوره دوم موازیمون فرزانگان 7 ئه ولی هم میگن جو بدی داره (از نظر محیط و رفتار دانش آموزا) هم سابقه و تجربه ی کمی داره.
رشته انتخابیم تجربیه و خودم خیلی دوست دارم فرزانگان یک (میشه؟ چون نه پیشرفت تحصیلی داشتیم نه رتبه و ترازی...آزمون قراره بگیرن؟ چون دوره اول تعداد نهماش خیلی کمتر از ظرفیته!)
یه سری میگن فرزانگان یک فقط ریاضیش قویه و کلا آموزش و المپیاد محوره و به تجربی و پژوهش بها نمیدن...
اگه راجع به هر کدوم از سوالا اطلاعاتی دارین لطفا دریغ نکنین!
شرمنده من تهرونی نیستمسلام.
من نهمم برای دوره دوم موازیمون فرزانگان 7 ئه ولی هم میگن جو بدی داره (از نظر محیط و رفتار دانش آموزا) هم سابقه و تجربه ی کمی داره.
رشته انتخابیم تجربیه و خودم خیلی دوست دارم فرزانگان یک (میشه؟ چون نه پیشرفت تحصیلی داشتیم نه رتبه و ترازی...آزمون قراره بگیرن؟ چون دوره اول تعداد نهماش خیلی کمتر از ظرفیته!)
یه سری میگن فرزانگان یک فقط ریاضیش قویه و کلا آموزش و المپیاد محوره و به تجربی و پژوهش بها نمیدن...
اگه راجع به هر کدوم از سوالا اطلاعاتی دارین لطفا دریغ نکنین!
استاد تو شهر ما بر اساسسلام
من تازه اومدم
امسال آزمون تیزهوشان دادم
کسی خبر داره که تیزهوشان نمونه اراک چه ترازی برای قبولی میخواد ؟
شهر های مختلفم بگید برای بقیه
یا به عباتی انتخاب واحدای تابستونتونو بیشتر چیا تشکیل میدادن؟
سلام بله من خودم یه مدت میخواستم کتاب بنویسم همچی گذاشتم کنار بعد فهمیدم باید درس بخونم:jتانویسنده خوبی بشمبعد دیگه شروع کردم اولین نکته فقط شروووووووع کن یه ساعت درس بخون حالا مثلا سه ساعت میخوای بخونی ۱ساعت صبح ۱ساعت ظهر ۱ساعت شب رو انگیزه خیلیییی کار کن فیلم انگیزشی ببین تو خونه مامان بابا ممکنه بتونن کمک کنن واقعا تو سال کنکور غرور بزارین کنار برین طرف مامان بابا چون خیلی دوستون دارن خیلی کمک می کنن فقط اگه علم ندارن بهشون بگین حتی بگو مجبورت کنن کمک کن اگه خودت خیلی اراده نداری خیلی چیزی جدی نگیر که استرس بگیری اقا شوخی نمیکنم اصن بعضی ها به خاطر استرس اینکه عقب هستن از رقبا شروع نمیکنن یا کم میخونن جدی نیستن ولی بابا میرسی فقط جدی ومحکم باش بابا کنکور سخ هس ولی اون چیزی نیس که تو نتونیسلام دوساله که معدلم اومده پایین
حوصله ندارم بخونم
طریقه مطالعه ام یادم رفته
کلا نابودم نمیدونم چمه
تو روخدا مثل من بودین درک میکنید کمکم کنید
منم خیلی تنبلیم میومد دینی بخونم و متن کتاب یا درسنامه های گندهی کمک آموزشیو بخونمبچه ها
میشه نحوه مطالعه و تست دینی رو بگید
اصلا معضلی معظلی شده برام تنبلیم میاد و جزو کمترین درصدامهـ
یکیم میشه کمک کنید درباره زبانم
من از بچگی زبان نرفتم
ینی رفتم و دو سه ترم بزور و اینا ک اصلا یادمم نیس و کلا نمیخوندم
الانم کلا میشه گف بزرگترین مشکلمه
دیروز ی معلم اومد برام کلا همش فاز منفی داد بعد اومد دیکشنری رو پیاده کرد تو دفترم
خوشم نیومد و نپسندیدمش اصلاا
میشه ی راهکار برا لغت
ی راهکار برا فهمیدن معنی تو ترکیب جمله و کلمات
یکیم برا گرامر بهم بگید
نیازمند یاری تان هستم اینجناب .با تچکر
سلام رفقا خوبین؟ انشالله که روزای خوبی رو پشت سر گذرونده باشینو روزای خوبی هم براتون در پیش باشه من یه سوال داشتم من امسال میرم یازدهم ولی مشکل عمده ای که دارم ساعت مطالعه پایینمه هر کاری میکنم بالاتر نمیره حدودا24ساعت در هفتست که تراز گاجم رو حدود 6800تا7200میاورد ولی میگن قلمچی از گاج سخت تره و افت تراز خواهم داشت با این وضع دهم رو خوب مطالعه نکردمو تو بعضی مباحث خصوصا ریاضی بعضی جاها اشکال دارم با اینکه خیلیم بش علاقه دارم اما خواستم از یکی از بچه های با تجربه انجمن خواهش کنم یه چند دقیقه ای وقتشون رو برای پاسخ به سوالام اختصاص بدن خیلی ممنون
هیچ درسی پیشخوانیش ضروری نیست. من خودم تابستون از یازدهم هیچ پیش خوانی ای نکردم و طول سال هم به مشکل خاصی نخوردم!از بین درس های اختصاصی یازدهم ، کدوم ها پیش خوانی شون تابستون ضروری تره؟
"-:
یا به عباتی انتخاب واحدای تابستونتونو بیشتر چیا تشکیل میدادن؟
ریحانه جانموقع شروع شما هم همین بودید یا جدی جدی من خیلی خنگم
امیدوارم :)♡♡♡ریحانه جان
شما خنگ نیستی. هرچی بیشتر بگی بیشتر باورت میشه و عملکردت بد میشه.
به نظر من که طبیعیه. حتی اگه نباشه هم ربطی به خنگ بودن نداره، به خاطر اینه که هنوز اطلاعاتت زیاد نیست و کتابای زیادیو نخوندی. هنوزم دیر نشده. به کارت ادامه بده تا بعدا نتیجشو ببینی:)
برو خوشیتو بکن فعلا اصلا زشته شماها از الان بخواین تابستونم درس بخونید ! : ))))لطفا و خواهشا اگه میتونین یه کمکی بکنین من دارم نابود میشم=(
برای یک برنامه ریزی خوب باید هدف هاتون در اندازه توانتون باشه. اصلا ببینین این کارهایی که میخواین انجام بدین لازم هست یا نه؟سلام
من حدود یه هفته است که تقریبا هیچ کار نکردم...
هرکاری هم کردم؛ نیمه نصفه و داغون. راضی نبودم کلا.
کمپبل بعد از این همه وقت، فقط تا آخر فصل 2 خوندم و خیلی وقته سراغش نرفتم. فیزیک پایه هم همینطور
تستام همه مونده
قرآن هم خیلی وقته حفظ نکردم
خیلی عقبم و خیلی تنبلم
برنامه ریختن آسونه اما عمل کردن بهش نه.
من برا هرروزم برنامه ریختم اما هر روز هم بهش عمل نکردم.
به کمک احتیاج دارم.
موتورم خاموش شده-__-
فایده نداره. امروزم هیییچ کار مفیدی نکردم
همش سرم تو کامپیوتره-__-
نمیدونم باید چی کار کنم-__-
تورو خدا کمک کنین=/:T24:T22